- 15 Ocak 2018
- 415
- 129
- 18
benim iğne etkisi 11.günü bile pozitif çıkıyor du 12.günü negatif tiİnşallah hiç umudum yok kasıklarımda batma var fazlasıyla şişkinlik var . Sadece çift çizgiyi görmus olmak için yapıcam yarın :///
benim iğne etkisi 11.günü bile pozitif çıkıyor du 12.günü negatif ti
genel de iğneden sonra 14 16. günü oluyormuş ama bilemiyorum canımPeki bu iğneye bağlı batın erken olma duru olur mu ?
Çok teşekkür ederim canım bekliyorum zaten artık bata kadar testte yapmıyorumgeçmiş
geçmiş olsun erken daha çıkmaz canım
genel de iğneden sonra 14 16. günü oluyormuş ama bilemiyorum canım
tabi canım ne güzel adet günün belli nasılsa bekle inşallah pozitifi görürsün.Çok teşekkür ederim canım bekliyorum zaten artık bata kadar testte yapmıyorum
Amin canım inşallah isteyen herkes, sen de ben de biran önce pozitifi görelimtabi canım ne güzel adet günün belli nasılsa bekle inşallah pozitifi görürsün.
Amin canım sanada hayırlı gecelerallah kimsenin kacağını boş bırakmasın herkese hayırlı geceler.
Arkadaşlar merabaa bugün 12.gün heycanla beklemedeyim 17.gün yap dedi test doktorum adet olcakmış gibi hissediyorum bazen ama hep değil hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için test yapmamak için kendimi zor tutuyorum bu arada 10.gün ovulayon testi denedim ama silik cizgi cıktı pazartesi tekrar yapcam koyu cıkarsa artık umutlancam
canım ne yaptın varmı güzel bir haber yoksun ne zamandırins bu sefer hamilesndr cnm ya tekrarla testini ben daha doktora gtmedm bugun btti benm klomen 2 3gun sora gideblrm yumurtalıklara baktrmak icin
cnm pek yazamiyrm annem amlyt oldu 1 haftadir hastanedeyiz ben beklemedym cnm ya ay sonu adet tarihîm ins olmam az kaldi bakalim nolacak bu ayda umutsuzum yani sen neler yaptin?canım ne yaptın varmı güzel bir haber yoksun ne zamandır
ay canım benim yaa inşallah tutar bu ay kaç ilişki oldu?bende bıraktım artık doktora gitmiyorum bugün adetimim 4 günü doktora gitmem lazım di gitmedim allah acil sifalar versin annene canım çok geçmiş olsunbu arada doktor igneden bi hafta sonra pregestron testi istemisti gecen yaptrdm soledimmi blmiorm bazen yazdgmi hatrlamiyorum17.6 cikti iyiymis sonuc yumurtlamam gercklesms bakalim bekleyecz yumurtlama varda bide sonuc olsa
sagol cnm 3 iliski oldu devam edemedm sonrasinda bugun hazir hastanedeym diye beta hcg yaptrdm 1.8 ciktiay canım benim yaa inşallah tutar bu ay kaç ilişki oldu?bende bıraktım artık doktora gitmiyorum bugün adetimim 4 günü doktora gitmem lazım di gitmedim allah acil sifalar versin annene canım çok geçmiş olsun
of ya çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun sıkma canını allah büyük artık rahim filmi şart oldu canım senin baktır istersensagol cnm 3 iliski oldu devam edemedm sonrasinda bugun hazir hastanedeym diye beta hcg yaptrdm 1.8 ciktiyine hüsran adete 4 5gun var
sagol cnm 3 iliski oldu devam edemedm sonrasinda bugun hazir hastanedeym diye beta hcg yaptrdm 1.8 ciktiyine hüsran adete 4 5gun var
evet cnm adetim gelmsse tekrarlarim ama daha oncede boyleydi 1.5 di ondan hemen sonra adet olmustum dedigin gibi rahim filmi sart oldu doktor adetin 2.gunu test isticem demisti hormonlara bakicak bakalimof ya çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun sıkma canını allah büyük artık rahim filmi şart oldu canım senin baktır istersen
ins cnm ama sanmıyorum yinede gecikirse adetim yapacagim hayirlisi diyelim cnmAdet gününü bekleyip tekrar test yapmanı oneririm. Umut vermek istemem ama daha 4 gün var diyorsun değer yükselebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?