çok şükür hadi bakalım hayırlı olsunKesemizi gördük kızlar
çok üzüldüm canım allah birdaha yaşatmasn inşallah allah tez zaman da hayırlı sağlıklı li bir evlat nasip etsin sana bende karar verdim 2 3 ay daha hamile kalmazsam çektircem iki defa sezaryen doğum yaptım benimkinin de tıkanma ihtimali varmıdir acaba
Kesemizi gördük kızlar çok şkür
Inş canım 15 güne çagırdı 10 gün sonra gitsem görünmezmikiHadi darısı pıt pıtlara inşallah :)
Inş canım 15 güne çagırdı 10 gün sonra gitsem görünmezmiki
hadi ya bunu bildigim iyi oldu en azindan kontrol süremde gidrim doktoraDeğer 6 bin üzerindeyken karından USG ile duyulur kalp atışı erken gidersen vajinal yapmak zorunda kalabilir canım. Sen hesapla 2 günde bir 2 katına çıkar değer ona göre gidersin dayanamazsan :)
Şimdi pazar günü 1243 tü ya dun 2500 iki gun sonra 5000 iki gun sonra 10000 bole böle 10 güne 40000 lerde girerim dogrumudur yanlismi hesapladim tatlimDeğer 6 bin üzerindeyken karından USG ile duyulur kalp atışı erken gidersen vajinal yapmak zorunda kalabilir canım. Sen hesapla 2 günde bir 2 katına çıkar değer ona göre gidersin dayanamazsan :)
Şimdi pazar günü 1243 tü ya dun 2500 iki gun sonra 5000 iki gun sonra 10000 bole böle 10 güne 40000 lerde girerim dogrumudur yanlismi hesapladim tatlim
kizlar rahim filmi belki etkili olr bide tikali olursa tupler korkuyorum laparoskopi hele hic yaptrmak istemiyorum insllah is oraya kadar gitmez benm gidecegim doktor hemen hemen her hastasina kesin sonuc icin laparoskopi öneriyormus bakalim[/QUOTE
canım inşallah hamileşindir gerek kalmaz canım az önce suyla karışık kahve rengi akıntı resmen boşaldı bende bu ne böyle şimdi acaba progestan mı yaptıkizlar rahim filmi belki etkili olr bide tikali olursa tupler korkuyorum laparoskopi hele hic yaptrmak istemiyorum insllah is oraya kadar gitmez benm gidecegim doktor hemen hemen her hastasina kesin sonuc icin laparoskopi öneriyormus bakalim
Şimdi pazar günü 1243 tü ya dun 2500 iki gun sonra 5000 iki gun sonra 10000 bole böleDeğer 6 bin üzerindeyken karından USG ile duyulur kalp atışı erken gidersen vajinal yapmak zorunda kalabilir canım. Sen hesapla 2 günde bir 2 katına çıkar değer ona göre gidersin dayanamazsan :)
Ozaman 10 gün sonraya gidim benaynen canım en az %60 artış olarak hesapla tam 2 katı çıkmazsa da endişe etme yani aklında olsun :)
Ins canim gerek kalmaxkizlar rahim filmi belki etkili olr bide tikali olursa tupler korkuyorum laparoskopi hele hic yaptrmak istemiyorum insllah is oraya kadar gitmez benm gidecegim doktor hemen hemen her hastasina kesin sonuc icin laparoskopi öneriyormus bakalim
inşallah sağlıkli bir şekilde duyarsın canım ya birşey soracaktım sende progestan kullanninca kahve rengi akıntı geldimi bugün adet timin 17. günü niye böyle oldu şimdi demekki tutmamış değil miŞimdi pazar günü 1243 tü ya dun 2500 iki gun sonra 5000 iki gun sonra 10000 bole böle
Ozaman 10 gün sonraya gidim ben
Şimdi pazar günü 1243 tü ya dun 2500 iki gun sonra 5000 iki gun sonra 10000 bole böle
Ozaman 10 gün sonraya gidim ben
canım inşallah hamileşindir gerek kalmaz canım az önce suyla karışık kahve rengi akıntı resmen boşaldı bende bu ne böyle şimdi acaba progestan mı yaptı
yok kız sanmıyorum daha iğne olalı 5 gün olduyerleşme kanaması olabilir test yapsana bi
yok s
yok kız sanmıyorum daha iğne olalı 5 gün oldu
Gelmemisti canim adet oluyodum direk şimdi yine progestan verdi dr bana tutunma kanaması olabilirmiinşallah sağlıkli bir şekilde duyarsın canım ya birşey soracaktım sende progestan kullanninca kahve rengi akıntı geldimi bugün adet timin 17. günü niye böyle oldu şimdi demekki tutmamış değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?