Tamam canim öle yapim bariGit canım kalp atışı 10 güne duyulur zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim öle yapim bariGit canım kalp atışı 10 güne duyulur zaten
Eee adette olmazsın 5.gündeyok s
yok kız sanmıyorum daha iğne olalı 5 gün oldu
canım benim bir tane yumurta vardı oda 18 mm . me yakın birşey başka yumurta yoktu kiBen iğnenin 17. günü olarak anladım canım, zaten test yapsan iğne etkisi çıkar. Kahverengi akıntı ya döllenme ile ilgilidir yada 2. bir yum çatladıysa ondan kaynaklıdır. Sen her ihtimale bugünü değerlendir.
değildir yaa 5 gün oldu ilk ilişkinin üzerinde geceli galiba progestan yaptıGelmemisti canim adet oluyodum direk şimdi yine progestan verdi dr bana tutunma kanaması olabilirmi
kan da değil sulu kahve rengi akıntı birden geldiEee adette olmazsın 5.günde
Bence 5 güne olabilrdeğildir yaa 5 gün oldu ilk ilişkinin üzerinde geceli galiba progestan yaptı
anladım canım aman hayırlısı ne o bilmiyorum ama büyük bir ihtimal progestan yaptı ne yapayım nasip se olur olmaz sa olmaz yapacak birşey yokBen yillar once tup bebek yapmistim ozaman benden gelmisti ama benim ki kahve gibiydi pütür putür ama düstü sonradan benjmkide transferin 2.günüydü gelmisti
ne olabilir canım anlamadımBence 5 güne olabilr
canım benim bir tane yumurta vardı oda 18 mm . me yakın birşey başka yumurta yoktu ki
olabilir canım belki bugün çatladı akşam değerlendirme yaparımBenim çatlatma iğnesinden 4 gün sonra çatlamıştı yumurtam o ay hamile kalmıştım. İlla 36 saat sonra çatlayacak diye bir kaide yok canım. o zaman 18mm lik yum 5 gün sonra çatlamış olabilir seninde. İçeride ne olup bittiğini bilmiyoruz gün aşırı 2 ilişki daha olsun sizin.
cnm progestani ilk kez kullaniosan yan etkisi kanama yapablir lekelenme gibi yani bazilari klomende lekenme yasiyor herkeste farkli etki yerlesme kanamasi 1 hafta sonra oluyor diye bliorm ama korkma yaniolabilir canım belki bugün çatladı akşam değerlendirme yaparım
sağol canım zaten yerleşme kanaması olması imkansız biliyorum sabah suyla karışık kahve renkli döküldü resmen başkada olmadı yani şimdi birşey yok gelmiyor dediğin gibi progestan yaptı galiba zaten bu ayda umudum yok adet olunca gel dedi doktor femara ya geçelim dedi kararsizım ne yapacağımı bilmiyorum devam mı yoksa bırakayım mı bilemiyorum klmenle birtane yumurta oluyoru oda ise yaramıyor sanırımcnm progestani ilk kez kullaniosan yan etkisi kanama yapablir lekelenme gibi yani bazilari klomende lekenme yasiyor herkeste farkli etki yerlesme kanamasi 1 hafta sonra oluyor diye bliorm ama korkma yani
doktorla devam et cnm gozlemleyip ona gore yontem araniyor bu uzun bi surec banada klomen pek etki etmiyordu doktor dedi neyse tanimis gormus olduk bana 9 gun kullandrdi doktor bu ayda olmassa igne olarak vercek galiba ve rahim filmi isticek bi tane daha doktor var herkes meth ediyor giden cogu kisi sonuc alms senelerdr cocugu olmayan kisiler bebek sahibi olms ona git diyorlar bnde devam ederm yada onada bi giderim o neler soylicek diyesağol canım zaten yerleşme kanaması olması imkansız biliyorum sabah suyla karışık kahve renkli döküldü resmen başkada olmadı yani şimdi birşey yok gelmiyor dediğin gibi progestan yaptı galiba zaten bu ayda umudum yok adet olunca gel dedi doktor femara ya geçelim dedi kararsizım ne yapacağımı bilmiyorum devam mı yoksa bırakayım mı bilemiyorum klmenle birtane yumurta oluyoru oda ise yaramıyor sanırım
madem öyle iyi bir doktor muş bence git bakalım belli mi olur bakarsın daha iyi oluriki aydir 2 yumurtam oluyor klomene ragmen bu ay artar ins ama ilaci birakirsak gec yunurtlariz eskiye doner bn sonu kadr gdcem ilacsiz cok gec adet goruyorm ztn galiba bizim yumurta rezervimiz dusuk
senin iki tane benim se bir tane oluyor okadar karar verdim adet olunca gideceğim birde femara deneyeym oda olmaz sa rahim filmi belki çektirirmiki aydir 2 yumurtam oluyor klomene ragmen bu ay artar ins ama ilaci birakirsak gec yunurtlariz eskiye doner bn sonu kadr gdcem ilacsiz cok gec adet goruyorm ztn galiba bizim yumurta rezervimiz dusuk
Ben kendiliginden olusan tek yumurtayla hamile kaldım düşününki oda adetin 21.günüydü hala çatlamamıştı bi tane iki tane takılmayın lütfen allah ol dersse olur kafanizi rahat tuttun lütfen canlarsenin
senin iki tane benim se bir tane oluyor okadar karar verdim adet olunca gideceğim birde femara deneyeym oda olmaz sa rahim filmi belki çektirirm