yumurtam 24.5 mm dıtakvimde kac haftalik oldunu neler.oldunu ogrenmek.icin.yaptim hemen:) ben 17. gun igne oldum 21 mm sagda 1 yumurta vardi igenden.sonra ertesi gun cok agridi kramplar girdi yani catladiigini haber verdi.bunye.. bizde degerlendirdik 2 gun igneden sonra 1 gunde igneden once denedik o kadar sonra bekledim saatleri saya saya bugune nasi geldm sen bana sor.. :)
ooo senin ki bendende iyiymis yaaa hadi insallahhh olma sansi cok yuksek ozaman:) insallah haftya da senin haftan olurryumurtam 24.5 mm dı
tekrar gözünaydın canım Rabbim tamamına erdirsinkizlar.13. gunden beri test yapiyorum hep silik cikiyodu:)hatta bazen kendim mi halusilasyon goruyorum diyodum ammaaaa en dogru sonuc.icin.gercekten 15. gun super bi gunn:))cok sukur belirgin cift cizgiyi bende gordummmmm:)
canimm cok saoll darisi senin ve burda ki bekleyen herkesin basina insallahh!!hepimizinn yuzu guler insallahh:)tekrar gözünaydın canım Rabbim tamamına erdirsin
amin canım inş. benimde iğneden sonra 10 .günüm senin ne gibi belirtilerin olmuştucanimm cok saoll darisi senin ve burda ki bekleyen herkesin basina insallahh!!hepimizinn yuzu guler insallahh:)
butun belirtilerimi.kaydetmisim okudum simdi 9.gun uyuklamisim.butun aksam 10. gun de hatirliyorum alisverise gitmstm.bianda tansiyonm duser gibi.olmustu bianda butun.halim gitmisti ama 3 dk falan surmustu.. onun disinda cok nadiren batmalar sancilar oluyodu 13 gundensonra iyice basladi adet sancisi.gibi gelmeler... 15.gunden.sonra da artyo:)amin canım inş. benimde iğneden sonra 10 .günüm senin ne gibi belirtilerin olmuştu
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin cnm doktora gittin mi ... Pko mu vardi srnde ilk cocuk mu ? Kac yillik.evlisin ne kadardir istiyordunuzbutun belirtilerimi.kaydetmisim okudum simdi 9.gun uyuklamisim.butun aksam 10. gun de hatirliyorum alisverise gitmstm.bianda tansiyonm duser gibi.olmustu bianda butun.halim gitmisti ama 3 dk falan surmustu.. onun disinda cok nadiren batmalar sancilar oluyodu 13 gundensonra iyice basladi adet sancisi.gibi gelmeler... 15.gunden.sonra da artyo:)
anladım cnm benimde kasıklarım hafif ağrıyo birazda akıntım var normal idrar testimi yapmıştın erken testlerden mibutun belirtilerimi.kaydetmisim okudum simdi 9.gun uyuklamisim.butun aksam 10. gun de hatirliyorum alisverise gitmstm.bianda tansiyonm duser gibi.olmustu bianda butun.halim gitmisti ama 3 dk falan surmustu.. onun disinda cok nadiren batmalar sancilar oluyodu 13 gundensonra iyice basladi adet sancisi.gibi gelmeler... 15.gunden.sonra da artyo:)
amin canim saoll.. 4 yillikevliyim 28 yasindayim mayis ayindan beri korunmuyoduk ama o kadar rasgele deniyomszki simdi guluyorm kendime... eylulde 1 hafta arayla adet oldum ilk defa vesile oldu doktora gittim niye ki diye ve pko lu oldgmu ogrendm nasi uzuldm once cocugm olmyck sandm dr kadinda biraz.zor dedi moralimi bzdu hmn dr degistirdm ilk ay enfeskyion falan temizlendi sadece klomen kulandm kendi catladi ama adet oldm yine pesine bu ay da serophene ve catlatma ignesi sadece... yani hemen sonuc verdi cok.sukur..Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin cnm doktora gittin mi ... Pko mu vardi srnde ilk cocuk mu ? Kac yillik.evlisin ne kadardir istiyordunuz
belirtilerin olmasi gerektigi gibi guzel:) ben ilk 13. gun idrar yaptm evde silik cikti 14 gun nerdeyse negatife yakindi yok kesin dedim kendim goruom cizgiyi hayali dedim 15.gun cizgi yine silik cikti umutlandim 16. gun baya ben burdayim dedi cizgiler.smdide kn verdim 3 de cikicak.sonucum:)bide ben hergun.su camasir suyu testini de yaptm hakkaten hep tuttu:)anladım cnm benimde kasıklarım hafif ağrıyo birazda akıntım var normal idrar testimi yapmıştın erken testlerden mi
inş. kan testinde güael çıkar cnmbelirtilerin olmasi gerektigi gibi guzel:) ben ilk 13. gun idrar yaptm evde silik cikti 14 gun nerdeyse negatife yakindi yok kesin dedim kendim goruom cizgiyi hayali dedim 15.gun cizgi yine silik cikti umutlandim 16. gun baya ben burdayim dedi cizgiler.smdide kn verdim 3 de cikicak.sonucum:)bide ben hergun.su camasir suyu testini de yaptm hakkaten hep tuttu:)
valla ben hep aksam yaptim bence farketmiyo:) evet bira kopugu gibi bembeyaz.kalicak ustte :)inş. kan testinde güael çıkar cnmçamaşır suyu köpürmesimi gerekiyo bende deniyim sabahmı olması gerekiyo
Ne guzel canim.. Hersey nasip kisnet iste.. İstanbuldamisin semdeamin canim saoll.. 4 yillikevliyim 28 yasindayim mayis ayindan beri korunmuyoduk ama o kadar rasgele deniyomszki simdi guluyorm kendime... eylulde 1 hafta arayla adet oldum ilk defa vesile oldu doktora gittim niye ki diye ve pko lu oldgmu ogrendm nasi uzuldm once cocugm olmyck sandm dr kadinda biraz.zor dedi moralimi bzdu hmn dr degistirdm ilk ay enfeskyion falan temizlendi sadece klomen kulandm kendi catladi ama adet oldm yine pesine bu ay da serophene ve catlatma ignesi sadece... yani hemen sonuc verdi cok.sukur..
yok canım samsun.. sen? senin sıkıntın ne?Ne guzel canim.. Hersey nasip kisnet iste.. İstanbuldamisin semde
cnm camasır suyu testı ne soylermısınyok canım samsun.. sen? senin sıkıntın ne?
Bende balikesirdeyim sikinti bizde ilk varikosel vardi ameliyat olduk sonra degerler duzeldi hareketlilikde cok az dusukluk vardi onunla alakali da ilaclar kullandi bende hep sorun cikmiyordu yine bi kontrol esnasinda yumurtalarin kalitesiz dedi ve gecen ay ilk kez klomen + inofolic kullanmaya basladim ve sonra21 mm yumurta olmus ovitrelle catlatma ignesi oldum ama adet oldum simdi yine klomeme basladim boyle iste ...yok canım samsun.. sen? senin sıkıntın ne?
kızlar camasır suyu testı ne demek bır anlatırmısınız
yumurtaların kalitesız olsaydı 21 mm büyümezdi bence benimde çatlatma iğnesi vurmaya karar verdiğiimizde 21mm di ve 17 günde o kadar olmustu düşün... bence büyük bi sorun yok eninde sonunda olacak merak etme boşa canını sıkma hatta bakmışın bu ay olmuş:)moralini yüksek tut ve kendine dikkat et şimdiden.. :)Bende balikesirdeyim sikinti bizde ilk varikosel vardi ameliyat olduk sonra degerler duzeldi hareketlilikde cok az dusukluk vardi onunla alakali da ilaclar kullandi bende hep sorun cikmiyordu yine bi kontrol esnasinda yumurtalarin kalitesiz dedi ve gecen ay ilk kez klomen + inofolic kullanmaya basladim ve sonra21 mm yumurta olmus ovitrelle catlatma ignesi oldum ama adet oldum simdi yine klomeme basladim boyle iste ...
Oyle yapmaya calisiyorum umudum ve moralim yuksel eninde sonunda rabbim verir.insAllah.. Sagolasin cnmyumurtaların kalitesız olsaydı 21 mm büyümezdi bence benimde çatlatma iğnesi vurmaya karar verdiğiimizde 21mm di ve 17 günde o kadar olmustu düşün... bence büyük bi sorun yok eninde sonunda olacak merak etme boşa canını sıkma hatta bakmışın bu ay olmuş:)moralini yüksek tut ve kendine dikkat et şimdiden.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?