Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
cnm sımdı gııtım baktım baya kopuk olmus ama ılk yaptıgım gıbı bembeyaz dgıl am bardagı tasırcak nerdyse
üstü beyaz kaplansa bile yeter bardağı taşırmasına gerek yok:) iğnenin etkiside ya geçmiştir ya geçmek üzeredir 12. gün artık baya olmuş:) hadi hakkında hayırlısı inşallah hamilesindir

üstü beyaz kaplansa bile yeter bardağı taşırmasına gerek yok:) iğnenin etkiside ya geçmiştir ya geçmek üzeredir 12. gün artık baya olmuş:) hadi hakkında hayırlısı inşallah hamilesindir
bişe sorcam cnm ya normal çamaşır suyumu olması gerekiyo ben domestos kullanıyorum o olmazsa alıyım diğerinden

olumlu sonuç alan birilerini duymak ya da görmek ne kadar güzel hissettiriyor... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... ilk ovitrelle miydi yoksa daha önce kullandınız mı?
İlk defa kullandım esim varikosel faln oldu. İlk tedavıde tuttu cok sukur 5 haftalığız allah herkese nasıp etsn yeterki rabbim ol desin ümidinizi kesmeyin kafanıza takmayın olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…