cnm hayirlisiyla pozitif olmak lazm havalarda guzel ya ben biraz daha doga yürüyüs falan yapmak istiyorm ozman iyi dusunuyorm deniz kenarina gdnce daha farkli hisediyorm gaza geldm sanrm her bahar olur bole bende :)Oy kuzum benim ya..
Her nasip vaktine esirmiş işte.
İnşallah en kısa zamanda rabbim güldürsün yüzünü.Duacınım.
Bende iyiyim elhamdülillah biraz bünyem alıştı şükür sıkıntılarım gitti.Midemde yanma var birazda halsizlik onun haricinde iyiyim çok şükür. Seninde pozitif olmana sevindim bu konuda herşey allahtan işte illa vaktini bekletiyor.inşallah tez vakitlerde olur..
haklisin cnm aslina bakarsan tedavide yolun başındayım insallah olck nisan ayi ugurlu gelir umarim bol bol bahar havasi al havalarda isindigeçmiş olsun canım bu ay olur inşallah hem daha 2 denemen bazen 5 ve 6 deneme den sonra hamile kalan var
İnşallah, bir buçuk yılı geçti istiyoruz. Pko da var başka sıkıntılar da. Hiç umudum yoktu aslında, şu silik çizgiyi görmek bile umut veriyor biraz.. İnşallah her isteyen sağlık sıhhatle, hayırla alır yavrularına kucaklarına
Kan sonucum çıktı, 21,5 elhamdulillahcanim insallah guzel sonuclar alirsin haberlerini verirsin pko sikintili ve belirsiz bi durum anliyorm kaygilanma ins vardir birseyler
Tebrik ederim canim ama 2 gun sonra tekrar et muhakka testiniKan sonucum çıktı, 21,5 elhamdulillah
Çok teşekkür ederim canım, iki gün sonra doktora gideceğim zaten :)Tebrik ederim canim ama 2 gun sonra tekrar et muhakka testini
hayırlı olsun canım bizde du et bir hafta sonra bende test yapacağımKan sonucum çıktı, 21,5 elhamdulillah
canım ilk belirtilerin nelerdi anlatır mısın bize hagi ilaç ve hangi çatlatma iğnesi oldum? ha birde poku var demişsin adet düzensizliği mi vardıKan sonucum çıktı, 21,5 elhamdulillah
Dualarımdasınız canım :)) sen de alırsın güzel haberleri inşallahhayırlı olsun canım bizde du et bir hafta sonra bende test yapacağım
Evet canım pkoluyum. Femara ve ovitrelle oldum. Belirti takip edemiyorum canım çünkü 600mg progestan kullaniyorum, devamlı uyku filan yapıyor zaten. Sadece son iki gündür bazı yemeklerden tiksinti geldi, onu fark ettim :)canım ilk belirtilerin nelerdi anlatır mısın bize hagi ilaç ve hangi çatlatma iğnesi oldum? ha birde poku var demişsin adet düzensizliği mi vardı
cnm tebrik ederim neguzel haber masallah ya bizlere dua et progestani ne icin kullaniyordun kistlerin varmiydi seninde cnm bide kacinci catlama tedavisinde tuttu smdi sende bizi aydinlatEvet canım pkoluyum. Femara ve ovitrelle oldum. Belirti takip edemiyorum canım çünkü 600mg progestan kullaniyorum, devamlı uyku filan yapıyor zaten. Sadece son iki gündür bazı yemeklerden tiksinti geldi, onu fark ettim :)
bu ay olmazsa bende femaraya gececegim galiba o klomenden daha iyiymişEvet canım pkoluyum. Femara ve ovitrelle oldum. Belirti takip edemiyorum canım çünkü 600mg progestan kullaniyorum, devamlı uyku filan yapıyor zaten. Sadece son iki gündür bazı yemeklerden tiksinti geldi, onu fark ettim :)
Pkoluyum, hem de çok inatçı. Kendimi bildim bileli böyle bu. Oldum olası biliyorum pkoyu. Progestan da rahim duvarı inceliği için kullanıyordum, günde 600mg,ok inceydi benim hep.. 19.ayımızdı bu tedavinin, elhamdulillah güzel haber aldık şimdilik.. Şimdi önemli olan değerin ikiye katlanması...cnm tebrik ederim neguzel haber masallah ya bizlere dua et progestani ne icin kullaniyordun kistlerin varmiydi seninde cnm bide kacinci catlama tedavisinde tuttu smdi sende bizi aydinlat
Benim doktorum kişiden kişiye değişiyor diyor canım. Kimine klomen, kimine femara iyi gelir diyordu..bu ay olmazsa bende femaraya gececegim galiba o klomenden daha iyiymiş
Benimde adetlerim gec olurdu 2ay once gttgmde rahim duvarimda kalınlaşma vardi son adetin uzerinden 65 gun gecmisti cunki ama adet oldgm gun doktor dökulucek eskiye doner dedi ve tesaviye başladık farkli farkli etkileri var pkonun kiminde kilo vermek iyi geliyor bende pko var ama 50 kiloyum kilodan degil kistlerde sorun aşılama denedinmi peki hepmi klomen femare kullandin rahim filmi cekilmismiydi?Pkoluyum, hem de çok inatçı. Kendimi bildim bileli böyle bu. Oldum olası biliyorum pkoyu. Progestan da rahim duvarı inceliği için kullanıyordum, günde 600mg,ok inceydi benim hep.. 19.ayımızdı bu tedavinin, elhamdulillah güzel haber aldık şimdilik.. Şimdi önemli olan değerin ikiye katlanması...
İsteyen herkese nasip etsin Rabbim... :)
Benim doktorum kişiden kişiye değişiyor diyor canım. Kimine klomen, kimine femara iyi gelir diyordu..
Her pkolu kilolu olacak diye bir kaide yok, onun da çeşitleri var tabi...Benimde adetlerim gec olurdu 2ay once gttgmde rahim duvarimda kalınlaşma vardi son adetin uzerinden 65 gun gecmisti cunki ama adet oldgm gun doktor dökulucek eskiye doner dedi ve tesaviye başladık farkli farkli etkileri var pkonun kiminde kilo vermek iyi geliyor bende pko var ama 50 kiloyum kilodan degil kistlerde sorun aşılama denedinmi peki hepmi klomen femare kullandin rahim filmi cekilmismiydi?
femarayla kaç yumurtan oldu peki canımHer pkolu kilolu olacak diye bir kaide yok, onun da çeşitleri var tabi...
Aşılama ve tüp bebek yapmadık biz, yaşamız eşimle daha erken onlar için diye düşünüyorduk. Doktor da erken daha acele etme diyordu.
6 aydan fazla yumurta geliştirici ilaç kullanılması riskli diye biliyorum. Biz süreçte üç ay klomen kullandık yumurta olmuşmadığı oldu filan. Bu ay da femara kullandık. Elhamdulillah...
2 tane oldu canımfemarayla kaç yumurtan oldu peki canım
anladim cnm 1bucuk yildir istiyorsnz ama toplamda kac ay yumurtlaama gelistirici kullandinki ztn hap olarak 3 ay igne olarakta 3ay veriliyormus olmassa asilama falan diye bliorm sirasiyla gdiyorHer pkolu kilolu olacak diye bir kaide yok, onun da çeşitleri var tabi...
Aşılama ve tüp bebek yapmadık biz, yaşamız eşimle daha erken onlar için diye düşünüyorduk. Doktor da erken daha acele etme diyordu.
6 aydan fazla yumurta geliştirici ilaç kullanılması riskli diye biliyorum. Biz süreçte üç ay klomen kullandık yumurta olmuşmadığı oldu filan. Bu ay da femara kullandık. Elhamdulillah...
Canım 7+4 oldum ben 5+5 de gitmiştim kalp atımını duyamadım ama ekrandan gösterdi ritmiyle.seninki kaç haftalık hayırlı olsun.Canim sen pitpitlari duymusmuydun kacinci haftandaydin gordugunde
Kan sonucum çıktı, 21,5 elhamdulillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?