- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
1yila yakindir deniyorz cnm Allah nezman nasip ederse cnm bnm saol ins hep yaz durumunu haberdar et cok memnun oluruz2 yila sakin takimti yapma canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1yila yakindir deniyorz cnm Allah nezman nasip ederse cnm bnm saol ins hep yaz durumunu haberdar et cok memnun oluruz2 yila sakin takimti yapma canim
evet cnm belli cizgi ama ignenin etkisi devam ediyor olabilir her ihtimale hazir ol kanda baktir cnm daha sağlıkli olr ins hamilesindrcanım iğne etkisi olabilir kanda baktır
cnm nerlerdesin durumlar nasil iyimisin?Günaydın canlar nasılsınız 2 gündür okuyom yazdıklarınızıda yazma fırsatım olmadı.Durumlar nasıl bakiim ben dua ediyom ikinizede Aydın :))) Antalya :))) inşallah güzel haberler verirsiniz bu ay baharda geldi bu aylarda doğurganlık artarmış hiç umutsuz olmayın güzel düşünün güzel olsun .seviyom hepinizide![]()
Canım takılma benim de bi taneydi sonuca bak tatlim sabret az kaldibenim neden bir tane oluyor acaba herkesin iki yada 3 olmuş hep
canım sakın üzülme elbet olur hem ne güzel adet oluyorsun bu senin yumurtladığına işaret ben iğne den sonra bile adet olmuyorumonemli olan yumurtlama olmasi hic olmamasindan iyidir hemde tek yumurtayla cok kisi hamile kaliyor bence bu sorun degil kaliteli olmasi onemli kuzucum ben sabaha karsi adet oldum cok agri cektm acile igne yaptrdm hic uyuyamadm bu ay yine devam anlicagn...
kuzum olsun artik napalim nisana devam ederiz umudumu kaybetmiyorum nisandan umutlu olucam sende kaybetme daha cok dua edelim gece 4den beri uyuyamadm bu adetin kotu yanida bu benm cok sancili gecer hep sinirlerim bozulur olsa bidert olmasa bi dertay gerçekten mi çok üzüldüm canım yaa
Oy kuzum benim ya..cnm nerlerdesin durumlar nasil iyimisin?
saol ins herkesin gönlüne gore olsun bahar nisan sans gtrsn bismillahla baslayalim
Daha bu sabah adet oldum gece hic uyuyamadm ztn agridan ama umudumu kaybetmedim bu ay daha iyi olcagna inanıyorum Allah kolaylik versn bize![]()
12.gün icin normal muhtemelen ignenin etkisi biraz daha bekle 15.gunu gecsin tekrar et testi koyulasmissa cizgiler hamilesindir bence simdi kandada bqktirsan var cikicak cunku belliki ignenin etkisi gecmemisÇatlatma iğnesinden sonraki 12.günüm kızlar benim de. Testime bakar mısınız çizgi var mı?![]()
Teşekkür ederim baktıracağım inşallah..canım iğne etkisi olabilir kanda baktır
geçmiş olsun canım bu ay olur inşallah hem daha 2 denemen bazen 5 ve 6 deneme den sonra hamile kalan varkuzum olsun artik napalim nisana devam ederiz umudumu kaybetmiyorum nisandan umutlu olucam sende kaybetme daha cok dua edelim gece 4den beri uyuyamadm bu adetin kotu yanida bu benm cok sancili gecer hep sinirlerim bozulur olsa bidert olmasa bi dert![]()
Teşekkür ederim yorumunuz için, dün çok çok çok silik çıkmıştı, bugün koyulaşmış düne göre. Pkolu olunca insan inanamıyor, kan vermeden paylaşmak istedim. Doktorum 14.gün çağırdı.12.gün icin normal muhtemelen ignenin etkisi biraz daha bekle 15.gunu gecsin tekrar et testi koyulasmissa cizgiler hamilesindir bence simdi kandada bqktirsan var cikicak cunku belliki ignenin etkisi gecmemis
Ben güvenememiştim 17 gune kadar beklemistim biraz daha bekle bence garanti olsun bi gun onceki resimlerinde varmiTeşekkür ederim yorumunuz için, dün çok çok çok silik çıkmıştı, bugün koyulaşmış düne göre. Pkolu olunca insan inanamıyor, kan vermeden paylaşmak istedim. Doktorum 14.gün çağırdı.
İnşallah, bir buçuk yılı geçti istiyoruz. Pko da var başka sıkıntılar da. Hiç umudum yoktu aslında, şu silik çizgiyi görmek bile umut veriyor biraz.. İnşallah her isteyen sağlık sıhhatle, hayırla alır yavrularına kucaklarınaevet cnm belli cizgi ama ignenin etkisi devam ediyor olabilir her ihtimale hazir ol kanda baktir cnm daha sağlıkli olr ins hamilesindr
Canim cok gecmis olsun biz senin burada manevi yolarkadaslariniz herzaman yanindayiz pes etmemene ve daha dik bir sekilde yoluna devam edecegine cok sevindim yolun acik olsun ins tez zamanda yavruna kavus ve hep mutlu ol ama en onemli seyi unutma sakın psikolojionemli olan yumurtlama olmasi hic olmamasindan iyidir hemde tek yumurtayla cok kisi hamile kaliyor bence bu sorun degil kaliteli olmasi onemli kuzucum ben sabaha karsi adet oldum cok agri cektm acile igne yaptrdm hic uyuyamadm bu ay yine devam anlicagn...
Rica ederim canım umarım hayırlı haberlerle gelirsin.Doktorum da Pazartesi gününe çağırdı zaten ama zaman geçmek bilmiyor :) çok teşekkür ederim yorumun için![]()
Var canım, ekliyorum, bu dünün testi. Ben de güvenemiyorum aslında ama bir umut seviniyor insan :)Ben güvenememiştim 17 gune kadar beklemistim biraz daha bekle bence garanti olsun bi gun onceki resimlerinde varmi
Sanki koyulasmis ama olsun sen sevinme yinede bekle 2 gun sonra tekrar et bidahaVar canım, ekliyorum, bu dünün testi. Ben de güvenemiyorum aslında ama bir umut seviniyor insan :)
İnşallah tekrar edeceğim canım. Çok teşekkürlerSanki koyulasmis ama olsun sen sevinme yinede bekle 2 gun sonra tekrar et bidaha
Canim sen pitpitlari duymusmuydun kacinci haftandaydin gordugundeOy kuzum benim ya..
Her nasip vaktine esirmiş işte.
İnşallah en kısa zamanda rabbim güldürsün yüzünü.Duacınım.
Bende iyiyim elhamdülillah biraz bünyem alıştı şükür sıkıntılarım gitti.Midemde yanma var birazda halsizlik onun haricinde iyiyim çok şükür. Seninde pozitif olmana sevindim bu konuda herşey allahtan işte illa vaktini bekletiyor.inşallah tez vakitlerde olur..
evet canım çalışıyorum cevap veremedim canımmm öpüyorumRica ederim canım umarım hayırlı haberlerle gelirsin.
iki prenses annesi kız cadı ben sana demedimmi o bir yumurtadan ne civcivler çıkar diye
sen kendine dert etme çok şükür ki oluşmuş.Benimde 2 taneydi ama şükür oldu bak rabbim büyük.
![]()