Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
ignenin kacinci gunu negatif cikti bende 14.gunu yaptim negatif cikti bugun 16.gun regl olmadim acaba pozitif cikma ihtimali varmi 4gunde krem rengi ara ara akintim oluyor
Bugün ilk haftası geçen hafta saat 11 de vuruldum iğneyi ama dün negatif bugün pozitif o yüzden şaşırdım bende.
Yarın testi tekrarla canım çizginin koyulaşmasını takip et bakalım.. Madem yaptın ya devamını getireceksin yada kan vereceksin :)))
Haklısınız gün gün takip edeceğim cuma da eğer pozitif olursa gidip kan vereceğim bakalım kaç çıkacak :)

Müjdeli haberlerle dön inşallah :)

kaç olgun yumurtan vardı canım uzayan akıntı olduysa çatlamıştır kaçıncı denemen bu?
Bir tane oluşmuş dedi doktorum öncesinde klomen ve estrofem kullandım. Sonra çağırdı yumurtan istediğimiz boyuta gelmiş sana iğne yazıcam bugün hemen vurul dedi. Biz gecesini, ertesi günü sonraki günü değerlendirdik. Vurulduktan 48 saat sonra çatladığını düşünüyorum ama emin değilim akıntım geldi baya o gün ve ağrı yaptı. Daha ilk denememiz öncesinde dış gebelik geçirdim 7 ay kadar ara verdik sonra denedik olmadı. Vurulduktan 3 gün sonra oturup kalkarken ve gerinirken batmalarım oluşmaya başladı kasıklarımda ve aşırı derecede şişim gögüslerimde merdiven inip çıkarken çok acıyor. Allah hayırlısını versin inşallah.

anladım canım ama çatlamıştır merak etme allah yardımcın olsun ağrılara da normal canım benim de öyle oluyordu

canım hormon testin nasıl çıktı lh. kaç
kuzum hormon eski testim vardi onuda gotrdm onu gorunce tamam grek yok ultrasondanda goruyorm ztn degerlerin iyi dedi sperm testini gotrdm.sperm cok dusuk urolojiye gidin dedi 1 ay sonra test tekrarlanir eger bu degerdyse ztn tup bebek dedi kullandgm ilaçlar igneler belki ise yaradi ama sperm sayisi az olunca demekki hamilelik ondan olmadi urolojiye gidicz bakalim

aaa canım benim yaa kesin ondan keçi boynuzu kürü yap içir. sayısı kaç?

cnm sayi olarak karsiligi 0.4 yazio doktor cok dusuk dedi bende anlayamadm 4milyon galiba ben ole tahmin ediyorm
anladım canım zaten sen o yüzden hamile kalamadın çünkü yumurtan hem güzel gelişiyor du hemde çatliyordu valla ikiz bile olurdu allah yardımcın olsun keçi boynuzu kesin uygula aman ha sigara alkol uzak dursun çocuk olana kadar bizede baktırdik 47 milyon çıktı doktor çok iyi dedi yani canım senin olacağın bütün sorun bende)):

cnm bnm insallah sende biran once kavusursun hic belli olmuyor biliyormsn bu isler bikere hamilelik yasamissin bidaha olacak bence sabret baska seyler dusun ben ilac kullandgmda gelişip catluyodu adette goruyordm ne guzel belkide eş faktorum olmasa olurdu diyorum nasip bakalim en azindan testi yaptrdk prblemi bliorz Allah dermaninida verir bol dua et cnm

catlama ignesine devam eden kullanan varmi ( artik benm her ay olmazssa olmazim gibi oldu bu 4. ) uzun zmandir gelismeleri yazan olmams nerelerdesnz gelismeler varmiiiii? bitek biz aktif yaziyorz iki prenses annesi

Merhaba bende buradayım takip ediyorum :) Bugün 11.günüm iğneden sonra kan versem mi acaba diye düşünüyorum..?
hosgeldinnn cnm hadi bakalim ins bi kac gun daha gecsn 11 biraz erken igne etkisi cikabiliyor bnm 11 12.gunde cift cikmsti :) sen bi kac gun daha bekle ins guzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…