gunaydın cnm nasılsın benım agrılar yavas yavas gıttı bugun 11 gnum ruyamda hamıle gordum kendımı hayırlısı ınsallahgünaydın kızlar nasılsınız
günaydın iyim cnm benimde ağrım yok 9. günümdeyim rüyanı Rabbim hayırlara çıkarsın bende kaçgündür rüyamda bebek emziriyorumgunaydın cnm nasılsın benım agrılar yavas yavas gıttı bugun 11 gnum ruyamda hamıle gordum kendımı hayırlısı ınsallah
cnm sorma aynı durumdayz, ben de migrenden muzdaribim ve tuttu mu öyle böyle değil acillerde alırız soluğu... durumlar böyle olunca insan sürekli umut içinde dolaşınca ilaç da kullanamıoruz bilirim zorluğunuİğneden sonraki 17. gün bugün. Dün idrar testi negatif çıkmıştı. 2 gecedir ve bugün yine migren tutunca mide bulantisiyla beraber, çok fena oldum. İlaç da içmedim. İçim dışıma çıktıNegatif sonuçtan sonra umudum yoktu ama, bari netlessin de ilaç içerim dedim. Kan testi yaptırdım, negatif. Napalım artık, kısmet böyleymiş Doktor gecikmez, adet günün geçerse test yap demişti. Ama gecikti işte. Neden demiyor madem gecikebilir diye. Hıhh! Sanırım progestan geciktirebiliyormus ama doktor söylemedi bunu, burdan okudum. Icmiyorum 2 gündür. Olsam da yeniden başlasak şu işlere bari. Bu ilk iğneli denemeydi ama öncesinde de husranlar var. Allah gönlümüze göre versin..
bnm de iğnenin 12. günü ama bnm de özellikle sabahları kasık ağrısı çok sonra geçiyor adet olcam die bekliorum ama bakalımkızlar 2 gundur hem sag hem sol kasıgıma kıramp lar gırıyor sanıler suruyor ama şiddetlı oluyor neden acabakı 7 gun kaldı reglıme 20 kasım gunum ıgnemınde 11 ci gunü sızdede oluyormu agrı akıntımsa hıc yok
benım gun ıcınde üc 4 kere oluyo canım hakkımızda hayılırı olsun ınsallah hamılesındır bebısın gobusundedır aminn ecmainnnbnm de iğnenin 12. günü ama bnm de özellikle sabahları kasık ağrısı çok sonra geçiyor adet olcam die bekliorum ama bakalım
cnm inşallaaahh hepimizin...benım gun ıcınde üc 4 kere oluyo canım hakkımızda hayılırı olsun ınsallah hamılesındır bebısın gobusundedır aminn ecmainnn
hoşgeldin canım herkesde belirtiler aynı olmuyo benimde biraz kasıklarım ağrıyo birazda akıntım var inş. güzel haberler veririz hepimizslm kızlarrr bugün benim iğneden sonraki 10. günüm... günleri saya saya bir hal oldum akşamları ağrılarım dvam ediyor bir de öne doğru eğilince karnımın alt kısmında garip bir batma oluyor ama akıntım falan yok bakalım ne olacak ????
Canım özel olmayacaksa hangi doktora gidiyorsun acaba? Ben İstanbul Avrupa yakasındayım. Doktorum 10unda adet olmazsan test yap, adet gecikmeyecek dedi. Ama gecikti. Ben bugün adet oluyorumBenim rahatsizligimdan kaynaklı durumum tespit edilince en basta konuştuk gideceğimiz yolu. Özel bir asilama tavsiyesi değil yani. Hatta gecen ay Dr istersen asilama yapabiliriz yarin ama bu ilk ay boyle takip edelim dedi. Ben de öyle düşündüğüm için gecen ay klomen ve ovitrelle ile bekledik. Asilama için de yalnizca labaratuvar için ücret aliyor zaten. İşinin ehli ve zerre para derdi olmayan super biri doktorum. Hem tum doneleri değerlendirebilen hem de maddi olarak yormayan bir Dr bulabildiğim için çok mutluyum. Bakalim nasipse gelsin bebisimm. Bu da olmazsa tüp bebek için biraz beklemek zorunda kalacağım
Teşekkür ederim canım.. Amiinn...günaydın canım hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş. isteyen herkese
Ay sorma canım yaaa.. Resmen süründürüyor. 2 gündür neler çekiyorum Allah'ım.. Bir de acayip mide bulantıları oldu. İçim dışıma çıktı.. Heralde hamileyim dedim ama yok.. Dün bebiş olmadığını öğrendim, hemen migren ilacı içtim. Keşke olsaydı tabi amacnm sorma aynı durumdayz, ben de migrenden muzdaribim ve tuttu mu öyle böyle değil acillerde alırız soluğu... durumlar böyle olunca insan sürekli umut içinde dolaşınca ilaç da kullanamıoruz bilirim zorluğunubenim de iğnenin 12. günü ama bu sabah kasık ağrılarıyla gurultularla uyandım sanırım gelmeye hazırlanıor acaip moralim bozuldu
Üzülme canım herseyde vardır bir hayır. Denemeye devamİğneden sonraki 17. gün bugün. Dün idrar testi negatif çıkmıştı. 2 gecedir ve bugün yine migren tutunca mide bulantisiyla beraber, çok fena oldum. İlaç da içmedim. İçim dışıma çıktıNegatif sonuçtan sonra umudum yoktu ama, bari netlessin de ilaç içerim dedim. Kan testi yaptırdım, negatif. Napalım artık, kısmet böyleymiş Doktor gecikmez, adet günün geçerse test yap demişti. Ama gecikti işte. Neden demiyor madem gecikebilir diye. Hıhh! Sanırım progestan geciktirebiliyormus ama doktor söylemedi bunu, burdan okudum. Icmiyorum 2 gündür. Olsam da yeniden başlasak şu işlere bari. Bu ilk iğneli denemeydi ama öncesinde de husranlar var. Allah gönlümüze göre versin..
Teşekkürler canım.. Devam bakalım.. Napalım.. Kısmet..Üzülme canım herseyde vardır bir hayır. Denemeye devam
cnmmmmmm cok sevındım benım de 11 gunum bıttı ama ıcımden test yapmak gelmıyorkizlar.13. gunden beri test yapiyorum hep silik cikiyodu:)hatta bazen kendim mi halusilasyon goruyorum diyodum ammaaaa en dogru sonuc.icin.gercekten 15. gun super bi gunn:))cok sukur belirgin cift cizgiyi bende gordummmmm:)
kizlar.13. gunden beri test yapiyorum hep silik cikiyodu:)hatta bazen kendim mi halusilasyon goruyorum diyodum ammaaaa en dogru sonuc.icin.gercekten 15. gun super bi gunn:))cok sukur belirgin cift cizgiyi bende gordummmmm:)
11. gun zaten erken.canimm sabrettt bekle 13 den sonra.serbestsnn ne.hissettgni.cok iyi anliyorum suan haala inanamiyorum:)cnmmmmmm cok sevındım benım de 11 gunum bıttı ama ıcımden test yapmak gelmıyor
cnm kacıncı gunu ıgne vuruldun hangı ıgneyı ve yumurtan kac mm dı takvımın hayırlı olsun benımde 11 gunum bıttı hayırlısı olsun ısallahkizlar.13. gunden beri test yapiyorum hep silik cikiyodu:)hatta bazen kendim mi halusilasyon goruyorum diyodum ammaaaa en dogru sonuc.icin.gercekten 15. gun super bi gunn:))cok sukur belirgin cift cizgiyi bende gordummmmm:)
insallah canimmmm allah kimseyi bizim.gibi sinamasin... cok calisin dikkat edin kendinizee herkess mutlu olsunn:)Ben biliyodum hayırlı olsun tekrar. Bize de dua edin hamisler
takvimde kac haftalik oldunu neler.oldunu ogrenmek.icin.yaptim hemen:) ben 17. gun igne oldum 21 mm sagda 1 yumurta vardi igenden.sonra ertesi gun cok agridi kramplar girdi yani catladiigini haber verdi.bunye.. bizde degerlendirdik 2 gun igneden sonra 1 gunde igneden once denedik o kadar sonra bekledim saatleri saya saya bugune nasi geldm sen bana sor.. :)cnm kacıncı gunu ıgne vuruldun hangı ıgneyı ve yumurtan kac mm dı takvımın hayırlı olsun benımde 11 gunum bıttı hayırlısı olsun ısallah
cnm hemen hemen aynı seylerı yasamısız bende gneden once ıgneden sonra calsıtım sonrada agrılar cektım bı kac gun sımdı gayet ıyıyım bakalım canım ayın 23 nu beklıyorum hayırlısı ınsallahtakvimde kac haftalik oldunu neler.oldunu ogrenmek.icin.yaptim hemen:) ben 17. gun igne oldum 21 mm sagda 1 yumurta vardi igenden.sonra ertesi gun cok agridi kramplar girdi yani catladiigini haber verdi.bunye.. bizde degerlendirdik 2 gun igneden sonra 1 gunde igneden once denedik o kadar sonra bekledim saatleri saya saya bugune nasi geldm sen bana sor.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?