Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Aminn canim amin bende 13 ekimde ignemi oldu 27 mm 25 mm 2 yumosum vardi inşallah bu ay olur olmayan herkese rabbim en kisa zamanda versin amin :)

MAŞALLAH canim yumurta boyutlarin cok iyi İNŞALLAH ALLAH'ın izniyle tutmuşr canimm RABBIM müjdeli haberlerini almayi nasip etsin:)

Aminn canim amin bende 13 ekimde ignemi oldu 27 mm 25 mm 2 yumosum vardi inşallah bu ay olur olmayan herkese rabbim en kisa zamanda versin amin :)

25 27 çok değil mi ya. Biz 17 18 mm olduğunda catlatma iğnesi veriyorum Dr. Bugün bende kontrole gittim. 18 mm 4 tane yumurta oluşmuş. Birazdan iğne vurulacak. Ayrıca estrofem ve progestan verdi. Iliskiyi nasıl önerdi Dr size. Bize yarının itibaren 3 gun.

Yok canim doktorum cok iyi super dedi yumoslar icin iliski icinse vurulduktan 36 saat sonra verdi yani bigün sonra ve ondan sonraki gunde verdi 2 gun üst üste oluyo sonrada gun aşırı dedi bakalım 8 gunum var bat me hayirlisiyla insallah olsun. .

Selam kızlar çatlatma iğnesi kullandım 1 Ekim'de 16 Ekim'de beta 51,03 18 Ekim'de 120.10 20 ekimdede 235 çıktı normal mi yükselişi yardımlarınıza ihtiyacım var lütfennnn

D Dgr canim normal gibi görünuyor hayrli ugurlu olur İNŞALLAH:) benim 14.gün 76.5 16.gün 233.33 cikmisti 3.yaptirmadim dr.una arayip sor istersen en dogru cvbi ondan alirsin RABBIM hayırlısıyla tamamina erdirsin İNŞALLAH:)

Âmin âmin âmin Dr yurtdışında haftaya gelecek oyüzdn çok merak lıyım canım

D Dgr haftaya görünmen daha mantikli olur zaten çünkü henüz çok küçükler bende 27 eylulde igne yaptim yarin ilk kontrolüme gidicem hayırlısıyla görürüz İNŞALLAH..ama sen simdiden dikkat et kendine dinlen bolca yemene icmene dikkat et haftaya kadar buyusun bebişin İNŞALLAH:)

hayallergercekolsa sakin heycandan erkenden test yaptirayim deme direk 14.gün yaptir arkadaşim hadi hayrlisi olsun hayırlisiyla titusun İNŞALLAH RABBIM'in izniyle:)
Ayy cok sagol canim inşallah bakalım sabahtan beri esime test al diye yalvarıyorum allahtan almadi :) bi yanim yapmak istiyo bi yanim istemiyo gününü bekle diyo nefsimi yencem inşallah :)

arkadaslar ovıtrelleden sonra asılama yapıldı 11. günüm bugun kasıklarımda ağrı var ama umutlanmalımıyım kasık ağrısı çeken var mı baska da hıç bır belırtım yok

daha öncede yazmıştım bayanlar ve ben bi kaç ay dr yokluğundan aksattım tedaviyi bu üçüncü puregon pen iğnem ekim 15te başladım. 18 ekim de kontrol vardı biri 10 mm diğeri 12mm yumoş vardı. bugün de gittim 14mm en büyüğü dedi. yavas ilerliyo ama iyi dedi. bana yavas büyüyorlar gibi geldi kızlar sizcede öyle mi ?

Selam kızlar çatlatma iğnesi kullandım 1 Ekim'de 16 Ekim'de beta 51,03 18 Ekim'de 120.10 20 ekimdede 235 çıktı normal mi yükselişi yardımlarınıza ihtiyacım var lütfennnn

Çok Sevindim adına bence hamilesin . Değerler iyi görünüyo. Hadi hayirli olsun darısı başımıza inş. Bizde çalışmalara başladık bakalım

Kızlar bu arada bişey daha dicem hergün Meryem suresi okuyun. Birde cuma günü Sela ile ezan arasında tanıdık bildik kim varsa onlara söyleyin sizde dahil fetih süresi okusunlar. Her şey Allahtan. Rabbim tez zamanda herkesin muradıni versin.

Rabbi yessir vela tuvassir Rabbi temmim bin hayr. Rabbim zorlaştırma kolaylaştır. Amin inş.

allahım hepimizin gönlüne göre versin gerçekten beklemek ne kadar zormus sabır etmek benım de 12. günüm oldu asılamanın bugun daha 5 günüm varrr sonuca

D Dgr canimm evet bencede hamilesinnnn:) Ay harikaaa doktorunu arayip söyleseydin ALLAH'ın izniyle hersey yolunda gider İNŞALLAH:)

H Happy12 canim aşilamniz hayırlı olsun İNŞALLAH ben aşilama yaptrmadm ama çatlatma iğnesinden sonra bende kasiklarimda ve belimde agrilar hissettim aşılamada nasl tepki veriyor vücut bilmiyorum ama İNŞALLAH hamilesindir hayırlısıyla canimnm:)

Amin fındıklarım fıstıklarım Dr 4 haftalık dedi hamişim meleğim benimle

evladında
Yüce
Çok sevindim hayırlı olsun. Bize de dua et
Sağolasın canım benim yüce allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın evladıyla sınamasın dualarım tüm meleğini bekleyenlerle

Amin fındıklarım fıstıklarım Dr 4 haftalık dedi hamişim meleğim benimle

Arkadaşimm çok sevindimm MAŞALLAH SUBANALLAH:)
RABBİM isteyen bekleyen bütün kardeşlerimize hayırlısıyla nasip etsin İNŞALLAH..Canim peşpeşeyiz seninle bende 27 Ekimde catlatma igneai yaptim 4.5 haftalik benim meleğimde

canım allah ınsallah sağ sağlım kucağına almayı nasıp etsın çok sevındım cıdden:)
belırtıler yasadın mı pekı hamılelık oncesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…