cnm ben daha demınden camasır suyunu yaptım bembeyaz köpük oldu bardaktan tasacaktı nerdeysehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ek-olsun-sizlere.766938/page-22#post-37780862
canım bak bu sayfayı aç hepsini oku videolarla anlatmış arkadaş:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben daha demınden camasır suyunu yaptım bembeyaz köpük oldu bardaktan tasacaktı nerdeysehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ek-olsun-sizlere.766938/page-22#post-37780862
canım bak bu sayfayı aç hepsini oku videolarla anlatmış arkadaş:)
catlatmayı vurulalı 12 gunu camasır suyu testı yaptım ıkı parmak kalınlıklta kopuk olustuvalla ben hep aksam yaptim bence farketmiyo:) evet bira kopugu gibi bembeyaz.kalicak ustte :)
hadi bakalım inş. seninkide doğru çıkar bende ewe gidince yapıcamcatlatmayı vurulalı 12 gunu camasır suyu testı yaptım ıkı parmak kalınlıklta kopuk olustu
cnm sımdı gııtım baktım baya kopuk olmus ama ılk yaptıgım gıbı bembeyaz dgıl am bardagı tasırcak nerdysekızlar hadi inşallah:) benimde aynı köpük oluyodu her denememde:) sizi de yanıltmaz insallah:)
üstü beyaz kaplansa bile yeter bardağı taşırmasına gerek yok:) iğnenin etkiside ya geçmiştir ya geçmek üzeredir 12. gün artık baya olmuş:) hadi hakkında hayırlısı inşallah hamilesindircnm sımdı gııtım baktım baya kopuk olmus ama ılk yaptıgım gıbı bembeyaz dgıl am bardagı tasırcak nerdyse
bişe sorcam cnm ya normal çamaşır suyumu olması gerekiyo ben domestos kullanıyorum o olmazsa alıyım diğerindenüstü beyaz kaplansa bile yeter bardağı taşırmasına gerek yok:) iğnenin etkiside ya geçmiştir ya geçmek üzeredir 12. gün artık baya olmuş:) hadi hakkında hayırlısı inşallah hamilesindir![]()
Daha erkn bn 16 gun snra yaptm silik çıktı olur inşallah canımiğneden sonra 11. günümdü az önce yaptım bi idrar testi, tek çizgi((((((((((
İlk defa kullandım esim varikosel faln oldu. İlk tedavıde tuttu cok sukur 5 haftalığız allah herkese nasıp etsn yeterki rabbim ol desin ümidinizi kesmeyin kafanıza takmayın olur ınsallaholumlu sonuç alan birilerini duymak ya da görmek ne kadar güzel hissettiriyor... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... ilk ovitrelle miydi yoksa daha önce kullandınız mı?
bişe sorcam cnm ya normal çamaşır suyumu olması gerekiyo ben domestos kullanıyorum o olmazsa alıyım diğerinden
teşekkürler canım bende denicemyok canım bende domestosla yapmıştım koyu kıvamlı olan:))
merhaba canım nasılsın dün yoktum merak ettim senibiz senle aynı gün olmuşuz iğneyi geçen salı 4 ünde ,takipteyim canım seni test falan yaparsan haber ver mutlaka olurmu ?
iyiyim canııımmm teşekkür ederim sen nasılsın durumlar nasıl?BENDESEN NASILSIN CANIM![]()
bende iiyim cnm ne olsun işteyim uğraşıyorum bugün kasıklarım ağrıyo biraz senin nasıliyiyim canııımmm teşekkür ederim sen nasılsın durumlar nasıl?
insallşah cnmmmmmmüstü beyaz kaplansa bile yeter bardağı taşırmasına gerek yok:) iğnenin etkiside ya geçmiştir ya geçmek üzeredir 12. gün artık baya olmuş:) hadi hakkında hayırlısı inşallah hamilesindir![]()
canım benim de kasıklarımda ağrı var ama benzer ağrılar adet öncesi de oluyor bende sanırım adet olacağım....bende iiyim cnm ne olsun işteyim uğraşıyorum bugün kasıklarım ağrıyo biraz senin nasıl
canım hemen adete yorma hamile kalanlardada ağrı oluyo şu çamaşır suyu testini sende yapsanacanım benim de kasıklarımda ağrı var ama benzer ağrılar adet öncesi de oluyor bende sanırım adet olacağım....
nasıl olacak çok mu köpürmesi gerekiyor? sen yaptın mı?canım hemen adete yorma hamile kalanlardada ağrı oluyo şu çamaşır suyu testini sende yapsana![]()