- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Merhaba kızlar, Allah herkesi hayırlısıyla bebişine kavuştursun inşallah. Hamile olanlar da sağlıkla kucaklarina alsınlar Allah'ın izniyle.
Benim bugün iğneden sonraki 16. günüm. Adet olmadım. Belirtiler vardı aynı adet gibi, kasık ağrılarım vardı, sonra azaldı. Benim her adet migrenle gelir. Dün bütün gece ağrı ve mide bulantısı çektim. Bir şey varsa diye ilaç da içmedim. Çok fenaydi. Hala da mide bulantısı ve baş ağrısı var
Hiçbir şey yiyemedim. İşe gidemedim. Test yaptım ve maalesef negatif
Normalde adet günüm dündü ve doktorum iğne olduğun için gecikmeyecek, 10nunda adet olmazsan test yap demisti. Ama bugün negatif işte. Aradım doktoru gecikmemesi lazımdı. Cuma gününe kadar olmazsan kan testi yaptır dedi. Benim gibi iğneden sonra adet günü geçince negatif çıkan ama hamile olan var mı ki? Hala da hafif hafif kasık ağrılarım var. Şu baş ağrısı olmasa
Bu arada bizim testlere göre bir sorunumuz yok. Sebepsiz yani. 8. ay bu ay.
Benim bugün iğneden sonraki 16. günüm. Adet olmadım. Belirtiler vardı aynı adet gibi, kasık ağrılarım vardı, sonra azaldı. Benim her adet migrenle gelir. Dün bütün gece ağrı ve mide bulantısı çektim. Bir şey varsa diye ilaç da içmedim. Çok fenaydi. Hala da mide bulantısı ve baş ağrısı var