• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
bende bugun yarin regl olcm kasiklarmda agri bugun basladi oncesinde hic bir sey yoktu başlayinca ignesiz geçmiyor bu ayda tutmadgni dusunuyorm ignenin 16.gunu hayirlisi bidahaki aya :(

bende bugun yarin regl olcm kasiklarmda agri bugun basladi oncesinde hic bir sey yoktu başlayinca ignesiz geçmiyor bu ayda tutmadgni dusunuyorm ignenin 16.gunu hayirlisi bidahaki aya :KK43:
canım bu ay klomen içme femara iç yumurta kaliteli oluyormuş belki yumurtan klomen le kaliteli olmuyordur

ben gitmiyorum en

canım ben gitmiyorum doktora bıraktım artık nasip te varsa gelir rabbim biran önce sana versin kaçağını boş bırakmasın inşallah
inşallah cnm inşallah bu 3 aylari degerle drmek lazm bol bol dua edelim ben kendimce basladm kuzum Allab bizlerede nasip.etsn

Merhaba kızlar ben bu ay femera kullandım ve ovitrelle igne vurundum cunartesi nerdeyse 4. Gun ve benim bu gun az bi sey de olsa uzayan akintim oldu sizce yumurtam catlamis midirr

Arkadaşlar merhaba, geçen hafta çatlatma iğnesi vuruldum. Dün test yaptım negatif çıktı bu sabah yaptım çok silik bir ikinci çizgiyi gördüm fakat ilk bir hafta on gün pozitif çıkmasının normal olduğunu okudum. Dün negatif çıkıp bugün pozitif çıkmasına anlam veremedim. Daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı?

Arkadaşlar merhaba, geçen hafta çatlatma iğnesi vuruldum. Dün test yaptım negatif çıktı bu sabah yaptım çok silik bir ikinci çizgiyi gördüm fakat ilk bir hafta on gün pozitif çıkmasının normal olduğunu okudum. Dün negatif çıkıp bugün pozitif çıkmasına anlam veremedim. Daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı?

Yarın testi tekrarla canım çizginin koyulaşmasını takip et bakalım.. Madem yaptın ya devamını getireceksin yada kan vereceksin :)))

ignenin kacinci gunu negatif cikti bende 14.gunu yaptim negatif cikti bugun 16.gun regl olmadim acaba pozitif cikma ihtimali varmi 4gunde krem rengi ara ara akintim oluyor

Back