eskiler hep bana cocugun olumca adetin duzelir adet sancinda duzelir kist kalmaz dogumda diyorlar... dokuluyor heraldeAslinda normal dogumda kendiliginden patliyomus onlarama sezaryanda dr mudahale ediyo dr önermesi lazimdi sana yani sen nerden bilcen
belki o zaman her ay adet oluruz keşke düzenli olsaydı adetlerim 12 yaşımdan beri böyle 2 yada 3 ayda oluyorumBirde kızlar pko hastalarinin özellikle 30 yaaindan sonra şanslarının arttigini sölemisti dr bana tupbebek dr umve dedigi gibi 30 umda kendiligimden hamile kaldım çunku her saglikli kadın 2 3 yumurta uretir saglikli uretir sen 30 40 tane üretiyon büyütemiyon çatlatamiyon buyumedigi icin onlarda kistte donusuyo demisti ama 30 yasindan sonra normal yumurta ireten kadinlarin yumurta rezervlerinin düsecegini ve benimkininde düstugunde yumurtlama rezervim ozaman urettigin yumurta sayisi azalcak ve daha saglikli yumurtalar uretmeye baslican o donemde hamile kalma sansin artacak demisti ve dedi
bunun için ne yapmalıyız doktora diyeyim mi acaba ay çekiniyorum demeye beni tersler diye korkuyorum suru bile soramuyorum bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorumBirde muhakkak insulin direncinize baktirin glukopage diye bi seker ilaci var oda acayip duzenliyo insani tabi onsulin direnciniz varsa ki pko hastalarinin cogunda vardir hem zayiflatiyo hem adetleri duzene sokuyo
gec olsun ama güç olmasn kuzum saglikli hamilelik onemli olan mutlaka kismetimzde bigun vardir inanmakta cok onemli gecen gun calistgm yerde doktorumla karsilastm nasil durum dedi beklemedyz hocam calisma hayati yogun dedm ,inan olucagna pozitif ol kaygilanma gundelik hayatina devam et dedi bi yandan dusunnuyorm sürekli olacagina inandrsam takinti gibi olacak kafamda ki hic takinti yapmadm.inanmasan bu ayda bos desen umutsuz negatif dusunce oluyor ne yapalim bende braz o dusunceye yakinim cikamiyorsn isin icinden Rabbim belkude kiymetli olsn daha hayirlisi olacagndan sabrtmemzi istiyor vardır bir hayirbunun için ne yapmalıyız doktora diyeyim mi acaba ay çekiniyorum demeye beni tersler diye korkuyorum suru bile soramuyorum bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum
Pko hastalarının kaderi bu kilonqda var dimi bende 81.5 kiloydum şeker ilacini kullandim insülin direncim çıktı tabi ondan kullandim 57 kiloya dustum pko icin cok savaslar verdim ama onu yendigimi dusunuyorumbelki o zaman her ay adet oluruz keşke düzenli olsaydı adetlerim 12 yaşımdan beri böyle 2 yada 3 ayda oluyorum
Tamamen yanlis dusunuyossun canim dr bizi her kosulada bilgilendirmek zorundalar onlar bunun icin varlar ben eger gidrken sorularim varsa kagida yaziyorum unutmiyimq diye cikarip tek tek soruyorum bizi rahatlatmak zorundalar ama tabi dengesiz bi dr sa ki zaten onda bi dakika bile durma cunku tedavi asamasinda psikoloji cok onemli bi dr dusunme yani ay kizarmi terslermi ozelmi gidiyosun bilmiyorum ama bosuna pqra vermiyoruz onlarabunun için ne yapmalıyız doktora diyeyim mi acaba ay çekiniyorum demeye beni tersler diye korkuyorum suru bile soramuyorum bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum
canım senin 2 hafta oldu galiba iğne olalı test yap biliyorsun hemen adet olmuyoruz bekleme adeti bence ben çok bekledim adeti ama olmadımbenm de cok ve kucuk sayida gec adet gormeme neden oluyor büyümüyor tedaviye baslamadn once 65.gun adetim gelmisti catlama olmayinca sikinti oluyor eger sezeryan olursam mudahal etmelerini isteyecegm bakalim cozum oluyorsa guzel once bi hamile kalayimda
igne olali tam 15gun oldu korkuyorm sonuc negatif gibi geliyor oyuzden adet olmadan test yapmayacagm dedm ama yarin yada yarindan sonra belki yaparm catladysa ayin 1inde bekliyorm adeticanım senin 2 hafta oldu galiba iğne olalı test yap biliyorsun hemen adet olmuyoruz bekleme adeti bence ben çok bekledim adeti ama olmadım
ovitrelle yi ben de yapmistim hatta doktor yumurtan çatlamış demişti ama yinede adet olmadım senin o ilk yaptığın iğne iyiymiş o yüzden adet oldun belkideigne olali tam 15gun oldu korkuyorm sonuc negatif gibi geliyor oyuzden adet olmadan test yapmayacagm dedm ama yarin yada yarindan sonra belki yaparm catladysa ayin 1inde bekliyorm adeti
bende 7 gün oldu iğne yapalı bende test yapmayacağım çünkü progestan bitmesine 6 gün var sözde o bitin ce bir hafta içinde adet olunuyor dediğin gibi banada negatif gibi geliyor cook korkuyorum(igne olali tam 15gun oldu korkuyorm sonuc negatif gibi geliyor oyuzden adet olmadan test yapmayacagm dedm ama yarin yada yarindan sonra belki yaparm catladysa ayin 1inde bekliyorm adeti
ben bu ay çok şey yaptım incir bal çörek otu birde 3 gün maydanoz süt buharı bile yaptım bu ayda olmaz ise bu bitkisel şeyleri bir daha da yapmam hatta iki defa da soğan yaptım geçen aylardagecen ay igneden 16gun sonra adet olmstm hamilelik yoksa ins bekletmez olr
bende 15 gunde cesaret edememistim 17 gun yapmistim ama bende tamamen adet olucakmisim gibi belirtiler vardı yani hatta 16.gunu duygulanip aglamostim gereksiz bisey icin ozamN da dedim ben duygusallastim yine agliyorum kesin hasta olcam karnimda agriyinca 3 gun boyunca iste bi ihtimal baktim testecanım senin 2 hafta oldu galiba iğne olalı test yap biliyorsun hemen adet olmuyoruz bekleme adeti bence ben çok bekledim adeti ama olmadım
Gunler ne cabuk geciyo kizlar saymayin gunleri gorun bak daha cabuk gecicek gunler ama kizlar ufak bi bebeginiz varsa ikinci hamilelik zor oluyomus simdiden ben cok zorlaniyorum surekli tepemde kadiklarim ve belim cok fena agriyo bu normalmi bilmiyorum dr olur dedi ama ilerleyen gunlerde napcam bilmiyorumbende 7 gün oldu iğne yapalı bende test yapmayacağım çünkü progestan bitmesine 6 gün var sözde o bitin ce bir hafta içinde adet olunuyor dediğin gibi banada negatif gibi geliyor cook korkuyorum-)
canım ben hiç zorluk çekmedim çünkü aralarında yıl vardı ağrıların da normal canım sıkma canınıGunler ne cabuk geciyo kizlar saymayin gunleri gorun bak daha cabuk gecicek gunler ama kizlar ufak bi bebeginiz varsa ikinci hamilelik zor oluyomus simdiden ben cok zorlaniyorum surekli tepemde kadiklarim ve belim cok fena agriyo bu normalmi bilmiyorum dr olur dedi ama ilerleyen gunlerde napcam bilmiyorum
evet cnm cabuk geciyor mart btti dogan buyuyor hamile olmayanda hamilelik beklio zman herkese farkli geciyor aslinda... ikinci cocukta daha zordur tabi kendine vakit ayiramassn rahatca dinlemessin calismak istesen calisamassn hep fedakarlik etmekle geciyor Allah kolaylik versn cnmGunler ne cabuk geciyo kizlar saymayin gunleri gorun bak daha cabuk gecicek gunler ama kizlar ufak bi bebeginiz varsa ikinci hamilelik zor oluyomus simdiden ben cok zorlaniyorum surekli tepemde kadiklarim ve belim cok fena agriyo bu normalmi bilmiyorum dr olur dedi ama ilerleyen gunlerde napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?