• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaşlar merabaa bugün 12.gün heycanla beklemedeyim 17.gün yap dedi test doktorum adet olcakmış gibi hissediyorum bazen ama hep değil hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için test yapmamak için kendimi zor tutuyorum bu arada 10.gün ovulayon testi denedim ama silik cizgi cıktı pazartesi tekrar yapcam koyu cıkarsa artık umutlancam

Arkadaşlar merabaa bugün 12.gün heycanla beklemedeyim 17.gün yap dedi test doktorum adet olcakmış gibi hissediyorum bazen ama hep değil hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için test yapmamak için kendimi zor tutuyorum bu arada 10.gün ovulayon testi denedim ama silik cizgi cıktı pazartesi tekrar yapcam koyu cıkarsa artık umutlancam

İnşallah vardır :)))

Böyle bakıpta olan varsa yazdın lütfeenn ara ara kasık ağrım var sizlerde nası olduki acabaa işk defa kullandım klomen ovitrelle

bu arada doktor igneden bi hafta sonra pregestron testi istemisti gecen yaptrdm soledimmi blmiorm bazen yazdgmi hatrlamiyorum:olamaz: 17.6 cikti iyiymis sonuc yumurtlamam gercklesms bakalim bekleyecz yumurtlama varda bide sonuc olsa:sinirli:

bu arada doktor igneden bi hafta sonra pregestron testi istemisti gecen yaptrdm soledimmi blmiorm bazen yazdgmi hatrlamiyorum:olamaz: 17.6 cikti iyiymis sonuc yumurtlamam gercklesms bakalim bekleyecz yumurtlama varda bide sonuc olsa:sinirli:
ay canım benim yaa inşallah tutar bu ay kaç ilişki oldu?bende bıraktım artık doktora gitmiyorum bugün adetimim 4 günü doktora gitmem lazım di gitmedim allah acil sifalar versin annene canım çok geçmiş olsun

ay canım benim yaa inşallah tutar bu ay kaç ilişki oldu?bende bıraktım artık doktora gitmiyorum bugün adetimim 4 günü doktora gitmem lazım di gitmedim allah acil sifalar versin annene canım çok geçmiş olsun
sagol cnm 3 iliski oldu devam edemedm sonrasinda bugun hazir hastanedeym diye beta hcg yaptrdm 1.8 cikti :( yine hüsran adete 4 5gun var

sagol cnm 3 iliski oldu devam edemedm sonrasinda bugun hazir hastanedeym diye beta hcg yaptrdm 1.8 cikti :KK43: yine hüsran adete 4 5gun var

Adet gününü bekleyip tekrar test yapmanı oneririm. Umut vermek istemem ama daha 4 gün var diyorsun değer yükselebilir.

of ya çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun sıkma canını allah büyük artık rahim filmi şart oldu canım senin baktır istersen
evet cnm adetim gelmsse tekrarlarim ama daha oncede boyleydi 1.5 di ondan hemen sonra adet olmustum dedigin gibi rahim filmi sart oldu doktor adetin 2.gunu test isticem demisti hormonlara bakicak bakalim

Adet gününü bekleyip tekrar test yapmanı oneririm. Umut vermek istemem ama daha 4 gün var diyorsun değer yükselebilir.
ins cnm ama sanmıyorum yinede gecikirse adetim yapacagim hayirlisi diyelim cnm

Back