cnm senın kacıncı gun benım 10 cu ama sadece bır kere denedık hayırlısıinşallah kızlar yaaa, offf çok stresliymiş bu beklemek... sanırım sonuç olumsuz olursa baya üzülücem onu anladım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm senın kacıncı gun benım 10 cu ama sadece bır kere denedık hayırlısıinşallah kızlar yaaa, offf çok stresliymiş bu beklemek... sanırım sonuç olumsuz olursa baya üzülücem onu anladım![]()
merhaba cnm iğneden sonramı bir kere doktor söylemedimi sık ilişki diyecnm senın kacıncı gun benım 10 cu ama sadece bır kere denedık hayırlısı
valla canım 36 saat ve sonrakı 24 saat dedı ama ben sadece 36 saatı degerlendırdım nasıp artık dun e kadar kasık agrım vardı artık ara ara var ve cok karnım şiş nasıpn artık zaten dahada gıtmeyecegım nasıbımde varsa elbet olurmerhaba cnm iğneden sonramı bir kere doktor söylemedimi sık ilişki diye![]()
benimde iğneden sonra 8 .günüm canım biz iğne olduğum gün dahil üç gün peşpeşe yaptık bakalım tabiki kısmet bende gitmeyi düşünmüyorumvalla canım 36 saat ve sonrakı 24 saat dedı ama ben sadece 36 saatı degerlendırdım nasıp artık dun e kadar kasık agrım vardı artık ara ara var ve cok karnım şiş nasıpn artık zaten dahada gıtmeyecegım nasıbımde varsa elbet olur
bozma hemen moralini canım belli mi olur ?iğneden sonra 11. günümdü az önce yaptım bi idrar testi, tek çizgi((((((((((
papatyam bu senin kaçıncı çatlatma iğnen oldu? gerçekten bırakmayı mı düşünüyorsun doktoru?benimde iğneden sonra 8 .günüm canım biz iğne olduğum gün dahil üç gün peşpeşe yaptık bakalım tabiki kısmet bende gitmeyi düşünmüyorum
benim 6 . oldu canım ewt bırakmayı düşünüyorum senin kaçncıpapatyam bu senin kaçıncı çatlatma iğnen oldu? gerçekten bırakmayı mı düşünüyorsun doktoru?
sana özelden masaj attım bi baksana cnmpapatyam bu senin kaçıncı çatlatma iğnen oldu? gerçekten bırakmayı mı düşünüyorsun doktoru?
benim ilk iğnem canım bazı yerlerde 4 kere denenir en fazla deniliyor benim doktorum da bana 3 kere deneyeceğiz dedi 3 ay içinde hamile kalacaksın dedi ne neye göre dediyse ben de dr değiştirmeyi düşünüyorumbenim 6 . oldu canım ewt bırakmayı düşünüyorum senin kaçncı
biz senle aynı gün olmuşuz iğneyi geçen salı 4 ünde ,takipteyim canım seni test falan yaparsan haber ver mutlaka olurmu ?bencede erken daha olsada idrarda çıkmaz hemen moralini bozma![]()
tamam canım test yaparsamda salı günü düşünüyorum senin kaçıncı iğnen iğneden sonra ne gibi şeyler hissttin akıntın falan oldumubiz senle aynı gün olmuşuz iğneyi geçen salı 4 ünde ,takipteyim canım seni test falan yaparsan haber ver mutlaka olurmu ?
hoşgeldin canım aramıza yumurtaların maşallah ne çok olmuş cumaya niye bekletiyoki diğerleri için mi 20 mm tam iğnelikHerkese merhaba,
Günlerdir sizin yazdıklarını okuyup bi gülüp bi ağlıyorum. bende 3 yıllık evliyim. 1 buçuk senedir bebek istiyoruz ama olmadı bu ay ilk kez doktora gittim. ilk gittiğimde bir haftalık gecikmeyle gittim. evde test yaptım negatif belki kanda çıkar dedik doktora gittik çıkmadı maalesef. 24 mm kitle var dedi yıkıldım. Geçen yıl aralıkta kist rüptürüyle iç kanama yüzünden ameliyat olmuştum. söktürücü verdi o gün hastalandım. Klomene başladık. Burda okuduklarımdan sonra korkuyla gittim doktora. Tam 4 tane yumoşum olmuş
bi tanesi 20 mm biri 15 mm dedi diğerlerini söylemedi. Cuma günü çatlatma iğnesi olucam. Perşembe Cumartesi Pazartesi çalışın dedi :) sabırsızım heyecanlıyım ne kadar uzun geliyor bu 14 gün anlatamam.
hoşgeldin canım aramıza yumurtaların maşallah ne çok olmuş cumaya niye bekletiyoki diğerleri için mi 20 mm tam iğnelik
hayırlı sonuçlar alırsın inş.![]()
benim ilk iğnem bu arada 8 yaşında kızım var benim doğal yoldan 6 aylık deneme sonucutamam canım test yaparsamda salı günü düşünüyorum senin kaçıncı iğnen iğneden sonra ne gibi şeyler hissttin akıntın falan oldumu![]()
tamam canım beraber yapalım benim 6 .iğnem çocukda 3. olcak inş.benim ilk iğnem bu arada 8 yaşında kızım var benim doğal yoldan 6 aylık deneme sonucu31 yaşındayım senin ilk olacak sanırım .İğnenin ertesi günü hafif kramp tarzı ağrım oldu ama akıntı falan hissetmedim halbuki yumurta çatlarken akıntı olur diye ummuştum .O zaman dayanabilirsem bende salıyı bekleyip beraber yapalım sonucuda haber edelim birbirimize burdan :)
benim ovitrelle sonrası 11. güncnm senın kacıncı gun benım 10 cu ama sadece bır kere denedık hayırlısı
tamam o zaman salı gününe sözleşiyoruz daha önce yapmak yok bak ama ona göretamam canım beraber yapalım benim 6 .iğnem çocukda 3. olcak inş.benim akıntım oldu bide iğne olduğum günlerde belim çok ağrıdı hangi şehirdesin cnm sen
![]()
senide takipteyim bu aradabenim ovitrelle sonrası 11. gün