- 15 Ocak 2018
- 415
- 129
- 18
oyyi maşallah allah tamamına erdirsinKizlar bugun kalbimizi pıt pıt dinledik çok şükur tam 6+1 olmusuz yumurtlamamla aynı gidiyo tabi ve kesenin icinde nokta gibi bebişte gorunmeye baslamis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyi maşallah allah tamamına erdirsinKizlar bugun kalbimizi pıt pıt dinledik çok şükur tam 6+1 olmusuz yumurtlamamla aynı gidiyo tabi ve kesenin icinde nokta gibi bebişte gorunmeye baslamis
inşallah gerek kalmaz cnm hamiş kalirsin bu ayaslinda bu aralar cektrmem gerekiyorda vaktm yok onumuzdeki aya artik bu ay olsaydı vakit kaybetmezdm neguzelfilm sonrasi hamile kalan cokmus cnm dogru ins ole olur sabredicez
Amin canim ins sizde bu ay bu heyecani yasicaksiniz pes etmek yok yola devam azimle caliscaksıniz guzel haberlerinizi bekliyorum cunku canimoyyi maşallah allah tamamına erdirsinbenimde bu ay olmadı cnm
![]()
Merhaba benim de 8. Ve 10. Günde silikdi sonra 12. 13. Günde hiç yok gibi bende ümidi kesmiştim sizin durumu okuyunca umitlendim tekrarbenim en büyük problemim hemen anne olmak istemekti sanırım :) döngülerim uzun 30-31 günde bşr düzenli adet olurum o yüzden yumurtlamayı yakalaymıyordum. sadece çatlatma iğnesi vuruldum. 18 mm idi yumurta. 34. ve 36. saat ve ertesi sabah-akşam ilişki oldu.
İğne sonrası hep silik çizgi idrar testlerim vardı.
9. gün kanda değerim 6.59
11. gün kanda değerim 1.80 çıktı. Düştü yani
Sonra nasıl olduysa adet günü yoğun bel ağrısı yüzünden (adet olurken belim ağrımaz) br kere daha kan vereyim deim ve 42 çıktı.
29 yaşındayım bu arada.
inşallah bebeğin seninledirMerhaba benim de 8. Ve 10. Günde silikdi sonra 12. 13. Günde hiç yok gibi bende ümidi kesmiştim sizin durumu okuyunca umitlendim tekrar
neye bagli acaba okadr ilac kullanip bide igne oluyorsn ekstra progestan kullaniosn neden adetn gelmio doktora danistinmi tekrar ultrasona baksn cnmkızlar progestan biteli 4 gün oldu vede iğnenin 17. günündeyim hala adet olmadım galiba yumurtam çatlamıyor çatlasa adet olurdum diyorum daha önce bu durumu yaşayan varmı aranızda![]()
Tekrardan test yaptinmi tatlimkızlar progestan biteli 4 gün oldu vede iğnenin 17. günündeyim hala adet olmadım galiba yumurtam çatlamıyor çatlasa adet olurdum diyorum daha önce bu durumu yaşayan varmı aranızda![]()
yok canım prengnil iğne 5000 lik ti ama hala adet olmuyorum sen neler yaptın durumlar nasıl canımbirde ovitrelle mi kullandin bu ay
geçen perşembe günü kanda baltık 1.3 çıkmış negatif sen nasılsın canım bulantı falan varmıTekrardan test yaptinmi tatlim
ay anlamadım yaa doktora gitmedim daha canımneye bagli acaba okadr ilac kullanip bide igne oluyorsn ekstra progestan kullaniosn neden adetn gelmio doktora danistinmi tekrar ultrasona baksn cnm
Cok fena buulanti var tatlim ya yemek yiyorum hepsini cikariyorumgeçen perşembe günü kanda baltık 1.3 çıkmış negatif sen nasılsın canım bulantı falan varmı
geçer canım yakında bunlar tatlı sıkıntılarCok fena buulanti var tatlim ya yemek yiyorum hepsini cikariyorum
Ole canim sikayetci degilim darisi ins senin de basinageçer canım yakında bunlar tatlı sıkıntılar
amin canım ya bu progestan biteli 5 gün oldu daha adet olmadımOle canim sikayetci degilim darisi ins senin de basina
Niye acaba streste geciktiriyo biliyomusun bide 1 .5 hcg negatif sonucta artma ihtimali varmi acabaamin canım ya bu progestan biteli 5 gün oldu daha adet olmadım
canım valla hiç stres yapmadım ama olmuyorum ışte bir hafta geçsin gelemezse tekrar test yapacağımNiye acaba streste geciktiriyo biliyomusun bide 1 .5 hcg negatif sonucta artma ihtimali varmi acaba
ins bu sefer hamilesndr cnm ya tekrarla testini ben daha doktora gtmedm bugun btti benm klomen 2 3gun sora gideblrm yumurtalıklara baktrmak icincanım valla hiç stres yapmadım ama olmuyorum ışte bir hafta geçsin gelemezse tekrar test yapacağım
Yaptir tabi benim hep 0 kusur cikardi hcg 1 kusur sanki yukselcek gibicanım valla hiç stres yapmadım ama olmuyorum ışte bir hafta geçsin gelemezse tekrar test yapacağım