• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
günaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım gece çok kötü oldum sabah dktora gittim idrarımda bol iltihap çıktı :mad::mad:

Benim damla damla gelmeye basladi. Bu ay olmadi yani. Dr. Yogunlastigi günü 1. Gün say diyor. Artik yarin mi obur gün mu yogunlasirsa ona gore 3. Gün Dr yolu gözüktü. Pek bi moda giremedigim için fazla da hayal kirikligi olmadi. Nasip değilmiş bu ay için. İnşallah sizden güzel haber gelir de seviniriz. Bu arada benim bugün 13. Gün. 12. Günün aksami geldi ilk damla. Geciktiriyor deniyor burada ama bende gecikme olmadi önce bile geldi.
Bende seni merak ediyordum dun aksam benden de kahve lekeler gelmeye vaslamisti sanci ile birlikte.. Yinede belki eri gider diye icmemistim ilac bu sabah artik yogun gelmeye basladi.. Klimen geciktiriyor diyorlar ama benimde daha iki gunum vardi adet oldum.. Simdi yine 5.gun klomen+ inofolic kullanacagim sonra tine catlatms ignesi sanirim.. Sende nasul tedavi yolu izletecekler yazarmisin.. Hayirlisi insAllah en.kisa.zamanda bizimde olur.. Tek yapilacak sey dua napalim...

Bende seni merak ediyordum dun aksam benden de kahve lekeler gelmeye vaslamisti sanci ile birlikte.. Yinede belki eri gider diye icmemistim ilac bu sabah artik yogun gelmeye basladi.. Klimen geciktiriyor diyorlar ama benimde daha iki gunum vardi adet oldum.. Simdi yine 5.gun klomen+ inofolic kullanacagim sonra tine catlatms ignesi sanirim.. Sende nasul tedavi yolu izletecekler yazarmisin.. Hayirlisi insAllah en.kisa.zamanda bizimde olur.. Tek yapilacak sey dua napalim...
Inşallah bu ay ki tedavi süreciniz iyi geçer.
Benim 27 . Günümdeyim. Sarı akıntım var. Ve hala bi şey hissetmiyorum. Sadece yine hüsrana ugramaktan korkuyorum. Dr iki gün geçince gel demişti. Umarım hasta olmam.
Benim için dua edin olur mu? Ve tabii tüm bebek isteyenler için

Inşallah bu ay ki tedavi süreciniz iyi geçer.
Benim 27 . Günümdeyim. Sarı akıntım var. Ve hala bi şey hissetmiyorum. Sadece yine hüsrana ugramaktan korkuyorum. Dr iki gün geçince gel demişti. Umarım hasta olmam.
Benim için dua edin olur mu? Ve tabii tüm bebek isteyenler için
Canım bat a ne kadar var senin benim akıntım falan yok jel kullanıyorum ondan dolayı su gibi akıntım oluyor inş hasta olmazsın

Erken yapmış olabilir misin ? Kaçıncı günündesin
Yok canım cuma günü kanda bakyiririm çıkmadı kullandığım ilaçları progestan la estrofem i bıraktım ertesi gün yani dün oldum adet. Yarın 3. Günü Dr gidicem tekrar. Rahim filmi isteyebilir. Çektiren var mı ben çok korkuyorum

Yok canım cuma günü kanda bakyiririm çıkmadı kullandığım ilaçları progestan la estrofem i bıraktım ertesi gün yani dün oldum adet. Yarın 3. Günü Dr gidicem tekrar. Rahim filmi isteyebilir. Çektiren var mı ben çok korkuyorum

Canim progestan mı gecikme yaptı yada gecikmişmiydi ben de kullanıyorum progestan içeren jel adetimi 3 gün geçti acaba o mu gecikme yaptı

Back