Teşekkür ederim canim allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini boß birakmasin ozamanlar gercekten zordu cok ugrastim olsun diye hemde hep tek başima ćabaladim iyikide ozaman olmamis allahın bi bildigi varmis diyorumki şimdiki esimle karsilastim evladim oldu vede olacak o yuzden diyorum kafanizi cok fazla bi düsünceyle yormyin insanin sagligi herzaman cok daha onemli ve takilmadigi zaman vakti saaati geldigi zaman hersey kendiliginden oluveriyoKozmogirl17 yazdıklarını okudum gerçekten rabbimin hikmetinden sual olunmaz..sen belkide verdiği imtihana katlandın oda mükafat verdi şimdi sana..Belkide sorun ayrıldığın kişideydi.Çok mutlu oldum senin adına.Gerçektende en önemli faktör psikolji neye inanırsan o oluyor.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Sende sağlıkla büyüt evlatlarını inşallah.
canım ne yapıyorsun ne durumda sin test falan yaptın mıbuyur diye tahmin ediyorum bi iki gun bile farkediyor istersen yarin vur istersen 2gun bekle oyle git insallah cnm bu ay olsun bizimde artik işten güçtende sıkıldm stresli calisiyorum bu ay olrsa dualarm kabul olacak
yok cnm hic hesaplamadm bile ay sonu ay basi gibi adet olursam yada olmassam doktora gidecegim iste beklemedyz pek umutlu degilm bu aycanım ne yapıyorsun ne durumda sin test falan yaptın mı
tamam canım inşallah tutmustur bişey diyecem benim budefa iğne ağrı falan yapmadı sanki sadece iğnenin 2 günü hafif bir kasık ağrısı oldu o kadar yani geçen ay nerdeyse bir hafta ağrı olmuştu acaba diyorum ise yaramadı mı iğne yoksa doz mu az geldi 5000 binlik vurmuştumyok cnm hic hesaplamadm bile ay sonu ay basi gibi adet olursam yada olmassam doktora gidecegim iste beklemedyz
benmde ole cnm azck kasiklarimda catlayacagi gunler kipirtilar hafif kramplar oldu cok hafif oda bu sefer ovitrelle vuruldm bende ama sanmiyorm her ignenin yan etkisi farkli olablir yada bagisiklik kazandiktamam canım inşallah tutmustur bişey diyecem benim budefa iğne ağrı falan yapmadı sanki sadece iğnenin 2 günü hafif bir kasık ağrısı oldu o kadar yani geçen ay nerdeyse bir hafta ağrı olmuştu acaba diyorum ise yaramadı mı iğne yoksa doz mu az geldi 5000 binlik vurmuştum
peki kac gün devam etti ağrın benim iğnenin 2 günü biraz oldu şimdi yok rahattım yani ama merak ettim gebelik testi aldım yaptım iğne etki yapmış diye hani iğnenin hcg si varmı idrarda varmış 2 çizgi de çıktı ama aklıma takıldı ondanbenmde ole cnm azck kasiklarimda catlayacagi gunler kipirtilar hafif kramplar oldu cok hafif oda bu sefer ovitrelle vuruldm bende ama sanmiyorm her ignenin yan etkisi farkli olablir yada bagisiklik kazandik
peki kac gün devam etti ağrın benim iğnenin 2 günü biraz oldu şimdi yok rahattım yani ama merak ettim gebelik testi aldım yaptım iğne etki yapmış diye hani iğnenin hcg si varmı idrarda varmış 2 çizgi de çıktı ama aklıma takıldı ondan
Kacinci gunude yaptib testi canımpeki kac gün devam etti ağrın benim iğnenin 2 günü biraz oldu şimdi yok rahattım yani ama merak ettim gebelik testi aldım yaptım iğne etki yapmış diye hani iğnenin hcg si varmı idrarda varmış 2 çizgi de çıktı ama aklıma takıldı ondan
canım ben iğne yapalı 3 gün oldu zaten gebelik için yapmadım iğne etki yapmışmı diye test yaptım pozitif çıktı işin tuhaf tarafı bu defa ağrı yapmadı iğne sadace dün hafif bir kasık ağrı sı yaptı okadarKacinci gunude yaptib testi canım
2 gun surdu 3cu gun yoktu birsy anladm oralar catladgni zaten ama gecen ayki agrim yoktu ben test yapmayacagm adeti beklicem cok umutsuzum nerden baksan adetime 8gun falan var yine yoktur birsey diyorum nzman tutacak artik bilmiyorumpeki kac gün devam etti ağrın benim iğnenin 2 günü biraz oldu şimdi yok rahattım yani ama merak ettim gebelik testi aldım yaptım iğne etki yapmış diye hani iğnenin hcg si varmı idrarda varmış 2 çizgi de çıktı ama aklıma takıldı ondan
şimdi kullandığın birşey varmı ben progestan içiyorum tutmazsa adet olayım bari dedim geçen ay iğnenin üzerinde 20 gün geçti hala adet olmadım tarlusal içtim sonra geldi budefa bakalım progestan getirecek mi adetiben yapsam benmde cikar oyuzden hic ugrasmiyorm gecen ay 10gun sonra yaptim silik cizgi cikmisti ertesi gun kan verdm 1.4tu umutlar cope gitti bu ay saldim ama umutsuzluga saldim yani
Ozaman çatlamış olabilir degerlendirseydincanım ben iğne yapalı 3 gün oldu zaten gebelik için yapmadım iğne etki yapmışmı diye test yaptım pozitif çıktı işin tuhaf tarafı bu defa ağrı yapmadı iğne sadace dün hafif bir kasık ağrı sı yaptı okadar
igneden 36 saat sonra değerlendirdik bakalım kısmetOzaman çatlamış olabilir degerlendirseydin
ben sadece vitamin ve folik aside devam ediyorum cnm ama adet olursam bal tarcin corek otu ve incir kuru uygulamayi dusunuyorum bakalim kismet bekleyip gorecegizigneden 36 saat sonra değerlendirdik bakalım kısmet
Ins olur canim senin guzel haberlerini bekliyorum benigneden 36 saat sonra değerlendirdik bakalım kısmet
Arkadasim onlarin hic biri ise yaramaz en onemlisi ne biliyomusun olucagina inanicaksin ve psikolojini hep duzgun tutucaksin moral cok onemli 1 digeride takintı sakın yapma kendi haline birak ben ikisindede bu yöntemi denedim ve pozitifi gördümben sadece vitamin ve folik aside devam ediyorum cnm ama adet olursam bal tarcin corek otu ve incir kuru uygulamayi dusunuyorum bakalim kismet bekleyip gorecegiz
inşallah cnm dua etIns olur canim senin guzel haberlerini bekliyorum ben
cnm ben onların hepsini denedim ama yine olmadı hem daha önce hemde klomenle beraber yinede gelişmedi yumurta sadece 1 tane 17mm yumurta olmuş gecen ay birşey kullanmadım yumurtam 20mm olmuştu bu ay dediklerini klomenle kullandım ama fayda etmemiş ti inşallah senin gerek kalmaz hamilesindir cnmben sadece vitamin ve folik aside devam ediyorum cnm ama adet olursam bal tarcin corek otu ve incir kuru uygulamayi dusunuyorum bakalim kismet bekleyip gorecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?