Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
evet canım normal yolla oldu ikiside ama gençtim şimdi baya yaşlandım 40 son bi tane daha olsun dedik ama olmuyo tmm söz salı yaparız sabahtan bende istanbulda yaşıyorum ama aslen kırklareliliyim çorludada akrabalarım var iş yeriniz ne üzerine cnm bu arada hayırlı olsun

aaa bak ne güzel hemşeriymişizde bizimde vilayet Kırklareli annem Lüleburgaz,babam babaeski :) endüstriyel mutfak ekipmanları cafe ,restaurant,yemekhane mutfak malzemeleri üzerine .Şanslısın ama ne güzel 2 tane varmış olmazsada Allah onlara sağlık versin tabii aynı şey benim içinde geçerli 1 tanede olsa var çok şükür rabbim bizlerden önce hiç olmayıpta isteyenlere nasip etsin inşallah ..

evet canım hemşeriyiz bende çok sevindim benimde anne kırklarelinin köylerinden babamda babaeskinin köylerinden tabikide önce hiç olmayanların olsun zaten dualarım hep o yönde inanki çorluda sanayidemi yeriniz belki bi gün yolum düşer

anam akraba çıkcaz hee az kaldı hangi köyü Babaeski nin söyle bakim bilcemmi :)Karahalil,oruçlu,terzili Çorlu merkezdeyiz canım heykele yakın sayılır yolun düşerse uğra tabii başım üstüne , hadi ben kaçar kızı alcam okuldan ordan eve görüşürüz yine öptüm çok

canım karahalil tamam canım inş. uğrarım genelde otobandan gidiyoruz çorluya uğramıyoruz ama dayımın oğlu orda oturuyo o na geldiğimde inş. uğrarım sanada bende bi reklam şirketinde muhasebeye bakıyorum

İğneden sonraki 17. gün bugün. Dün idrar testi negatif çıkmıştı. 2 gecedir ve bugün yine migren tutunca mide bulantisiyla beraber, çok fena oldum. İlaç da içmedim. İçim dışıma çıktı Negatif sonuçtan sonra umudum yoktu ama, bari netlessin de ilaç içerim dedim. Kan testi yaptırdım, negatif. Napalım artık, kısmet böyleymiş Doktor gecikmez, adet günün geçerse test yap demişti. Ama gecikti işte. Neden demiyor madem gecikebilir diye. Hıhh! Sanırım progestan geciktirebiliyormus ama doktor söylemedi bunu, burdan okudum. Icmiyorum 2 gündür. Olsam da yeniden başlasak şu işlere bari. Bu ilk iğneli denemeydi ama öncesinde de husranlar var. Allah gönlümüze göre versin..

Tebrikler canim.. Seninle ayni gun olmustuk igneyi.. Darisi basimiza insallah.

ay asilama deneyecegiz. hayirlisi bakalim. Nasip olan geliyor. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin sana da.
sende mi bugun klomene basladin canim bende basladim + olarakda inofolic kulla niyorum doktora gitmem gereken gunde.doktor da izinde oluyo napcam bilmem.. Sen neredendin asilama nasil oluyo yumurtalarin gelisince mi yapuyolar o islemide ? Ozele mi gidiyorsun sen ? Asilamayi sen mi istedin doktorun mu tavsiye etti.. Baya sordum ama senle ayni gidiyo gelismelerimiz

Evet canim gecen ay da klomen + ovitrelle
denedik. 2 tane yumurtam vardi ama olmadi. Bizim üreme sorunumuz yok. Yani sperm ya da yumurta sorunu yok. Kist yok, tüplerde sorun yok. Benim başka rahatsizligimdan dolayı döllenme sorunu oluyor. Gecen ay ilk olarak yumurta takibi yapalim dedi Dr. Bizim yolumuz belli. Takip olmazsa asilama olmazsa tüp bebek. Bu ay da asilamayi deneyecegiz. 5 gün klomen sali günükontrol. Yumurta durumuna gore cuma cumartesi de asilama olacak. İstanbuldayim. Özele gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum ve güvenim sonsuz. Asilamada sperm laboratuarda yikanip hazirlaniyor ve vajinaya enjekte ediliyor. Yumurtaya ulaşma yolu kisaltilmis oluyor bir nevi.

Benim rahatsizligimdan kaynaklı durumum tespit edilince en basta konuştuk gideceğimiz yolu. Özel bir asilama tavsiyesi değil yani. Hatta gecen ay Dr istersen asilama yapabiliriz yarin ama bu ilk ay boyle takip edelim dedi. Ben de öyle düşündüğüm için gecen ay klomen ve ovitrelle ile bekledik. Asilama için de yalnizca labaratuvar için ücret aliyor zaten. İşinin ehli ve zerre para derdi olmayan super biri doktorum. Hem tum doneleri değerlendirebilen hem de maddi olarak yormayan bir Dr bulabildiğim için çok mutluyum. Bakalim nasipse gelsin bebisimm. Bu da olmazsa tüp bebek için biraz beklemek zorunda kalacağım

Kontrole gideceğim önümüzdeki sali 10. Gün olacak. Yumurtanın durumuna gore 12. Gün igne . iğneden sonra da asilama. Yani catlamis yumurtaya hazirlanmis sperm ile yardim.

Mesajları ayri ayri yazdim. Telden tek bir uzun cevap yazmakta zorlandim. Madem ayni gidiyoruz birbirimizi takip edelim. Geçen ay pembeseverim ile ayniydik o simdi hamis. Darisi basimiza inşallah. Sen nerdesin? Nereye gidiyorsun Dr.a?

günaydın canım hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş. isteyen herkese

himm Allah yardimcin olsun insAllah tup bebege gerek.kalmadan hamile kalirsin.. Benim dogru durust bi doktorum yok doktor konusunda balikesir sig biyer .. Bursaya yada izmire gitmek lasim en yakin onlar icinde hem zaman hem maddiyat hersey gerekli simdilik bu ayda klomen deneyecegiz bakalim olmadi. İdahaki ay bursaya baska bi doktor bulmaya gidebiliriz.. Bende sali yada carsamba gidecegim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…