- 25 Ekim 2014
- 694
- 593
- 123
- 35
İstanbul'da doktor arıyosan bende isim verebilirim canımcanım doktorun ısmı neydı bır daha soyler mısın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul'da doktor arıyosan bende isim verebilirim canımcanım doktorun ısmı neydı bır daha soyler mısın :)
çok ıyı olr canım istanbulda kı doktorlara bakıorm suanİstanbul'da doktor arıyosan bende isim verebilirim canım
Bahçelievler yenibosnada özel safa hastanesi doktor Hayrettin akançok ıyı olr canım istanbulda kı doktorlara bakıorm suan
Bahçelievler yenibosnada özel safa hastanesi doktor Hayrettin akan
Kizlar yumrtanin catladgi ultrasonda belli olurmuuui
Benimde 10.gün pozitif göründü 12. Gün negatif :) hayırlı olsun canım sağ salim kucağına alaşılamamın 11. günü yani iğneyi vurduktan 13 gün sonra pozitifi gördüm arkadaşlar
Canm su idrar testlerine guvenmein bak ne anltcm. Bes ay once test yptim pozotifdi uc kez kan tahlili ysptim ucude poztf ckti dr %100 hamilesn dedi dorduncu kan tahlilimde negatfi gorduk yani nein ne olcagi hc belli olmaz adetlerin duzenli miydiBende ayın 16.sında vuruldum hala hasta olmadım arkadaşlar pazartesi test yaptım negatifti
Canm su idrar testlerine guvenmein bak ne anltcm. Bes ay once test yptim pozotifdi uc kez kan tahlili ysptim ucude poztf ckti dr %100 hamilesn dedi dorduncu kan tahlilimde negatfi gorduk yani nein ne olcagi hc belli olmaz adetlerin duzenli miydiBende ayın 16.sında vuruldum hala hasta olmadım arkadaşlar pazartesi test yaptım negatifti
Idrar yaptırmadım canım Cumartesi 10.gün kan testi 7.11 çıktı pazartesi 3.21 çıktı ama hasta olmadım dahaCanm su idrar testlerine guvenmein bak ne anltcm. Bes ay once test yptim pozotifdi uc kez kan tahlili ysptim ucude poztf ckti dr %100 hamilesn dedi dorduncu kan tahlilimde negatfi gorduk yani nein ne olcagi hc belli olmaz adetlerin duzenli miydi
Hayırlı olsun canımm. Rabbim bizlere de nasip etsin.Benim dün yani siklusumun 26. günü kan testi 22 çıktı kızlar
Ben varım canım. Hiç bi sey hissetmiyorum. Arada sağ ve sol yumurtalığımın orda bi kipirdamalar hissediyorum o kadar. Sen canım ?Gecen cumartesi ovitrelle olanlar ne hissediyorsunuz? İki arkadaş vardi 25 ekimde vurulan. Var mi değişik hissettiginiz bir durum?
Hakkinda hayrlisi olsun fstgim vardir herseyde bi hikmet hic uzulmein ama bnm bi tanidgim var sekiz yil cocugu olmadi dr senin cocun olur stres ypma dedi ama bu kfasna cok takiyodu en son artik umudunu kestgi anda hamiss oldgunu orendi iki hfta once dogum ypti bi kizi var :) yani beyinle cok alakasi var cnmIdrar yaptırmadım canım Cumartesi 10.gün kan testi 7.11 çıktı pazartesi 3.21 olma ama hasta olmadım daha