Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhaba benim de 8. Ve 10. Günde silikdi sonra 12. 13. Günde hiç yok gibi bende ümidi kesmiştim sizin durumu okuyunca umitlendim tekrar

Merhaba benim de 8. Ve 10. Günde silikdi sonra 12. 13. Günde hiç yok gibi bende ümidi kesmiştim sizin durumu okuyunca umitlendim tekrar
inşallah bebeğin seninledir

belirti arama sakın. tek tavsiyem bu olsun. iğnenin etkisiyle de bütün belirtileri yaşıyorsun çünkü.

adet gününü mutlaka bekle. 8-10. gün silik çıkması iğneden. o kadar erken bebek hormonu olamaz zaten. özel den de soru sorabilirsin.

kızlar progestan biteli 4 gün oldu vede iğnenin 17. günündeyim hala adet olmadım galiba yumurtam çatlamıyor çatlasa adet olurdum diyorum daha önce bu durumu yaşayan varmı aranızda

kızlar progestan biteli 4 gün oldu vede iğnenin 17. günündeyim hala adet olmadım galiba yumurtam çatlamıyor çatlasa adet olurdum diyorum daha önce bu durumu yaşayan varmı aranızda
neye bagli acaba okadr ilac kullanip bide igne oluyorsn ekstra progestan kullaniosn neden adetn gelmio doktora danistinmi tekrar ultrasona baksn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…