Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
hosgeldinnn cnm hadi bakalim ins bi kac gun daha gecsn 11 biraz erken igne etkisi cikabiliyor bnm 11 12.gunde cift cikmsti :) sen bi kac gun daha bekle ins guzel haberler verirsin
İğnenin etkisi sabah yaptığım testlerle takip ediyorum şuan da yok idrar negatif çıkıyor o yüzden merak ediyorum açıkcası kanda kaç çıkar diye. 20-50 ml arasında olmazsa çıkmıyor çünkü idrarda

ben 13.gunu yaptrdim nisanda 1.4 du kanda yaptirabilirsin yarin

ovitrelle igne olali 20.gunum bugun ve 15 17.gunler idrarda test yaptim negatif cikti 1haftaditda ara ara acik kahve leke goruyorum aranizda boyle birsey basina gelen varmi tamam negatifse negatif neden bukadar gecikiyorki regl donemim

ovitrelle igne olali 20.gunum bugun ve 15 17.gunler idrarda test yaptim negatif cikti 1haftaditda ara ara acik kahve leke goruyorum aranizda boyle birsey basina gelen varmi tamam negatifse negatif neden bukadar gecikiyorki regl donemim
cnm adet gunu yaptysan negatifse ve sonrasında lekelenme oldysa adet olmussundr catlama ignesine ilk basladgm ay kanama degil lekelenme seklinde adet olmstm bende 3gun sürdü leke leke sonra adet bitti ilk igneyse hormonlardan dolayi vucut zoraki adet olmaya çalışıyor eger c9k şüphelysen bide.kan testi yaptr

ya bana progestan aldırdı yaa çok kötü herkez bana çok kilo aldın diyor))):
bende onu hic kulkanmadm vitamin.kullaniyorm surekli oda aldrmadi folik.asidi ztn kullaniyorm herkesde etkisi farkli cnm dengeli beslen yeter bırakınca ilaclari verirsin

şimdi hiç birşey içmiyorum hiç vitamin falan içmedim ama progestan beni maaf etti
cnm bakarsin bırakınca duzene girer kendiliğinden olur klomen bile oleyms birakanlarin cogu ole kaliyor belli bir sure kullandıktan sonra ise yariyor ztn yaramiyorsa baska birseye geciliyor cok kullanmakta iyi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…