- 25 Ekim 2013
- 8.762
- 24.139
- 598
- 50
yapmadım daha eve gidince yapayım diyorum evet köpürmesi gerekiyomuşnasıl olacak çok mu köpürmesi gerekiyor? sen yaptın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapmadım daha eve gidince yapayım diyorum evet köpürmesi gerekiyomuşnasıl olacak çok mu köpürmesi gerekiyor? sen yaptın mı?
sağol papatyamm iyiyim sen nslsn?dün göz atıp çıktım sadece yazamadım yaaa bende hiç bi belirti yok bu arada her ikisine de dair ne gögüs ne şişlik anlamadım gittimerhaba canım nasılsın dün yoktum merak ettim seni![]()
hoşgeldin canım bende iiyim cnm benim kasıklarım ağrıyo adet ağrısı gibisağol papatyamm iyiyim sen nslsn?dün göz atıp çıktım sadece yazamadım yaaa bende hiç bi belirti yok bu arada her ikisine de dair ne gögüs ne şişlik anlamadım gitti![]()
Bende hiçbirşey yok işte sende yine varmış bi belirti çamaşır suyu yapcan demekk haber ver hee bakalım köpürcekmi ?ben bugün çok fazla uğraştım çamaşır suyuyla banyo ,wc yıkadım :)hoşgeldin canım bende iiyim cnm benim kasıklarım ağrıyo adet ağrısı gibi![]()
belkide adet ağrısı dır bilmiyorum eve gidince yapayım diyorumBende hiçbirşey yok işte sende yine varmış bi belirti çamaşır suyu yapcan demekk haber ver hee bakalım köpürcekmi ?ben bugün çok fazla uğraştım çamaşır suyuyla banyo ,wc yıkadım :)
kızlar bende çatlatma iğnesi olanlardanım ayın 4 ünde oldu yani 10 gün oldu bakalım ama benim adet tarihim 24 olması gerekiyor o güne kadar beklemeli miyim yoksa erken mi olurum acaba iğneden dolayı inşallah hepimiz için bu ay bir mucize olur
Mrb bende bugün pregnyl oldum. Akşam 5 saat sonra ovulasyon testi yaptım 2 tane koyu çizgi çıktı. Yalnız acayip bir şişkinliğin var ağrım yok. Normal mi sizce?
hadi bakalım inşallah :) geçen ay yumurtam 27 cm olmuştu dr iğne vurmayalım kiste çevirebilir demişti ve sadece klomen kullanmıştım ilk defa 3 gün gecikme yaşamıştım çatlatma iğnesi olup 19. gün adet olanlarıda okudum burda da o yüzden kafamda soru işareti oluşmuştu bakalım bu ay nasıl olur
günaydın canım benim iğneden sonra 10 günümdü akşam yaptım köpürdü diğer arkadaşalrda yapsın bakalım yoksa herkesdemi köpürüyoKizlarrr ne yaptınız şu çamaşır suyu testini.
Aklıma ne geldi. Çatlatma iğnesi hcg salgiliyorsa eğer (yumurta geliştirici ilaç + catlatma iğnesi Yaptirmayanlar için konusuyorum ) yumurtlama günlerine denk gelen günler de bu çamaşır suyu testini yapsak tutar mi acaba.?
merhaba canım bende ayın 4 ünde iğnemi oldum bekliyorum benim bat 20 sikızlar bende çatlatma iğnesi olanlardanım ayın 4 ünde oldu yani 10 gün oldu bakalım ama benim adet tarihim 24 olması gerekiyor o güne kadar beklemeli miyim yoksa erken mi olurum acaba iğneden dolayı inşallah hepimiz için bu ay bir mucize olur
hayırlı olsun canım tedavin inş. güzel haberler verirsinMrb bende bugün pregnyl oldum. Akşam 5 saat sonra ovulasyon testi yaptım 2 tane koyu çizgi çıktı. Yalnız acayip bir şişkinliğin var ağrım yok. Normal mi sizce?
Aynı gün vurulmuşuz ama senin bat benden erken belirti yok bende sağ kasığımda ve belimde ağrı var ama o geçen ayda olmuştu galiba en belirgin belirti göğüs ağrısı o da bende yok hayırlısı artık sende belirti var mımerhaba canım bende ayın 4 ünde iğnemi oldum bekliyorum benim bat 20 sisende belirti falan bişeyler var mı ?
günaydın canım ben geçen ay 23 ünde olmuştum bu ayda 20 si veya 21 gibi bekliyorum 28 günde bir oluyorum ben benimde kaslıklarım ve belim ağrıyo hangi şehirdeydin cnm sen ?Aynı gün vurulmuşuz ama senin bat benden erken belirti yok bende sağ kasığımda ve belimde ağrı var ama o geçen ayda olmuştu galiba en belirgin belirti göğüs ağrısı o da bende yok hayırlısı artık sende belirti var mı