- 15 Ocak 2018
- 415
- 129
- 18
mutlaka doktor la konuşsun iki tane birden hiç duymadımkızlarr ne soracağım size, bir arkadaşıma dru bu gece vurulmak üzere 2 adet 250 lik ovitrelle vermiş, telaştan ne konuşulduğunu unutmuş, bana sordu bilgin var mı diye, ben de bilmediğim için size sormak aklıma geldi, ikisini de bu gece mi vuracak? 36 saat sonra aşılama yapılacakmış.aynı anda 2 tane ovitrelle vuran var mı aranızda? benden haber bekliyor cevabınıza göre
şimdi aradı, 2 tane vurulacakmış. ben de anlamadım ki..belki biri yazar ben de 2 tane vurulmuştum diye bekledim ama kimseden ses çıkmayınca doktora gitti tekrar., 2 tane vuracaksın demiş...mutlaka doktor la konuşsun iki tane birden hiç duymadım
çok sağol tekrardan canım. Rabbim sizlere de kolaylık versin, isteyen herkesi bebekle müjdelendirsin, sağlıklı,sıhhatli keyifle büyüteceğiniz minnoş minnoş, pamuk gibi bebişleriniz olsun inşallah en yakın zamanda...
Amin canım Allah senden de razı olsun. hiç yitirmeyin umudunuzu, illaki olacaktır,sadece vakti gelmemiştir henüz. her nasip vaktine esirdir...Rabbim ol desin olsun, bekletmesin artık hiç bir anneyi inşallah...Allah razı olsun içimi ısıttı duanRabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahh
Amin canım Allah senden de razı olsun. hiç yitirmeyin umudunuzu, illaki olacaktır,sadece vakti gelmemiştir henüz. her nasip vaktine esirdir...Rabbim ol desin olsun, bekletmesin artık hiç bir anneyi inşallah...
aynı anda mı vuracak ikisini deşimdi aradı, 2 tane vurulacakmış. ben de anlamadım ki..belki biri yazar ben de 2 tane vurulmuştum diye bekledim ama kimseden ses çıkmayınca doktora gitti tekrar., 2 tane vuracaksın demiş...
tamam canım allah yardımcısı olsunevet aynı andaymış gece 12 de
Amin canım, bu yolda uğraş veren herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah...tamam canım allah yardımcısı olsun
inşallah bu defa olur canım bende 3 ay klomen denedim olmadı bu bıraktım rabbim istiyen herkese versin ben iğne kullanmadım canım inşallah bilgisi olan vardır cevap verirMerhabalar 3.5 yillik evliyim hic bu kadar cok istememistim meyersem istedrmde olmazmis hic korunmadim en sonunda esimle birlikte tup bebek merkezinin yolunu tuttuk testler tahliller temiz normal kadin dogim doktoruna yolladilar tanısal laparoskopi oldum geçtiğimiz şubat ardinda. Mart nisan iki aylik başarısızlıkla sonuçlanan klomen denememden sonra bu ay iğne ile başladım 5 gün 75ml vurup cuma kontrole gidicem yanlışz bana çatlama iğnesi ile alakalı hic bisey demedi doktorum cuma günü gittigimde soylermiki bilemedim ?üç aydır kafam allak pullak düzgün olan adet düzenim alt üst oldu bu durumda iğneler ise yararmı benim durumumda kimse varmiilk ignemi bugün oldum bu arada yan etki yaşayan arkadaslar ne gibi seyler oluyor paylaşırsanız sevinirim
Amin inşallah bu defa olur isteyen herkese bir an evvel versin rabbim banada insallahinşallah bu defa olur canım bende 3 ay klomen denedim olmadı bu bıraktım rabbim istiyen herkese versin ben iğne kullanmadım canım inşallah bilgisi olan vardır cevap verir
Sizde herhangi bir problem varmıydı peki ? Yoksa sizede benim gibi sorunun yok deyip ilacmi veriyorlar anlamadim gitti ben bu doktorları yumurta takibide yaptırdım sorun yok herşey iyi diyorlar haftasına adet oluyoruminşallah bu defa olur canım bende 3 ay klomen denedim olmadı bu bıraktım rabbim istiyen herkese versin ben iğne kullanmadım canım inşallah bilgisi olan vardır cevap verir
canım benim tek sorunum yumurta tembelliğim ve adet düzensizliği iki tane çocuğum nasıl olmuş şaşırıyorum ışte allah verdi mi oluyor çok şükür 3 olsun diyorum oda olmuyor allah kimsenin kucağını boş bırakmasın allah tez zamanda sana ve istiyen herkese versin canımSizde herhangi bir problem varmıydı peki ? Yoksa sizede benim gibi sorunun yok deyip ilacmi veriyorlar anlamadim gitti ben bu doktorları yumurta takibide yaptırdım sorun yok herşey iyi diyorlar haftasına adet oluyorum
Sanırım kimsede benim gibi deil cevap yazanda yok
Aminnn insallah sanada üçüncüyü nasip etsin rabbim sanırım benimde yumurtalar tembel hayırlısı artık ikinci gün iğnemi oldum çörek otu bal tarcın da yiyorum kısmet artık gerisi rabbimde bekliycezcanım benim tek sorunum yumurta tembelliğim ve adet düzensizliği iki tane çocuğum nasıl olmuş şaşırıyorum ışte allah verdi mi oluyor çok şükür 3 olsun diyorum oda olmuyor allah kimsenin kucağını boş bırakmasın allah tez zamanda sana ve istiyen herkese versin canım
inşallah olur canım inşallah hayırlı haberler alırsınAminnn insallah sanada üçüncüyü nasip etsin rabbim sanırım benimde yumurtalar tembel hayırlısı artık ikinci gün iğnemi oldum çörek otu bal tarcın da yiyorum kısmet artık gerisi rabbimde bekliycez
Hanımlar gonal igle ile adet sonrası 8 inci gün 13 mm 18 mm iki adet yumurtam oluşmuş bu gün için normalmi bilgisi olan ne olur paylassin bir gunluk ignem daha var pazartesi tekrar kontrol olucam iyimi kotumu bilemedim 'ne olur bilen cevap yazsın şimdiden trsekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?