- 26 Mart 2018
- 180
- 79
- 48
- 40
Bu gün ve yarında vur dedi 75 ml lik bu arada yukarıdaki mesajda 18 mm deil 15 mm buyuklugunde yanlış yazmisim ama catlatma ignesi demesi normal iliski gunu soyledi gun verdi pazattesi carsamba arasi 3 gun kafam karisti coguna çatlama iğnesi demisler
Aminnn insallah bide korkum pazartesiye kadar büyümezse ya??
Buyur dimi inşallah
Üzme canini inşallah tez vakitte gebe oluruz isteyen herkese versin rabbi.catlatma ignemin 25.gunu kan testi negatif dr gittim nur topu gibi 3cm lik kistim olmus igne yaptim söktürücü adetolunca cagirdi bakalim nasipte nezaman gebe olmak var
Yarın son iğnem inşallah pazartesi olmuş yumosun der illa sabah gel dedi onuda anlamadim olmaz diyemi acaba??Senin 1 iğnen var daha.. zaten günde ortalama 2mm büyüyor yumurtalar endişe etme
Maşallah ne guzel.cok sey biliyosunuz be n hic birşey anlamıyorum doktorun suratına saf saf bakıyorumYarın son iğnem inşallah pazartesi olmuş yumosun der illa sabah gel dedi onuda anlamadim olmaz diyemi acaba??
Yarın son iğnem inşallah pazartesi olmuş yumosun der illa sabah gel dedi onuda anlamadim olmaz diyemi acaba??
Maşallah ne guzel.cok sey biliyosunuz be n hic birşey anlamıyorum doktorun suratına saf saf bakıyorumcevaplar için çok teşekkür ederim valla icimmi rahatlatti
Hımmmm ondan demekki valla çok saol şu hesapları anlamadim gitti:)Aslında pazar gününe denk geliyor kontrolün ama hafta sonu olduğu için ptesi erken cagirmistir kaçırmamak için :)
Inşallah bekliyorum bakalim isteyen herkese versin rabbim çok bekletmeden haklisin aslında bilince umut oranı ve stres fazla oliyo sanirimİnsallah daha fazla öğrenip kafanı karıştırmadan hamile kalırsın canım. İnan bilmek daha kotu :))
canım ne yaptın varmı bir gelişmecatlama ignesine devam eden kullanan varmi ( artik benm her ay olmazssa olmazim gibi oldu bu 4. ) uzun zmandir gelismeleri yazan olmams nerelerdesnz gelismeler varmiiiii? bitek biz aktif yaziyorziki prenses annesi
canim bem beklemedym iliskiye devam daha igne olali bi hafta olmadi hayirlsi bakalim poff hep ayni seyler valla cnm sen naptin?canım ne yaptın varmı bir gelişme
Sizede çok soru sordum ama bi gün kontrole gittim be biri 19 biri 22 mm iki tane yumurtan var dedi bugün yarın ilişki sizce iğneyle normalmi bu boyutla ve sayıca az deilmi?? Hicbiyerimde kramp yada sancı falan yok sadece yanıyorum vücud isim yuksek iyiyemu ışaret??Erken olgunlaşmış yumurtan canım. Dr.un devam mı etmeni istedi iğneye??
Sizede çok soru sordum ama bi gün kontrole gittim be biri 19 biri 22 mm iki tane yumurtan var dedi bugün yarın ilişki sizce iğneyle normalmi bu boyutla ve sayıca az deilmi?? Hicbiyerimde kramp yada sancı falan yok sadece yanıyorum vücud isim yuksek iyiyemu ışaret??
Cattlama iğnesi vermedi ilişki dedi başladık çalışmaya inşallah hayırlısı rabbim bu ay verir tesekkurler cevap içinNormalde her ay 1 yumurta oluşur ama yum geliştirici iğne olduğun için 2 tane olgunlaşmış canim. Bu da şansını bayaa arttırıyorçatlatma iğnesi vermedi sanirim. Sen 3 gün ilişki geri kalan 1 hafta da gün aşırı ilişkiye devam et. 22 mm olan çatlamasa da geriden gelen 19mm catlar. Hadi şimdi stres zamanı değil çalışma zamanı
cnm bem hep.klomen kullandm doktor hic igne vermedi 3 5 tane yumurtam varsa yalnzc biri olgunlasiyor, bu ay adetin 3.gunu basla dedi 10uncu gun 19bucuk cm.olms bitanesi digerleride geriden gelen, hemen catlama ignesi yaptr yumurtlamis bile olablrsn dedi bende ogunu ve 3gunu degerlendrdm bigun ara verdm smdi tekrar devam yine umudum yok ama bakalim ilk 2 gun kasiklarmda agri ve gaz vardi smdi yok sen yenimi başladın?Sizede çok soru sordum ama bi gün kontrole gittim be biri 19 biri 22 mm iki tane yumurtan var dedi bugün yarın ilişki sizce iğneyle normalmi bu boyutla ve sayıca az deilmi?? Hicbiyerimde kramp yada sancı falan yok sadece yanıyorum vücud isim yuksek iyiyemu ışaret??
Be de iki ay klomen kullandım bu ay ilk iğne durumu ama iğne daha çok büyüttü yumurtamı benimde bugün yarın şanslı günümmüş bakalim gaz var kasıklarda sancı okadar oda akşam üstü basladi bekliycez çalışmalara devamcnm bem hep.klomen kullandm doktor hic igne vermedi 3 5 tane yumurtam varsa yalnzc biri olgunlasiyor, bu ay adetin 3.gunu basla dedi 10uncu gun 19bucuk cm.olms bitanesi digerleride geriden gelen, hemen catlama ignesi yaptr yumurtlamis bile olablrsn dedi bende ogunu ve 3gunu degerlendrdm bigun ara verdm smdi tekrar devam yine umudum yok ama bakalim ilk 2 gun kasiklarmda agri ve gaz vardi smdi yok sen yenimi başladın?
insallah cnm ben 5.ay bu klomen + catlama ignesinin doktor bu ayda olmassa tup bebege yonlendirdi esimin sperm sayisida dusuk cikti gecen ay test yapildi tup bebekte cok.masrafli olck tedaviyi yarim birakmakta istemiorm hep umutsuzluk bakalim insallah bu ay guzel haberler alirz Allah tum isteyenlere nasip etsnBe de iki ay klomen kullandım bu ay ilk iğne durumu ama iğne daha çok büyüttü yumurtamı benimde bugün yarın şanslı günümmüş bakalim gaz var kasıklarda sancı okadar oda akşam üstü basladi bekliycez çalışmalara devam
Umarım sen iyi haberler alırsın allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?