• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Gecen cumartesi ovitrelle olanlar ne hissediyorsunuz? İki arkadaş vardi 25 ekimde vurulan. Var mi değişik hissettiginiz bir durum?

Ben 28ekimde vuruldum kasiklarim agrio hergun ama cok rahtsz etmio ha bide krem gbi akinti gelio asiri derecede pzts dr gdecm bkalm catlamsmi ne dicek

Bende ayın 16.sında vuruldum hala hasta olmadım arkadaşlar pazartesi test yaptım negatifti

aşılamamın 11. günü yani iğneyi vurduktan 13 gün sonra pozitifi gördüm arkadaşlar

Bende ayın 16.sında vuruldum hala hasta olmadım arkadaşlar pazartesi test yaptım negatifti
Canm su idrar testlerine guvenmein bak ne anltcm. Bes ay once test yptim pozotifdi uc kez kan tahlili ysptim ucude poztf ckti dr %100 hamilesn dedi dorduncu kan tahlilimde negatfi gorduk yani nein ne olcagi hc belli olmaz adetlerin duzenli miydi

Canm su idrar testlerine guvenmein bak ne anltcm. Bes ay once test yptim pozotifdi uc kez kan tahlili ysptim ucude poztf ckti dr %100 hamilesn dedi dorduncu kan tahlilimde negatfi gorduk yani nein ne olcagi hc belli olmaz adetlerin duzenli miydi

Idrar yaptırmadım canım Cumartesi 10.gün kan testi 7.11 çıktı pazartesi 3.21 çıktı ama hasta olmadım daha

Gecen cumartesi ovitrelle olanlar ne hissediyorsunuz? İki arkadaş vardi 25 ekimde vurulan. Var mi değişik hissettiginiz bir durum?
Ben varım canım. Hiç bi sey hissetmiyorum. Arada sağ ve sol yumurtalığımın orda bi kipirdamalar hissediyorum o kadar. Sen canım ?

Idrar yaptırmadım canım Cumartesi 10.gün kan testi 7.11 çıktı pazartesi 3.21 olma ama hasta olmadım daha
Hakkinda hayrlisi olsun fstgim vardir herseyde bi hikmet hic uzulmein ama bnm bi tanidgim var sekiz yil cocugu olmadi dr senin cocun olur stres ypma dedi ama bu kfasna cok takiyodu en son artik umudunu kestgi anda hamiss oldgunu orendi iki hfta once dogum ypti bi kizi var :) yani beyinle cok alakasi var cnm

bende geçen perşembe vuruldum.arada sol kasığıma ağrı giriyor yumurtalıklarımada onun dışında göğüs ağrısı akıntı bişi yok :110:

Back