evet canım normal yolla oldu ikiside ama gençtim şimdi baya yaşlandım 40 son bi tane daha olsun dedik ama olmuyotamam o zaman salı gününe sözleşiyoruz daha önce yapmak yok bak ama ona görene kaldıki zaten salıya şurda bugünü sayma perşembe,cuma,cumartesi,pazar,pazartesi 2 çocuğun var 3. olcak demek ee peki tedavisizmiydi hamileliklerin?ben şu an Tekirdağ-Çorludayım ama evim istanbulda , işyeri açtık 3 ay oldu Çorludayız ,haftasonları İstanbula gidip geliyorum sen nerelisin ?
yok klomeni de ovitrelle i de ilk kullanışım. ama 1 seneye yakındır olmuyorÜzülme canım çok erken yapmışsın. Çok oldu mu tedaviye baslayali
yok cnm yaaa, iki buçuk senelik evliyim bi seneye yakındır deniyoruz...senide takipteyim bu aradao yaptığın testi önemseme bence daha erken 4-5 gün sonra tekrarla muhakkak varmı başka çocuk ?
yok klomeni de ovitrelle i de ilk kullanışım. ama 1 seneye yakındır olmuyor
aaa bak ne güzel hemşeriymişizde bizimde vilayet Kırklareli annem Lüleburgaz,babam babaeski :) endüstriyel mutfak ekipmanları cafe ,restaurant,yemekhane mutfak malzemeleri üzerine .Şanslısın ama ne güzel 2 tane varmış olmazsada Allah onlara sağlık versin tabii aynı şey benim içinde geçerli 1 tanede olsa var çok şükür rabbim bizlerden önce hiç olmayıpta isteyenlere nasip etsin inşallah ..evet canım normal yolla oldu ikiside ama gençtim şimdi baya yaşlandım 40 son bi tane daha olsun dedik ama olmuyotmm söz salı yaparız sabahtan bende istanbulda yaşıyorum ama aslen kırklareliliyim çorludada akrabalarım var iş yeriniz ne üzerine cnm bu arada hayırlı olsun
stres yapmasak daha kolay olacak belki ama elde değil işte maalesef .İlk denemenmiş tedavide hem 1 senede çok uzun bir süre sayılmazyok cnm yaaa, iki buçuk senelik evliyim bi seneye yakındır deniyoruz...
evet canım hemşeriyiz bende çok sevindim benimde anne kırklarelinin köylerinden babamda babaeskinin köylerinden tabikide önce hiç olmayanların olsun zaten dualarım hep o yönde inanki çorluda sanayidemi yeriniz belki bi gün yolum düşeraaa bak ne güzel hemşeriymişizde bizimde vilayet Kırklareli annem Lüleburgaz,babam babaeski :) endüstriyel mutfak ekipmanları cafe ,restaurant,yemekhane mutfak malzemeleri üzerine .Şanslısın ama ne güzel 2 tane varmış olmazsada Allah onlara sağlık versin tabii aynı şey benim içinde geçerli 1 tanede olsa var çok şükür rabbim bizlerden önce hiç olmayıpta isteyenlere nasip etsin inşallah ..
canım karahalilanam akraba çıkcaz hee az kaldı hangi köyü Babaeski nin söyle bakim bilcemmi :)Karahalil,oruçlu,terziliÇorlu merkezdeyiz canım heykele yakın sayılır yolun düşerse uğra tabii başım üstüne , hadi ben kaçar kızı alcam okuldan ordan eve görüşürüz yine öptüm çok
Canm öncelikle bebeğin sağlıklı hayırlı olsun kucağına almak da nasip olsun inşallah yumurtanın çatladığı gün mü birlikte olmuştun ben sadece çatladığı gün oldu da tutarmı bilmiyorumInşallah canım. Dualarim sizinle
sende mi bugun klomene basladin canim bende basladim + olarakda inofolic kulla niyorum doktora gitmem gereken gunde.doktor da izinde oluyo napcam bilmem.. Sen neredendin asilama nasil oluyo yumurtalarin gelisince mi yapuyolar o islemide ? Ozele mi gidiyorsun sen ? Asilamayi sen mi istedin doktorun mu tavsiye etti.. Baya sordum ama senle ayni gidiyo gelismelerimizTebrikler canim.. Seninle ayni gun olmustuk igneyi.. Darisi basimiza insallah.
ay asilama deneyecegiz. hayirlisi bakalim. Nasip olan geliyor. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin sana da.
Evet canim gecen ay da klomen + ovitrellesende mi bugun klomene basladin canim bende basladim + olarakda inofolic kulla niyorum doktora gitmem gereken gunde.doktor da izinde oluyo napcam bilmem.. Sen neredendin asilama nasil oluyo yumurtalarin gelisince mi yapuyolar o islemide ? Ozele mi gidiyorsun sen ? Asilamayi sen mi istedin doktorun mu tavsiye etti.. Baya sordum ama senle ayni gidiyo gelismelerimiz
günaydın canım hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş. isteyen herkeseİğneden sonraki 17. gün bugün. Dün idrar testi negatif çıkmıştı. 2 gecedir ve bugün yine migren tutunca mide bulantisiyla beraber, çok fena oldum. İlaç da içmedim. İçim dışıma çıktıNegatif sonuçtan sonra umudum yoktu ama, bari netlessin de ilaç içerim dedim. Kan testi yaptırdım, negatif. Napalım artık, kısmet böyleymiş Doktor gecikmez, adet günün geçerse test yap demişti. Ama gecikti işte. Neden demiyor madem gecikebilir diye. Hıhh! Sanırım progestan geciktirebiliyormus ama doktor söylemedi bunu, burdan okudum. Icmiyorum 2 gündür. Olsam da yeniden başlasak şu işlere bari. Bu ilk iğneli denemeydi ama öncesinde de husranlar var. Allah gönlümüze göre versin..
himm Allah yardimcin olsun insAllah tup bebege gerek.kalmadan hamile kalirsin.. Benim dogru durust bi doktorum yok doktor konusunda balikesir sig biyer .. Bursaya yada izmire gitmek lasim en yakin onlar icinde hem zaman hem maddiyat hersey gerekli simdilik bu ayda klomen deneyecegiz bakalim olmadi. İdahaki ay bursaya baska bi doktor bulmaya gidebiliriz.. Bende sali yada carsamba gidecegim doktoraKontrole gideceğim önümüzdeki sali 10. Gün olacak. Yumurtanın durumuna gore 12. Gün igne . iğneden sonra da asilama. Yani catlamis yumurtaya hazirlanmis sperm ile yardim.
Mesajları ayri ayri yazdim. Telden tek bir uzun cevap yazmakta zorlandim. Madem ayni gidiyoruz birbirimizi takip edelim. Geçen ay pembeseverim ile ayniydik o simdi hamis. Darisi basimiza inşallah. Sen nerdesin? Nereye gidiyorsun Dr.a?
Gunaydin papatya iyi diyelim iyi olsun sen nasilsin bakalimgünaydın kızlar nasılsınız
çok şükr diyelim bugünümüze canım herkez gibi batı bekliyorumGunaydin papatya iyi diyelim iyi olsun sen nasilsin bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?