Bende ayın 16.sında vuruldum hala hasta olmadım arkadaşlar pazartesi test yaptım negatifti
Ben varım canım. Hiç bi sey hissetmiyorum. Arada sağ ve sol yumurtalığımın orda bi kipirdamalar hissediyorum o kadar. Sen canım ?
16. Gundesin yani. Pazartesinden sonra tekrarlamadin mi canim tahlili. Merak ettim simdi. Yarin sabah tekrarlasana evde.
Yok tekrarlamadım daha bugün 17. Günüm bitti ağrım var ama olmadım hala bugün temizlik yaptım ağırda kaldırdım olum diye ama tık yok :)
16. Gundesin yani. Pazartesinden sonra tekrarlamadin mi canim tahlili. Merak ettim simdi. Yarin sabah tekrarlasana evde.
Pek Birsey hissetmiyorum. Çok da kafayi takmak istemiyorum. Arada yumurtlama zamanındaki gibi ya da adet öncesi gibi sancilanma batma oluyor. Dun bugün goguslerde hassasiyet var. Bugün ovulasyon testi yaptim ikinci çizgi iyice siliklesti. yani olduysa oldu olmadiysa yapacak pek Birsey kalmadi bu ay için. Yarin 8. Gun. Fazla heveslenmemek için tutuyorum kendimi. E merak etmeden de olmuyor.
Aynen canım meraklanmadan olmuyor. Aklım hep hamile miyim değil miyim diye vız vız hep .. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ? Ben de hassas test var ama 26 gününde belli edermiş. Ama çok korkuyorum . Keşke hiç test almasaydım diyorum.
Pek Birsey hissetmiyorum. Çok da kafayi takmak istemiyorum. Arada yumurtlama zamanındaki gibi ya da adet öncesi gibi sancilanma batma oluyor. Dun bugün goguslerde hassasiyet var. Bugün ovulasyon testi yaptim ikinci çizgi iyice siliklesti. yani olduysa oldu olmadiysa yapacak pek Birsey kalmadi bu ay için. Yarin 8. Gun. Fazla heveslenmemek için tutuyorum kendimi. E merak etmeden de olmuyor.
Bilmiyorumki canım ya ağrılarım var olucam diye düşünüyorum Yapmıyorum test o yüzdenAynen canım meraklanmadan olmuyor. Aklım hep hamile miyim değil miyim diye vız vız hep .. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ? Ben de hassas test var ama 26 gününde belli edermiş. Ama çok korkuyorum . Keşke hiç test almasaydım diyorum.
İğneden sonraki 3 günü bulabiliyo çatlaması canım 36 saatte çatlar normalde. Benimde o günden beti akıntım çok kasık ağrım var bekliyorum bakalım Hakkımızda hayırlısı olsunKuzucuklar ben bu ay cok umutluyum cnku buzsmna kdar hic boyle akinti gelmedi kasiklarmda iliskiye grdigimzin ertesi gununden beri agrio bgunde gogus ucum agrio merak ettigim yumurta catlayinca dollenme hemen oluyomu yani hamilelik ne kdar surede baslio bilio musunuz ben 28inde igne vruldum 29unda ilskiye grdik hamilelik bslarmi hmen lutfen yardmci olun bilenler yazsin
Cnm pardon uc gunde ne oluo hamilelkmi. Cnku bnm catlamam igneden sonraki gun oldu eminm bunada ogrenmek istedgm sey hsmilelik baslangici nekdar surede gercklestİğneden sonraki 3 günü bulabiliyo çatlaması canım 36 saatte çatlar normalde. Benimde o günden begercklesm çok kasık ağrım var bekliyorum bakalım Hakkımızda hayırlısı olsun
Ilk gün yumurta çatlarsa Döllenme hemen olur canımCnm pardon uc gunde ne oluo hamilelkmi. Cnku bnm catlamam igneden sonraki gun oldu eminm bunada ogrenmek istedgm sey hsmilelik baslangici nekdar surede gercklest
Aynen canım meraklanmadan olmuyor. Aklım hep hamile miyim değil miyim diye vız vız hep .. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ? Ben de hassas test var ama 26 gününde belli edermiş. Ama çok korkuyorum . Keşke hiç test almasaydım diyorum.
Bilmiyorumki canım ya ağrılarım var olucam diye düşünüyorum Yapmıyorum test o yüzden
Bilmiyorumki canım ya ağrılarım var olucam diye düşünüyorum Yapmıyorum test o yüzden
Ilk gün yumurta çatlarsa Döllenme hemen olur canımCnm pardon uc gunde ne oluo hamilelkmi. Cnku bnm catlamam igneden sonraki gun oldu eminm bunada ogrenmek istedgm sey hsmilelik baslangici nekdar surede gercklest
test yok canım yarın bulursam alıcam yoksa pazartesi ne kaldı :) inşallah umut vardırHamile kalanlar da adet olacakmisim gibiydi belirtiler diyorlar. Hala gelmediğinde gore kirmizilar umut var demektir. Testin varsa evde sabah yapsana canim.
11.gün etken canım ya iğnenin 14. Veya 15. Günü yapın diyo doktorlar ben çok Rahatsızdım 10.gün yaptım 7.11 çıktı 12.gğn tekrarladım 3.21 çıktı düştü diye yok saydım ama olmayanda 2.39 çıkıyomuş yaptırdığım laboratuvardaEvde bir tane normal gebelik testim var. O da en erken bat ta gosterir. Yarin reglimin 21. Günü olacak.Bat haftaya bugun. Midem yanmaya başladı. Off rahattim ama günler geçtikce rahatlik da kalmiyor. ilk testi 11. Gün mu yapsak acaba. Regl olmadigimiz surece guna Asiri yapariz sonra :)
Merhaba Canım. Değişiklik var mı sizlerde ? Benim alnimda sivilceler çıktı cumartesi de katlanabilecegim bi bas agrisi çektim. Olmayacak sanırım benim. Belirtim hic yok arada belim ağrıyor o kadar. O da çok doğal geliyor.Evde bir tane normal gebelik testim var. O da en erken bat ta gosterir. Yarin reglimin 21. Günü olacak.Bat haftaya bugun. Midem yanmaya başladı. Off rahattim ama günler geçtikce rahatlik da kalmiyor. ilk testi 11. Gün mu yapsak acaba. Regl olmadigimiz surece guna Asiri yapariz sonra :)
Akinti bndede oluo sari gbi beyaz gbi yumrtam catlams ondan olmstr seninkide ayruca nerden biliosunki belkide hamilesindrArkadaşlar benim bu ay ikinci çatlama ignem bugün 10.gunum.fakat geçen ay da bu ay da igneyi olduktan sonra arada bir lekelenmem oluyor ne kahverengi ne kırmızı açık kahverengi ve sari karışımı bir şey.igne olunca sizlerde de oldu mu.birde catlama iğnesi oldugumun ertesi günü kasiklarim agrida ve hafif kanama oldu.o gündür ara ara lekelenmem devam ediyor. Hamile Değilim onun farkındayım ama bu lekelenme normal mi onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?