kiz ovitrelleyi bu ay ben yaptrdm bu ayda bnm gelmiomus hamile olmadgm halde gelmesse ona bağlarım bende az kaldi bekleyip gorucezovitrelle yi ben de yapmistim hatta doktor yumurtan çatlamış demişti ama yinede adet olmadım senin o ilk yaptığın iğne iyiymiş o yüzden adet oldun belkide
ay canım umarım tutmuş tur bizimde bebişlerkiz ovitrelleyi bu ay ben yaptrdm bu ayda bnm gelmiomus hamile olmadgm halde gelmesse ona bağlarım bende az kaldi bekleyip gorucez
Aynen öle canım sen kac yillik evlisinevet cnm cabuk geciyor mart btti dogan buyuyor hamile olmayanda hamilelik beklio zman herkese farkli geciyor aslinda... ikinci cocukta daha zordur tabi kendine vakit ayiramassn rahatca dinlemessin calismak istesen calisamassn hep fedakarlik etmekle geciyor Allah kolaylik versn cnm
Yani bazen dusunmuyo degilim napicagimicanım ben hiç zorluk çekmedim çünkü aralarında yıl vardı ağrıların da normal canım sıkma canını
Ins kizlar sabirsizlikla bekliyorum hamilelik haberleriniziay canım umarım tutmuş tur bizimde bebişler
olsun beraber büyürler ne güzelYani bazen dusunmuyo degilim napicagimi
2yili gecti cnm .. ins cnm guzel haberler verrzAynen öle canım sen kac yillik evlisin
inşallah cnm senin iki yumurta olmuştu değilmi2yili gecti cnm .. ins cnm guzel haberler verrziki prenses annesi
evet cnm iki aydir kullaniyorm klomen ve catlama ignesi 2 yumurtam olusuyorinşallah cnm senin iki yumurta olmuştu değilmi
benim bu akşam göğüslerim acayip sizlamaya başladı kaç gündür birşey yoktu sende varmı öyle birşey canımevet cnm iki aydir kullaniyorm klomen ve catlama ignesi 2 yumurtam olusuyor
benim neden bir tane oluyor acaba herkesin iki yada 3 olmuş hepevet cnm iki aydir kullaniyorm klomen ve catlama ignesi 2 yumurtam olusuyor
Beklemedeyim tatlım gitmiyorum hic biyere herkes guzel haberleri verince gitmis ama ben sizi merak ediyorum ayrića sohbetinizde hosuma gitmedi degil2yili gecti cnm .. ins cnm guzel haberler verrziki prenses annesi
2 yila sakin takimti yapma canim2yili gecti cnm .. ins cnm guzel haberler verrziki prenses annesi
Canım çok net değil ama hayalet çizgi var sanki inşallah yüzün güler 2 gün daha bekle kanda bak bence idrae çok kafa karıştırıyoÇatlatma iğnesinden sonraki 12.günüm kızlar benim de. Testime bakar mısınız çizgi var mı?
Doktorum da Pazartesi gününe çağırdı zaten ama zaman geçmek bilmiyor :) çok teşekkür ederim yorumun içinCanım çok net değil ama hayalet çizgi var sanki inşallah yüzün güler 2 gün daha bekle kanda bak bence idrae çok kafa karıştırıyo
onemli olan yumurtlama olmasi hic olmamasindan iyidir hemde tek yumurtayla cok kisi hamile kaliyor bence bu sorun degil kaliteli olmasi onemli kuzucum ben sabaha karsi adet oldum cok agri cektm acile igne yaptrdm hic uyuyamadm bu ay yine devam anlicagn...benim neden bir tane oluyor acaba herkesin iki yada 3 olmuş hep
canım iğne etkisi olabilir kanda baktırÇatlatma iğnesinden sonraki 12.günüm kızlar benim de. Testime bakar mısınız çizgi var mı?
ay gerçekten mi çok üzüldüm canım yaaonemli olan yumurtlama olmasi hic olmamasindan iyidir hemde tek yumurtayla cok kisi hamile kaliyor bence bu sorun degil kaliteli olmasi onemli kuzucum ben sabaha karsi adet oldum cok agri cektm acile igne yaptrdm hic uyuyamadm bu ay yine devam anlicagn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?