Bugün ilk haftası geçen hafta saat 11 de vuruldum iğneyi ama dün negatif bugün pozitif o yüzden şaşırdım bende.ignenin kacinci gunu negatif cikti bende 14.gunu yaptim negatif cikti bugun 16.gun regl olmadim acaba pozitif cikma ihtimali varmi 4gunde krem rengi ara ara akintim oluyor
Haklısınız gün gün takip edeceğim cuma da eğer pozitif olursa gidip kan vereceğim bakalım kaç çıkacak :)Yarın testi tekrarla canım çizginin koyulaşmasını takip et bakalım.. Madem yaptın ya devamını getireceksin yada kan vereceksin :)))
Bugün ilk haftası geçen hafta saat 11 de vuruldum iğneyi ama dün negatif bugün pozitif o yüzden şaşırdım bende.
Haklısınız gün gün takip edeceğim cuma da eğer pozitif olursa gidip kan vereceğim bakalım kaç çıkacak :)
İnşallah çok teşekkür ediyorum :)Müjdeli haberlerle dön inşallah :)
kaç olgun yumurtan vardı canım uzayan akıntı olduysa çatlamıştır kaçıncı denemen bu?Merhaba kızlar ben bu ay femera kullandım ve ovitrelle igne vurundum cunartesi nerdeyse 4. Gun ve benim bu gun az bi sey de olsa uzayan akintim oldu sizce yumurtam catlamis midirr
Bir tane oluşmuş dedi doktorum öncesinde klomen ve estrofem kullandım. Sonra çağırdı yumurtan istediğimiz boyuta gelmiş sana iğne yazıcam bugün hemen vurul dedi. Biz gecesini, ertesi günü sonraki günü değerlendirdik. Vurulduktan 48 saat sonra çatladığını düşünüyorum ama emin değilim akıntım geldi baya o gün ve ağrı yaptı. Daha ilk denememiz öncesinde dış gebelik geçirdim 7 ay kadar ara verdik sonra denedik olmadı. Vurulduktan 3 gün sonra oturup kalkarken ve gerinirken batmalarım oluşmaya başladı kasıklarımda ve aşırı derecede şişim gögüslerimde merdiven inip çıkarken çok acıyor. Allah hayırlısını versin inşallah.kaç olgun yumurtan vardı canım uzayan akıntı olduysa çatlamıştır kaçıncı denemen bu?
Canım daha önce iki kez klomen kkullandım bi kez düşük geçirdim bu ikinci kez tedavim ilk kez iğne vurundum akıntı biraz geldi ve kesildi ama inşallah catlamistirrkaç olgun yumurtan vardı canım uzayan akıntı olduysa çatlamıştır kaçıncı denemen bu?
Bir tane olgun yumurtam vardı doktorum istediğim gibi dedi ve iğne yaptirdiCanım daha önce iki kez klomen kkullandım bi kez düşük geçirdim bu ikinci kez tedavim ilk kez iğne vurundum akıntı biraz geldi ve kesildi ama inşallah catlamistirr
Ay ben okumadan üstüme alınmışım kusura bakmayın dalgınlık :) bana söylediniz sandımkaç olgun yumurtan vardı canım uzayan akıntı olduysa çatlamıştır kaçıncı denemen bu?
canım hormon testin nasıl çıktı lh. kaçyarın hormon testi vericem esimde sperm testi bakalim cnm artik isteksz gidiyorm yani doktora bi bezmislik varsen naptin?
anladım canım ama çatlamıştır merak etme allah yardımcın olsun ağrılara da normal canım benim de öyle oluyorduBir tane oluşmuş dedi doktorum öncesinde klomen ve estrofem kullandım. Sonra çağırdı yumurtan istediğimiz boyuta gelmiş sana iğne yazıcam bugün hemen vurul dedi. Biz gecesini, ertesi günü sonraki günü değerlendirdik. Vurulduktan 48 saat sonra çatladığını düşünüyorum ama emin değilim akıntım geldi baya o gün ve ağrı yaptı. Daha ilk denememiz öncesinde dış gebelik geçirdim 7 ay kadar ara verdik sonra denedik olmadı. Vurulduktan 3 gün sonra oturup kalkarken ve gerinirken batmalarım oluşmaya başladı kasıklarımda ve aşırı derecede şişim gögüslerimde merdiven inip çıkarken çok acıyor. Allah hayırlısını versin inşallah.
kuzum hormon eski testim vardi onuda gotrdm onu gorunce tamam grek yok ultrasondanda goruyorm ztn degerlerin iyi dedi sperm testini gotrdm.sperm cok dusuk urolojiye gidin dedi 1 ay sonra test tekrarlanir eger bu degerdyse ztn tup bebek dedi kullandgm ilaçlar igneler belki ise yaradi ama sperm sayisi az olunca demekki hamilelik ondan olmadi urolojiye gidicz bakalimcanım hormon testin nasıl çıktı lh. kaç
aaa canım benim yaa kesin ondan keçi boynuzu kürü yap içir. sayısı kaç?kuzum hormon eski testim vardi onuda gotrdm onu gorunce tamam grek yok ultrasondanda goruyorm ztn degerlerin iyi dedi sperm testini gotrdm.sperm cok dusuk urolojiye gidin dedi 1 ay sonra test tekrarlanir eger bu degerdyse ztn tup bebek dedi kullandgm ilaçlar igneler belki ise yaradi ama sperm sayisi az olunca demekki hamilelik ondan olmadi urolojiye gidicz bakalim
0,4 sayisi bakalim onlarida deneyecegizaaa canım benim yaa kesin ondan keçi boynuzu kürü yap içir. sayısı kaç?
anlamadım canım 0,4 yani kaç milyon çıktı0,4 sayisi bakalim onlarida deneyecegiz
cnm sayi olarak karsiligi 0.4 yazio doktor cok dusuk dedi bende anlayamadm 4milyon galiba ben ole tahmin ediyormanlamadım canım 0,4 yani kaç milyon çıktı
anladım canım zaten sen o yüzden hamile kalamadın çünkü yumurtan hem güzel gelişiyor du hemde çatliyordu valla ikiz bile olurdu allah yardımcın olsun keçi boynuzu kesin uygula aman ha sigara alkol uzak dursun çocuk olana kadar bizede baktırdik 47 milyon çıktı doktor çok iyi dedi yani canım senin olacağın bütün sorun bende)):cnm sayi olarak karsiligi 0.4 yazio doktor cok dusuk dedi bende anlayamadm 4milyon galiba ben ole tahmin ediyorm
cnm bnm insallah sende biran once kavusursun hic belli olmuyor biliyormsn bu isler bikere hamilelik yasamissin bidaha olacak bence sabret baska seyler dusun ben ilac kullandgmda gelişip catluyodu adette goruyordm ne guzel belkide eş faktorum olmasa olurdu diyorum nasip bakalim en azindan testi yaptrdk prblemi bliorz Allah dermaninida verir bol dua et cnmanladım canım zaten sen o yüzden hamile kalamadın çünkü yumurtan hem güzel gelişiyor du hemde çatliyordu valla ikiz bile olurdu allah yardımcın olsun keçi boynuzu kesin uygula aman ha sigara alkol uzak dursun çocuk olana kadar bizede baktırdik 47 milyon çıktı doktor çok iyi dedi yani canım senin olacağın bütün sorun bende)):
Merhaba bende buradayım takip ediyorum :) Bugün 11.günüm iğneden sonra kan versem mi acaba diye düşünüyorum..?catlama ignesine devam eden kullanan varmi ( artik benm her ay olmazssa olmazim gibi oldu bu 4. ) uzun zmandir gelismeleri yazan olmams nerelerdesnz gelismeler varmiiiii? bitek biz aktif yaziyorziki prenses annesi
hosgeldinnn cnm hadi bakalim ins bi kac gun daha gecsn 11 biraz erken igne etkisi cikabiliyor bnm 11 12.gunde cift cikmsti :) sen bi kac gun daha bekle ins guzel haberler verirsinMerhaba bende buradayım takip ediyorum :) Bugün 11.günüm iğneden sonra kan versem mi acaba diye düşünüyorum..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?