İğnenin etkisi sabah yaptığım testlerle takip ediyorum şuan da yok idrar negatif çıkıyor o yüzden merak ediyorum açıkcası kanda kaç çıkar diye. 20-50 ml arasında olmazsa çıkmıyor çünkü idrardahosgeldinnn cnm hadi bakalim ins bi kac gun daha gecsn 11 biraz erken igne etkisi cikabiliyor bnm 11 12.gunde cift cikmsti :) sen bi kac gun daha bekle ins guzel haberler verirsin
ben 13.gunu yaptrdim nisanda 1.4 du kanda yaptirabilirsin yarinİğnenin etkisi sabah yaptığım testlerle takip ediyorum şuan da yok idrar negatif çıkıyor o yüzden merak ediyorum açıkcası kanda kaç çıkar diye. 20-50 ml arasında olmazsa çıkmıyor çünkü idrarda
Hiç yarını beklemeden direk gidesim var şuan da :)ben 13.gunu yaptrdim nisanda 1.4 du kanda yaptirabilirsin yarin
aynen canım kimse yok bu aralarcatlama ignesine devam eden kullanan varmi ( artik benm her ay olmazssa olmazim gibi oldu bu 4. ) uzun zmandir gelismeleri yazan olmams nerelerdesnz gelismeler varmiiiii? bitek biz aktif yaziyorziki prenses annesi
catlama ignesine devam eden kullanan varmi ( artik benm her ay olmazssa olmazim gibi oldu bu 4. ) uzun zmandir gelismeleri yazan olmams nerelerdesnz gelismeler varmiiiii? bitek biz aktif yaziyorziki prenses annesi
cnm ben hala alamadm.alsam guzel olrdu 49 kiloyla basladm klomende 5.ayim gala almadm hayirlisiben ara verdim eylül le kadarkafam çok rahat 4 ay iğne klomen falan ise yaramadı sadece kilo aldım 4 ayda 4 kilo
igneneden sonra beklemek ve tutmadgi icin tekrar basa donmek cok.can skıyor ama napalim catlamayinca catlamiyor igne tedavinin olmassa olmazi tup bebektede kullaniliyorMerhaba bende iğnede 2. aydayim inşallah son olur ..
ya bana progestan aldırdı yaa çok kötü herkez bana çok kilo aldın diyor))):cnm ben hala alamadm.alsam guzel olrdu 49 kiloyla basladm klomende 5.ayim gala almadm hayirlisi
cnm adet gunu yaptysan negatifse ve sonrasında lekelenme oldysa adet olmussundr catlama ignesine ilk basladgm ay kanama degil lekelenme seklinde adet olmstm bende 3gun sürdü leke leke sonra adet bitti ilk igneyse hormonlardan dolayi vucut zoraki adet olmaya çalışıyor eger c9k şüphelysen bide.kan testi yaptrovitrelle igne olali 20.gunum bugun ve 15 17.gunler idrarda test yaptim negatif cikti 1haftaditda ara ara acik kahve leke goruyorum aranizda boyle birsey basina gelen varmitamam negatifse negatif neden bukadar gecikiyorki regl donemim
klomen içiyormusun bu aydacnm ben hala alamadm.alsam guzel olrdu 49 kiloyla basladm klomende 5.ayim gala almadm hayirlisi
bende onu hic kulkanmadm vitamin.kullaniyorm surekli oda aldrmadi folik.asidi ztn kullaniyorm herkesde etkisi farkli cnm dengeli beslen yeter bırakınca ilaclari verirsinya bana progestan aldırdı yaa çok kötü herkez bana çok kilo aldın diyor))):
evet cnm doktor devam dedi tedaviye bi hafta sonra kontrole gdcm bakick yunurtalarin durumuna kistim gecmis atilmis regliyle dedi ona.cok sevndmklomen içiyormusun bu ayda
tamam canım inşallah bu defa olur yaaevet cnm doktor devam dedi tedaviye bi hafta sonra kontrole gdcm bakick yunurtalarin durumuna kistim gecmis atilmis regliyle dedi ona.cok sevndm
şimdi hiç birşey içmiyorum hiç vitamin falan içmedim ama progestan beni maaf ettibende onu hic kulkanmadm vitamin.kullaniyorm surekli oda aldrmadi folik.asidi ztn kullaniyorm herkesde etkisi farkli cnm dengeli beslen yeter bırakınca ilaclari verirsin
cnm bakarsin bırakınca duzene girer kendiliğinden olur klomen bile oleyms birakanlarin cogu ole kaliyor belli bir sure kullandıktan sonra ise yariyor ztn yaramiyorsa baska birseye geciliyor cok kullanmakta iyi degilşimdi hiç birşey içmiyorum hiç vitamin falan içmedim ama progestan beni maaf etti
bilmiyorum yaa kısmet artıkcnm bakarsin bırakınca duzene girer kendiliğinden olur klomen bile oleyms birakanlarin cogu ole kaliyor belli bir sure kullandıktan sonra ise yariyor ztn yaramiyorsa baska birseye geciliyor cok kullanmakta iyi degil
hayırlı geceler cnm bozma moralini artk psikoljik olarak saldim yani adet gorecegmi bilsem bi sure bende birakirimda yemiyor basa donerim 5aydan sonra o daha kotu olblr hayirlisi kismet cnmherkese hayırlı geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?