Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
anladım canım beklemek zor allah yardım cin olsun
canimcım ben adet sonrasi gidicem vakit bulamadm bu seferde pek gidesim yok.ama belki diger doktora giderim yarindan sonra son gunu adetimin bide rahim filmi arastrmasi yapicam bu ay hemen isterler rahm filmide adetten sora cekiliyormus ztn

canimcım ben adet sonrasi gidicem vakit bulamadm bu seferde pek gidesim yok.ama belki diger doktora giderim yarindan sonra son gunu adetimin bide rahim filmi arastrmasi yapicam bu ay hemen isterler rahm filmide adetten sora cekiliyormus ztn
anladım canım nasıl istersen öyle yap allah büyük doktor la konuş bakalım bu ay ne önercek benim de halsizlik ve kasık ağrısı başladı neyin nesi bu olmadım ya progestan dır yada adet yaklaşıyor bugün 10. gün iğnenin

daha adete var ozman cnm 1 hafta var nerden baksan ins hamile deyilsen bile adetn gecikmez... birde bnm bu ay adetm hep kahve rengi koyu ve tortulu geldi her ay alışkın olmaynca bunye az ve koyu renk oluyor demekki

daha adete var ozman cnm 1 hafta var nerden baksan ins hamile deyilsen bile adetn gecikmez... birde bnm bu ay adetm hep kahve rengi koyu ve tortulu geldi her ay alışkın olmaynca bunye az ve koyu renk oluyor demekki
GÜNAYDIN sanırım gecikmez canım progestan sonuçta bir görevi de adet söktürücü bitince bir hafta içinde adet olunuyormş 4 tane kaldı

GÜNAYDIN sanırım gecikmez canım progestan sonuçta bir görevi de adet söktürücü bitince bir hafta içinde adet olunuyormş 4 tane kaldı
gunaydin cnm hadi ins bu ay hamilelik haberlerini verirsn Allah bu ay bize sevncli haberler vermeyi nasip etsn

bende iğnenin 11. günü yaptım pozitif bugün 12. günü yaptım negatif hayırlısı artık kısmet değil miş bu ayda
poof aynisi olms cnm hayirlisi bu aya umutla bakalim ins hemen adet olrsn simdi onemli olan o, ben smdi hesapladmda bugun klomene baslamam gerekiyor fakat daha doktora gidemeyecgm annemin 10nisanda ameliyati var hastanede refaket edicem 3gun falan devlet hastanesnde olck bende smdilik muyaneyi orda gtmeyi dusundm buyuklugune baksa doktor yeter ama karindan bakilan ultrasonda yumurta buyuklugu tespit edilebiliyormu ben hep vajinal ultrasonda olcum yaptrmstm bilgin varmi cnm? ona gore catlamayi yaptirrim

evet canım yapılıyor benim hep öyle bakılıyor devlet hastanesi dediğin gibi bakıyor yani vajinal da değil göbek üstü de bakıyor rahatlıkça baktıra bilirsin bu ayda olmadı( bakma sinirden gülüyorum

bende ole yapiyim 13.gun gidicem bakalim normalde 14 15inci gun igne vurluyordu hastanede olcm nasilsa bakalim cnm morallerimiz bozuluyor ama kolay degil bizde zorlugunu yasayacagiz ne diyelim her ay yeni umut

tamam canım bu ay da dene olmaz sa kanallarına baktır canım rahim film minden sonra hamile kalan çok
aslinda bu aralar cektrmem gerekiyorda vaktm yok onumuzdeki aya artik bu ay olsaydı vakit kaybetmezdm neguzel film sonrasi hamile kalan cokmus cnm dogru ins ole olur sabredicez

Kizlar bugun kalbimizi pıt pıt dinledik çok şükur tam 6+1 olmusuz yumurtlamamla aynı gidiyo tabi ve kesenin icinde nokta gibi bebişte gorunmeye baslamis
masallah cnm ins zman cabuk gecer de biran once kavusursunz daha neler neler olacak smdi icin rahatlamistir

masallah cnm ins zman cabuk gecer de biran once kavusursunz daha neler neler olacak smdi icin rahatlamistir
Allah isteyen herkese nasip etsin canim aynen ole kalp atisinida duyunca insan daha bi garantiye aliuo sanki bebisi hep dualarimdasiniz unutmayin kizlar takipteyim sizi ins bu ay hepinizden guzel haberler bekliyorum

Allah isteyen herkese nasip etsin canim aynen ole kalp atisinida duyunca insan daha bi garantiye aliuo sanki bebisi hep dualarimdasiniz unutmayin kizlar takipteyim sizi ins bu ay hepinizden guzel haberler bekliyorum
insllh cnm bnm eksik olma senin yeni heyecanların var smdi moralini yuksek tut enerjini tuketme hersy daha guzel olr daha be seruvenler bekliyor ...
sagol cnm tbiki dualarinda bizlerede yer ver tsk ederiz hamilelerin dualari kabul olr derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…