• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
anladim cnm 1bucuk yildir istiyorsnz ama toplamda kac ay yumurtlaama gelistirici kullandinki ztn hap olarak 3 ay igne olarakta 3ay veriliyormus olmassa asilama falan diye bliorm sirasiyla gdiyor
Alıntıladığın mesajda yazdım ya canım, 3 ay klomen kullandım olumlu sonuç olmadı, femaranın da 1.ayındaydım şimdi

cnm hayirlisiyla pozitif olmak lazm havalarda guzel ya ben biraz daha doga yürüyüs falan yapmak istiyorm ozman iyi dusunuyorm deniz kenarina gdnce daha farkli hisediyorm gaza geldm sanrm her bahar olur bole bende :)
Ayy ne güzel maşallah benide götür noolurr evde afakanlar basıyo resmen niye böyle oldum anlamıyorum.Dışarı çıkmaktan hiç hoşlanmayan ben resmen dışarıyı aşeriyorum.

Canım 7+4 oldum ben 5+5 de gitmiştim kalp atımını duyamadım ama ekrandan gösterdi ritmiyle.seninki kaç haftalık hayırlı olsun.
Son adet tarihime gore 5+4 tüm salı günü keseye gorede 5 haftalıktım persembe kontrolum var duyarim inş nasil gidiyor hamilelik bel ve kasık agrim cok benim

Ayy ne güzel maşallah benide götür noolurr evde afakanlar basıyo resmen niye böyle oldum anlamıyorum.Dışarı çıkmaktan hiç hoşlanmayan ben resmen dışarıyı aşeriyorum.
gidebilsek ne iyi olr hamilelerin yuruyus yapmasi bol oksijenli ortamda cok iyi gelir yürüyüşler yap parklara git cekirdek bile citleyebilirsin yesillikler icinde hem gunesin d vitamini etkisinden yararlanms olursn baharda bu fırsat kaçmaz :)

Son adet tarihime gore 5+4 tüm salı günü keseye gorede 5 haftalıktım persembe kontrolum var duyarim inş nasil gidiyor hamilelik bel ve kasık agrim cok benim
İnşallah ama 6 haftadan önce zor biraz duyman sanki.İyi çok şükür çok halsizlik hissediyorum bide uyku sürekli.Ev basıyo dışarıda durmak istiyorum hep.
gidebilsek ne iyi olr hamilelerin yuruyus yapmasi bol oksijenli ortamda cok iyi gelir yürüyüşler yap parklara git cekirdek bile citleyebilirsin yesillikler icinde hem gunesin d vitamini etkisinden yararlanms olursn baharda bu fırsat kaçmaz :)
Hakkaten çok iyi olurdu.inşallah havalar düzeldi çıkarım artık durmam evde zaten sıcaktanda duramam heralde...

İnşallah ama 6 haftadan önce zor biraz duyman sanki.İyi çok şükür çok halsizlik hissediyorum bide uyku sürekli.Ev basıyo dışarıda durmak istiyorum hep.

persembe günü keseye göre 6+2 son adet tarihime gorede 6+6 olucam canım gecen ins duyarim son gittigimin uzerinden 10 gün geçmis oluyo yani bide bisey sorcam simdi ben keseye goremi son adet tarihime goremi hamileligim sukadar demeliyim kafam karisti bendede cok halsizlik oluyo kalp carpintisi gibi kasik agrisi oluyo oglum her uyudugunda gunduz bende yatiyorum oglumda nasildim bu donemlerinde hatirlamiyorum ya ama bu degisik yani

Kalp carpintisi gibi kasik agrisi yazmisim yaa kalp carpintim var yani bide cok asiri kasik agrim var

Kalp carpintisi gibi kasik agrisi yazmisim yaa kalp carpintim var yani bide cok asiri kasik agrim var

Catlatma iğnesi sonrası, 11. 12. 13 günler idrar testi negatif olup, sonra kan testi vererek hamile olduğunu öğrenen var mı?

Veya catlatma iğnesi sonrası, 13.güne kadar testte negatif sonuç almış, ama sonradan pozitife dönmüş var mı? :)

ma
Catlatma iğnesi sonrası, 11. 12. 13 günler idrar testi negatif olup, sonra kan testi vererek hamile olduğunu öğrenen var mı?

Veya catlatma iğnesi sonrası, 13.güne kadar testte negatif sonuç almış, ama sonradan pozitife dönmüş var mı? :)
maalesef 11. negatif ti kanda da negatif çıkmış tı sen ne zaman yaptın

Ben varım canım :KK45:
Aşılama oldum ben aşılamanın 9. Günü tahlil verdim 1.4 çıkmıştı yoktur dedim umutsuzdumda sonra adetim geçti 5 gün iğnedendir belki dedim kan verdim hamileydim keseyide gördüm.:KK54: Darısı sana olsun isteyenlerle beraber hiç idrarla upraşıp yorma kendini adet günün geçerse direk kan ver kaç gün var adete

Ben varım canım :KK45:
Aşılama oldum ben aşılamanın 9. Günü tahlil verdim 1.4 çıkmıştı yoktur dedim umutsuzdumda sonra adetim geçti 5 gün iğnedendir belki dedim kan verdim hamileydim keseyide gördüm.:KK54: Darısı sana olsun isteyenlerle beraber hiç idrarla upraşıp yorma kendini adet günün geçerse direk kan ver kaç gün var adete
Canım hamileligin hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Umut oldun bana :) 4 gün var adetime, ben de bekliyorum şu anda. Kırmızı kartı görmediğim sürece ümit kesilmez, değil mi? :)

Back