• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
sağol papatyamm iyiyim sen nslsn?dün göz atıp çıktım sadece yazamadım yaaa bende hiç bi belirti yok bu arada her ikisine de dair ne gögüs ne şişlik anlamadım gitti:KK57:
hoşgeldin canım bende iiyim cnm benim kasıklarım ağrıyo adet ağrısı gibi o_Oo_Oo_O

Bende hiçbirşey yok işte sende yine varmış bi belirti çamaşır suyu yapcan demekk haber ver hee bakalım köpürcekmi ?ben bugün çok fazla uğraştım çamaşır suyuyla banyo ,wc yıkadım :)
belkide adet ağrısı dır bilmiyorum eve gidince yapayım diyorum :KK6::KK6::KK6:

Kizlarrr ne yaptınız şu çamaşır suyu testini.

Aklıma ne geldi. Çatlatma iğnesi hcg salgiliyorsa eğer (yumurta geliştirici ilaç + catlatma iğnesi Yaptirmayanlar için konusuyorum ) yumurtlama günlerine denk gelen günler de bu çamaşır suyu testini yapsak tutar mi acaba.?

kızlar bende çatlatma iğnesi olanlardanım ayın 4 ünde oldu yani 10 gün oldu bakalım ama benim adet tarihim 24 olması gerekiyor o güne kadar beklemeli miyim yoksa erken mi olurum acaba iğneden dolayı inşallah hepimiz için bu ay bir mucize olur

Mrb bende bugün pregnyl oldum. Akşam 5 saat sonra ovulasyon testi yaptım 2 tane koyu çizgi çıktı. Yalnız acayip bir şişkinliğin var ağrım yok. Normal mi sizce?

kızlar bende çatlatma iğnesi olanlardanım ayın 4 ünde oldu yani 10 gün oldu bakalım ama benim adet tarihim 24 olması gerekiyor o güne kadar beklemeli miyim yoksa erken mi olurum acaba iğneden dolayı inşallah hepimiz için bu ay bir mucize olur

Catlatma iğnesi gecikme yapmaz canım. Igneden 14 gün sonra adetin in gelmesi gerekir. Hadi bakalım insallah gelmez diyelim.

Mrb bende bugün pregnyl oldum. Akşam 5 saat sonra ovulasyon testi yaptım 2 tane koyu çizgi çıktı. Yalnız acayip bir şişkinliğin var ağrım yok. Normal mi sizce?

Igneden sonra kanda lh seviyesi yükselmeye başlar. Lh hormonu En üst noktaya geldiğinde de yumurtan catlar ve yumurtaligiktan atilir. Siskinlik normaldir canım. Ağrıyı da yumurtan catladgi zaman hissedebilirsiniz.

hadi bakalım inşallah :) geçen ay yumurtam 27 cm olmuştu dr iğne vurmayalım kiste çevirebilir demişti ve sadece klomen kullanmıştım ilk defa 3 gün gecikme yaşamıştım çatlatma iğnesi olup 19. gün adet olanlarıda okudum burda da o yüzden kafamda soru işareti oluşmuştu bakalım bu ay nasıl olur

hadi bakalım inşallah :) geçen ay yumurtam 27 cm olmuştu dr iğne vurmayalım kiste çevirebilir demişti ve sadece klomen kullanmıştım ilk defa 3 gün gecikme yaşamıştım çatlatma iğnesi olup 19. gün adet olanlarıda okudum burda da o yüzden kafamda soru işareti oluşmuştu bakalım bu ay nasıl olur

Normalde gecikme olmaması lazım dediğin doğru ama oluyor işte. Benimde klomenden sonra gecikme oluyor. Ama şundan eminim igneden 15 gun sonra yapılan test doğru sonuç veriyor.

o zaman 5 gün sonra test yapıyorum :) idrar testinde çıkar mı peki o biraz daha geç çıkıyormuş ya

Kizlarrr ne yaptınız şu çamaşır suyu testini.

Aklıma ne geldi. Çatlatma iğnesi hcg salgiliyorsa eğer (yumurta geliştirici ilaç + catlatma iğnesi Yaptirmayanlar için konusuyorum ) yumurtlama günlerine denk gelen günler de bu çamaşır suyu testini yapsak tutar mi acaba.?
günaydın canım benim iğneden sonra 10 günümdü akşam yaptım köpürdü diğer arkadaşalrda yapsın bakalım yoksa herkesdemi köpürüyo :KK31::KK31:

merhaba canım bende ayın 4 ünde iğnemi oldum bekliyorum benim bat 20 si :KK37::KK37::KK37: sende belirti falan bişeyler var mı ?

merhaba canım bende ayın 4 ünde iğnemi oldum bekliyorum benim bat 20 si :KK37::KK37::KK37: sende belirti falan bişeyler var mı ?
Aynı gün vurulmuşuz ama senin bat benden erken belirti yok bende sağ kasığımda ve belimde ağrı var ama o geçen ayda olmuştu galiba en belirgin belirti göğüs ağrısı o da bende yok hayırlısı artık sende belirti var mı

Aynı gün vurulmuşuz ama senin bat benden erken belirti yok bende sağ kasığımda ve belimde ağrı var ama o geçen ayda olmuştu galiba en belirgin belirti göğüs ağrısı o da bende yok hayırlısı artık sende belirti var mı
günaydın canım ben geçen ay 23 ünde olmuştum bu ayda 20 si veya 21 gibi bekliyorum 28 günde bir oluyorum ben benimde kaslıklarım ve belim ağrıyo hangi şehirdeydin cnm sen ?

Back
X