Kızlar bende dün 17.30 da ovitrelle vuruldum bu gece sabaha karşı 5.30 da ilişkilütfen dua edin
Test ne zaman yapayım iğneden kaç gün sonraİnşallah gönlüne göre olur :))
Test ne zaman yapayım iğneden kaç gün sonra
Sende çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldınBen 10.gün yaptigimda ikinci çizgi silik ti . 14.günde gitmişti . Doğru sonuç 14 ve sonrasında çıkıyor sanırım
Sende çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldın
Kalamadim :)) bu ay ilk kez çatlatma ignesi oldum ama tutmadi . Adet oldum bugün . Diğer aya inşallah :))
inşallah canım
Canım test yapmadın mı yapsanabende bugun yarin regl olcm kasiklarmda agri bugun basladi oncesinde hic bir sey yoktu başlayinca ignesiz geçmiyor bu ayda tutmadgni dusunuyorm ignenin 16.gunu hayirlisi bidahaki aya
cnm adet oldum bugun crsb doktr kan testi istedi hormonlara bakicak bu ayda husran oldu hayirlisiCanım test yapmadın mı yapsana
yine mi yaaa of üzgünüm canım):cnm adet oldum bugun crsb doktr kan testi istedi hormonlara bakicak bu ayda husran oldu hayirlisi
canım bu ay klomen içme femara iç yumurta kaliteli oluyormuş belki yumurtan klomen le kaliteli olmuyordurbende bugun yarin regl olcm kasiklarmda agri bugun basladi oncesinde hic bir sey yoktu başlayinca ignesiz geçmiyor bu ayda tutmadgni dusunuyorm ignenin 16.gunu hayirlisi bidahaki aya
yarın hormon testi vericem esimde sperm testi bakalim cnm artik isteksz gidiyorm yani doktora bi bezmislik varcanım bu ay klomen içme femara iç yumurta kaliteli oluyormuş belki yumurtan klomen le kaliteli olmuyordur
canım ben gitmiyorum doktora bıraktım artık nasip te varsa gelir rabbim biran önce sana versin kaçağını boş bırakmasın inşallahyarın hormon testi vericem esimde sperm testi bakalim cnm artik isteksz gidiyorm yani doktora bi bezmislik varsen naptin?
inşallah cnm inşallah bu 3 aylari degerle drmek lazm bol bol dua edelim ben kendimce basladm kuzum Allab bizlerede nasip.etsnben gitmiyorum en
canım ben gitmiyorum doktora bıraktım artık nasip te varsa gelir rabbim biran önce sana versin kaçağını boş bırakmasın inşallah
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta çatlatma iğnesi vuruldum. Dün test yaptım negatif çıktı bu sabah yaptım çok silik bir ikinci çizgiyi gördüm fakat ilk bir hafta on gün pozitif çıkmasının normal olduğunu okudum. Dün negatif çıkıp bugün pozitif çıkmasına anlam veremedim. Daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı?
ignenin kacinci gunu negatif cikti bende 14.gunu yaptim negatif cikti bugun 16.gun regl olmadim acaba pozitif cikma ihtimali varmi 4gunde krem rengi ara ara akintim oluyorArkadaşlar merhaba, geçen hafta çatlatma iğnesi vuruldum. Dün test yaptım negatif çıktı bu sabah yaptım çok silik bir ikinci çizgiyi gördüm fakat ilk bir hafta on gün pozitif çıkmasının normal olduğunu okudum. Dün negatif çıkıp bugün pozitif çıkmasına anlam veremedim. Daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?