• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkad

Arkadasim onlarin hic biri ise yaramaz en onemlisi ne biliyomusun olucagina inanicaksin ve psikolojini hep duzgun tutucaksin moral cok onemli 1 digeride takintı sakın yapma kendi haline birak ben ikisindede bu yöntemi denedim ve pozitifi gördüm
evet cnm haklisin moral ve poztf enerji olumuzluklar yasayinca pek ole dusunemiyor insan birde daha once onlari denemedm onemli olan kendini iyi hisetmek umarim olcak guzel haberler verrz yakin zmanda

cnm ben onların hepsini denedim ama yine olmadı hem daha önce hemde klomenle beraber yinede gelişmedi yumurta sadece 1 tane 17mm yumurta olmuş gecen ay birşey kullanmadım yumurtam 20mm olmuştu bu ay dediklerini klomenle kullandım ama fayda etmemiş ti inşallah senin gerek kalmaz hamilesindir cnm
kuzucum insallah bu ay yuzun guler bizler nezman olcz bakalim cogu arkds mutlu haberi verdi bu topiklerde neler paylasildi biz bekliyorz sadece Rabbim ins nasip ederde yokluguni fazla aratmaz sabirli olucaz

evet cnm haklisin moral ve poztf enerji olumuzluklar yasayinca pek ole dusunemiyor insan birde daha once onlari denemedm onemli olan kendini iyi hisetmek umarim olcak guzel haberler verrz yakin zmanda

kuzucum insallah bu ay yuzun guler bizler nezman olcz bakalim cogu arkds mutlu haberi verdi bu topiklerde neler paylasildi biz bekliyorz sadece Rabbim ins nasip ederde yokluguni fazla aratmaz sabirli olucaz
Beklicem hepinizden güzel haberler dedigimi yap bak canım inan olucagina güven kendine ve eşine gerisini allaha bırak o ol derse kimse duramaz önünde ben oglumda bilmiyodum ameliyat oldum agir kaldirdim cok sukur hic bisey olmadi takii 3.5 aylikken usg bana ceee diyene kadar aklina gelen her turlu aksiyonu yasadim o yuzden diyorum

Beklicem hepinizden güzel haberler dedigimi yap bak canım inan olucagina güven kendine ve eşine gerisini allaha bırak o ol derse kimse duramaz önünde ben oglumda bilmiyodum ameliyat oldum agir kaldirdim cok sukur hic bisey olmadi takii 3.5 aylikken usg bana ceee diyene kadar aklina gelen her turlu aksiyonu yasadim o yuzden diyorum
hayirlisiyla cnm ztn hic umulmadik bir anda ogreniyor cogu insan ozellikle cok isteyenler belli bir sureden sonra umursamadan hic beklemedgi zanan hamile kaliyor bunu hep duyuyorum bizede nasip olsun insallah kizlar rahim filmi cektiren varmi aranızda?

hayirlisiyla cnm ztn hic umulmadik bir anda ogreniyor cogu insan ozellikle cok isteyenler belli bir sureden sonra umursamadan hic beklemedgi zanan hamile kaliyor bunu hep duyuyorum bizede nasip olsun insallah kizlar rahim filmi cektiren varmi aranızda?
Ben yıllar önce çektirmiştim

Amin kuzum duacinizim sizde bana dua edin yarın dr a gidiyorum keseyi görürmüyüz bilmiyorum pazar günü degerim 1243 tü

Ben yıllar önce çektirmiştim
doktor bu ay hamile kalamassam isteyecek bende simdiden arastiriyorm rahim filmi sonrasida hamile kalan cok var yapisikliklar kanallar acildigi icin ama tupler tamamen tikali deildir ins bakalim

bu saim
bu rahim filmi nasıl birşey ücretli mi bunu devlet hastaneleri yapıyor mu acaba

Eğitim araştırma hastanelerinde yapılıyor canım. Röntgen odasında alttan muayene gibi ince bir çubukla içeriye ilaç vererek röntgenini çekiyorlar. Özellerde anestezi ile yaptıran da var ama bence gerek yok 2dk için.

doktor bu ay hamile kalamassam isteyecek bende simdiden arastiriyorm rahim filmi sonrasida hamile kalan cok var yapisikliklar kanallar acildigi icin ama tupler tamamen tikali deildir ins bakalim
Ben rahat 10 12 yıl once cektirdim ozelde anestezisiz cektirdim ama korkutma gibi olmasin cok aci cektim temiz cikti sonuclqrim ama belki teknoloji ilerledi acıtmiyolardir ben bildigin bagirarak aglayarak cikmistim hastaneden

Eğitim araştırma hastanelerinde yapılıyor canım. Röntgen odasında alttan muayene gibi ince bir çubukla içeriye ilaç vererek röntgenini çekiyorlar. Özellerde anestezi ile yaptıran da var ama bence gerek yok 2dk için.
anladim canım peki devlet karşılıyor mu ne kadara mal oluyor ücret falan

teşekkürler canım senin durumun ne bir tedavi falan görüyormusun

Ekim ayında 10 haftalık gebeliğim sona erdi canım.
Klomen, femara, çatlatma iğnesi hepsini kullandım ama olmadı.
Bu ay herhangi bir tedavi görmedim sadece preseed kullanıp ateş ölçüyorum.
Geçen sene hsg çekildi tüplerde sorun yoktu hatta temmuzda hamile kaldım ama kürtajdan sonra acaba yapışıklık oluştu mu diye şüphe ediyorum.
Devlet hastanesine sırf bu yüzden devam ediyorum, onlarda klomen verip gönderiyorlar, içtim diyip gidiyorum bakalım pes edip hsg çekecekler mi tekrar :))

Ekim ayında 10 haftalık gebeliğim sona erdi canım.
Klomen, femara, çatlatma iğnesi hepsini kullandım ama olmadı.
Bu ay herhangi bir tedavi görmedim sadece preseed kullanıp ateş ölçüyorum.
Geçen sene hsg çekildi tüplerde sorun yoktu hatta temmuzda hamile kaldım ama kürtajdan sonra acaba yapışıklık oluştu mu diye şüphe ediyorum.
Devlet hastanesine sırf bu yüzden devam ediyorum, onlarda klomen verip gönderiyorlar, içtim diyip gidiyorum bakalım pes edip hsg çekecekler mi tekrar :))
çok üzüldüm canım allah birdaha yaşatmasn inşallah allah tez zaman da hayırlı sağlıklı li bir evlat nasip etsin sana bende karar verdim 2 3 ay daha hamile kalmazsam çektircem iki defa sezaryen doğum yaptım benimkinin de tıkanma ihtimali varmıdir acaba

Back