- 15 Ocak 2018
- 415
- 129
- 18
çok haklısın sin canım bazen insanın elinde olmuyor be gülüm ha bu arada canım nerde yaşıyorsun kaç yaşındasın ben aydın da yaşıyorum yaş 29 yakında 30 olacak nisan 4 te of yaa yaşta geçiyorBen kendiliginden olusan tek yumurtayla hamile kaldım düşününki oda adetin 21.günüydü hala çatlamamıştı bi tane iki tane takılmayın lütfen allah ol dersse olur kafanizi rahat tuttun lütfen canlar
Kocaeli deyim canım 33 e giricem bende nisan 10 da o yüzden zaten bende bu kadar acele ettim ya yoksa daha oglum cok ufakçok haklısın sin canım bazen insanın elinde olmuyor be gülüm ha bu arada canım nerde yaşıyorsun kaç yaşındasın ben aydın da yaşıyorum yaş 29 yakında 30 olacak nisan 4 te of yaa yaşta geçiyor
olsun canım 33 çok değil tam doğru yaştasın hatta 3. ye bile gitKocaeli deyim canım 33 e giricem bende nisan 10 da o yüzden zaten bende bu kadar acele ettim ya yoksa daha oglum cok ufak
Yok kiz kasar 3 beni daha ilk hamileligimin kilolarıni bile atamadim ustumden depresyona giricem vallaolsun canım 33 çok değil tam doğru yaştasın hatta 3. ye bile git
3 kardeş iyidir yaa boşver kilolarıYok kiz kasar 3 beni daha ilk hamileligimin kilolarıni bile atamadim ustumden depresyona giricem valla
Esimde 3 diyoda bakalim ikincisi hayirlisiyla bi dunyaya gelsinde ben 40 imdan veri korunmuyorum hamile kalamadim iste anca 11 ay sonra dr yardimiyla3 kardeş iyidir yaa boşver kiloları
emzirdiysen ondan dirEsimde 3 diyoda bakalim ikincisi hayirlisiyla bi dunyaya gelsinde ben 40 imdan veri korunmuyorum hamile kalamadim iste anca 11 ay sonra dr yardimiyla
ah ah sorma bende öyleyim 2 yada 3 ayda bir oluyorum ya birşey diyecem bende çok gaz oluyor karnım şiş bu liçalar iğne falan maaf etti onlar yapıyor değilmiOglum emmedi hic bende pko var adetlerim duzensiz iste mesela normalde yumurtalar adetin 14 .gunu catlar benimki 21.gundu daha catlamamisti kimbilirde nezamn catlicaktida ben adet olucaktim
Valla ben de cok gaz olmadi ama karnim cok agridi hasta olucam dedim ole bi agriydi bekledim olmadi isteah ah sorma bende öyleyim 2 yada 3 ayda bir oluyorum ya birşey diyecem bende çok gaz oluyor karnım şiş bu liçalar iğne falan maaf etti onlar yapıyor değilmi
Benim kiste donusen o yumurtalarimi dogumda patlattı dr um hemen hemn her ay adet olmaya baslamistim ama gunleri net degildi iste en fazla 2 ayı buldu oda bikerre dogumdan beriah ah sorma bende öyleyim 2 yada 3 ayda bir oluyorum ya birşey diyecem bende çok gaz oluyor karnım şiş bu liçalar iğne falan maaf etti onlar yapıyor değilmi
bazı yerlere baktım hep yazmışlar klomen yapıyor diye amann ne bileyim yaaa hadi canım sende uyu dinlen ben uyuycam hayırlı gecelerValla ben de cok gaz olmadi ama karnim cok agridi hasta olucam dedim ole bi agriydi bekledim olmadi iste
Hmm onu bilmiyorum kullanmadim ben tamm canim iyigecelerbazı yerlere baktım hep yazmışlar klomen yapıyor diye amann ne bileyim yaaa hadi canım sende uyu dinlen ben uyuycam hayırlı geceler
yapiyor cnm bendede oluyor sskinlik sık sık wcyede giderim normalde yedikleri gaz yapan bi insanim bazen sanci bile çekerim gaz birikmesinden dolayi ilac kullandm kullanali hep var adetliyken artiyor gazbazı yerlere baktım hep yazmışlar klomen yapıyor diye amann ne bileyim yaaa hadi canım sende uyu dinlen ben uyuycam hayırlı geceler
cnm sen sezeryanmi oldun ilk defa duydum dogumda kistlerin patlatildigini kucuk ve cok sayida olan kistlere uygulaniyormu ki?Hmm onu bilmiyorum kullanmadim ben tamm canim iyigeceler
aaa keşke bilseydim bende yaptırsaydım hem iki sezaryen geçirdim ben yaa ama doktora sormuştum kist varmı diye yok dedi ilk büyük detaylı oltrasyona yolladı bana verilen sonuç kağıtt da çok sayıda küçük yumurtamın olduğunu yazıyor du birde polokistik overe uyumludur yazıyordu bir ay önce yani şimdi benim de öyleEvet sezeryan oldum yapiyolar tabikide kucuk ve cok sayidaki kistlerimi patlatti doktor hatta parja alip tahlile gonderdi zaten yumurtalad catlamayip vucuddan atılamayinca kiste donusup birikmeye basliyor tesbih gibi bana dediki usg daha kücük gorunuyolardı dogum sirasinda kocaman olduklarini gordum dedi suanda o tesbih seklinde kistler gorunmuyor usg da
benm de cok ve kucuk sayida gec adet gormeme neden oluyor büyümüyor tedaviye baslamadn once 65.gun adetim gelmisti catlama olmayinca sikinti oluyor eger sezeryan olursam mudahal etmelerini isteyecegm bakalim cozum oluyorsa guzel once bi hamile kalayimdaEvet sezeryan oldum yapiyolar tabikide kucuk ve cok sayidaki kistlerimi patlatti doktor hatta parja alip tahlile gonderdi zaten yumurtalad catlamayip vucuddan atılamayinca kiste donusup birikmeye basliyor tesbih gibi bana dediki usg daha kücük gorunuyolardı dogum sirasinda kocaman olduklarini gordum dedi suanda o tesbih seklinde kistler gorunmuyor usg da
O ayrı bi operasyon oluyo tabi ama müdahale yapiyolar benim tesbih gibi sıralı gözüküyodu hamileligimde bile ama patlatinca büyümedilerde bidaha gidiyordum ben bide sürekli kontrole çok guzel diyodu gercektende ole duzenlenmisti adetlerim eskiye görebenm de cok ve kucuk sayida gec adet gormeme neden oluyor büyümüyor tedaviye baslamadn once 65.gun adetim gelmisti catlama olmayinca sikinti oluyor eger sezeryan olursam mudahal etmelerini isteyecegm bakalim cozum oluyorsa guzel once bi hamile kalayimda
Aslinda normal dogumda kendiliginden patliyomus onlarama sezaryanda dr mudahale ediyo dr önermesi lazimdi sana yani sen nerden bilcenaaa keşke bilseydim bende yaptırsaydım hem iki sezaryen geçirdim ben yaa ama doktora sormuştum kist varmı diye yok dedi ilk büyük detaylı oltrasyona yolladı bana verilen sonuç kağıtt da çok sayıda küçük yumurtamın olduğunu yazıyor du birde polokistik overe uyumludur yazıyordu bir ay önce yani şimdi benim de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?