Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Aslinda normal dogumda kendiliginden patliyomus onlarama sezaryanda dr mudahale ediyo dr önermesi lazimdi sana yani sen nerden bilcen
eskiler hep bana cocugun olumca adetin duzelir adet sancinda duzelir kist kalmaz dogumda diyorlar... dokuluyor heralde

Birde kızlar pko hastalarinin özellikle 30 yaaindan sonra şanslarının arttigini sölemisti dr bana tupbebek dr umve dedigi gibi 30 umda kendiligimden hamile kaldım çunku her saglikli kadın 2 3 yumurta uretir saglikli uretir sen 30 40 tane üretiyon büyütemiyon çatlatamiyon buyumedigi icin onlarda kistte donusuyo demisti ama 30 yasindan sonra normal yumurta ireten kadinlarin yumurta rezervlerinin düsecegini ve benimkininde düstugunde yumurtlama rezervim ozaman urettigin yumurta sayisi azalcak ve daha saglikli yumurtalar uretmeye baslican o donemde hamile kalma sansin artacak demisti ve dedi

Birde muhakkak insulin direncinize baktirin glukopage diye bi seker ilaci var oda acayip duzenliyo insani tabi onsulin direnciniz varsa ki pko hastalarinin cogunda vardir hem zayiflatiyo hem adetleri duzene sokuyo

Görmedigim tedavi kalmadi kizlar benim umutsuz vakaydim yani o derece zorla bi kere tup bebekte hamile kaldigimi gordum oda iki gun sonra deger dusmeye basladi tadi damagimda kaldi ama simdi bak arkadaslar hurrem sultan gibi kadinmissin her sene bi tane cikariyon diyolar ben bile inanamiyorum kendime hala

belki o zaman her ay adet oluruz keşke düzenli olsaydı adetlerim 12 yaşımdan beri böyle 2 yada 3 ayda oluyorum

Birde muhakkak insulin direncinize baktirin glukopage diye bi seker ilaci var oda acayip duzenliyo insani tabi onsulin direnciniz varsa ki pko hastalarinin cogunda vardir hem zayiflatiyo hem adetleri duzene sokuyo
bunun için ne yapmalıyız doktora diyeyim mi acaba ay çekiniyorum demeye beni tersler diye korkuyorum suru bile soramuyorum bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum

bunun için ne yapmalıyız doktora diyeyim mi acaba ay çekiniyorum demeye beni tersler diye korkuyorum suru bile soramuyorum bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum
gec olsun ama güç olmasn kuzum saglikli hamilelik onemli olan mutlaka kismetimzde bigun vardir inanmakta cok onemli gecen gun calistgm yerde doktorumla karsilastm nasil durum dedi beklemedyz hocam calisma hayati yogun dedm ,inan olucagna pozitif ol kaygilanma gundelik hayatina devam et dedi bi yandan dusunnuyorm sürekli olacagina inandrsam takinti gibi olacak kafamda ki hic takinti yapmadm.inanmasan bu ayda bos desen umutsuz negatif dusunce oluyor ne yapalim bende braz o dusunceye yakinim cikamiyorsn isin icinden Rabbim belkude kiymetli olsn daha hayirlisi olacagndan sabrtmemzi istiyor vardır bir hayir

belki o zaman her ay adet oluruz keşke düzenli olsaydı adetlerim 12 yaşımdan beri böyle 2 yada 3 ayda oluyorum
Pko hastalarının kaderi bu kilonqda var dimi bende 81.5 kiloydum şeker ilacini kullandim insülin direncim çıktı tabi ondan kullandim 57 kiloya dustum pko icin cok savaslar verdim ama onu yendigimi dusunuyorum

Tamamen yanlis dusunuyossun canim dr bizi her kosulada bilgilendirmek zorundalar onlar bunun icin varlar ben eger gidrken sorularim varsa kagida yaziyorum unutmiyimq diye cikarip tek tek soruyorum bizi rahatlatmak zorundalar ama tabi dengesiz bi dr sa ki zaten onda bi dakika bile durma cunku tedavi asamasinda psikoloji cok onemli bi dr dusunme yani ay kizarmi terslermi ozelmi gidiyosun bilmiyorum ama bosuna pqra vermiyoruz onlara

canım senin 2 hafta oldu galiba iğne olalı test yap biliyorsun hemen adet olmuyoruz bekleme adeti bence ben çok bekledim adeti ama olmadım

canım senin 2 hafta oldu galiba iğne olalı test yap biliyorsun hemen adet olmuyoruz bekleme adeti bence ben çok bekledim adeti ama olmadım
igne olali tam 15gun oldu korkuyorm sonuc negatif gibi geliyor oyuzden adet olmadan test yapmayacagm dedm ama yarin yada yarindan sonra belki yaparm catladysa ayin 1inde bekliyorm adeti

gecen ay igneden 16gun sonra adet olmstm hamilelik yoksa ins bekletmez olr

igne olali tam 15gun oldu korkuyorm sonuc negatif gibi geliyor oyuzden adet olmadan test yapmayacagm dedm ama yarin yada yarindan sonra belki yaparm catladysa ayin 1inde bekliyorm adeti
ovitrelle yi ben de yapmistim hatta doktor yumurtan çatlamış demişti ama yinede adet olmadım senin o ilk yaptığın iğne iyiymiş o yüzden adet oldun belkide

bende 7 gün oldu iğne yapalı bende test yapmayacağım çünkü progestan bitmesine 6 gün var sözde o bitin ce bir hafta içinde adet olunuyor dediğin gibi banada negatif gibi geliyor cook korkuyorum(

bende 15 gunde cesaret edememistim 17 gun yapmistim ama bende tamamen adet olucakmisim gibi belirtiler vardı yani hatta 16.gunu duygulanip aglamostim gereksiz bisey icin ozamN da dedim ben duygusallastim yine agliyorum kesin hasta olcam karnimda agriyinca 3 gun boyunca iste bi ihtimal baktim teste

bende 7 gün oldu iğne yapalı bende test yapmayacağım çünkü progestan bitmesine 6 gün var sözde o bitin ce bir hafta içinde adet olunuyor dediğin gibi banada negatif gibi geliyor cook korkuyorum-)
Gunler ne cabuk geciyo kizlar saymayin gunleri gorun bak daha cabuk gecicek gunler ama kizlar ufak bi bebeginiz varsa ikinci hamilelik zor oluyomus simdiden ben cok zorlaniyorum surekli tepemde kadiklarim ve belim cok fena agriyo bu normalmi bilmiyorum dr olur dedi ama ilerleyen gunlerde napcam bilmiyorum

canım ben hiç zorluk çekmedim çünkü aralarında yıl vardı ağrıların da normal canım sıkma canını

evet cnm cabuk geciyor mart btti dogan buyuyor hamile olmayanda hamilelik beklio zman herkese farkli geciyor aslinda... ikinci cocukta daha zordur tabi kendine vakit ayiramassn rahatca dinlemessin calismak istesen calisamassn hep fedakarlik etmekle geciyor Allah kolaylik versn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…