Insallah benimde senin ggibi 3 yumurtam oluşmuş tu bende bekliyorum 8 - 9 gub sonra test yapacamkızlar benıde bu ay kıloen+catlatma ıgnesı kullandım adetın 11 gunu 3 yumurtam vardı 2 sı 22 ml bırı 18 ml cok sasrdım sevındım bu 2 cı uygulamam adetın 11 catlatma ıgnemı oldum 3 gun sonra kntr gıttıgımde 3 de catlamıstı 10 kaldı regle heycanla beklıyorum ınsallah bu ay olur ısteyen herkezın olur ınsallah aminnn
inşallah rabbım yuzumuzu guldururde pozıtıf sonuç alırız hıc bı belırtımde yok ama allah buyukInsallah benimde senin ggibi 3 yumurtam oluşmuş tu bende bekliyorum 8 - 9 gub sonra test yapacam
beklemekten baska carwmiz yok ikinci klomen ve catlama ignesi kullanisim insallah hayirli bir sekilde kavusuruzinşallah rabbım yuzumuzu guldururde pozıtıf sonuç alırız hıc bı belırtımde yok ama allah buyuk
aminnnnnnnnn canım inşallah pozıtıf sonuç alırızbeklemekten baska carwmiz yok ikinci klomen ve catlama ignesi kullanisim insallah hayirli bir sekilde kavusuruz
Bende iki yumurta oluşmuş ama iki gün dahabekleyip vurulacağım çatlama iğnesini bakalım ne olacak;( 5 Eylül benimde tarihim.aminnnnnnnnn canım inşallah pozıtıf sonuç alırız
inşallah pozıtıf sonuç alırsın canım ınsallah benımde 3 taneydı ama umudum yok benım hıc bı belrıtımde yok k pogestıron testı ıstedı carsamba gunu cıkıcak sonuc hayırlısı olsun ınsallah 26 agustos benımde gunumBende iki yumurta oluşmuş ama iki gün dahabekleyip vurulacağım çatlama iğnesini bakalım ne olacak;( 5 Eylül benimde tarihim.
Az birşey kalmış senin yaa benim daha baya var;( beklemek çok zor ama beraber olunca daha kolay geçiyor vakit.inşallah pozıtıf sonuç alırsın canım ınsallah benımde 3 taneydı ama umudum yok benım hıc bı belrıtımde yok k pogestıron testı ıstedı carsamba gunu cıkıcak sonuc hayırlısı olsun ınsallah 26 agustos benımde gunum
gunler gecmıyor sankı hıc gercekten beklemek zor canım hayırlısı olsun hepımız hakkında ınsallah tez zamanda gelır bebıslerımız amınnnnAz birşey kalmış senin yaa benim daha baya var;( beklemek çok zor ama beraber olunca daha kolay geçiyor vakit.
Hep beraber bekliyoruz, inşallah hiç gerek kalmaz diğer aylarda hamile kalırsın.Benimde çatlatma iğnemin bugün 3. günü gerçekten beklemek çok zor. Benim sadece bir yumurtam vardı bu ay ilk defa ilaç ve iğne kullandım.
Benimde iğneden sonraki 10. Günüm ve 2. Denemem klomenle beklemek çok zor gerçektende..Merhaba,
Bende 27 Ağustos da oldum çatlatma iğnesini 3.günüm sanırım bu gün..
Evet beklemek gerçekten zor önümde koskoca 10 gün var...
Allah hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin...
Benimde iğneden sonraki 10. Günüm ve 2. Denemem klomenle beklemek çok zor gerçektende..
Evet evde yaptım gebelik testi ve aldım negatifi 13. Gün çatlama iğnesinden sonraki. Biraz ara vereceğim tedaviye. Çok sıkıldı canım.Test yaptırdım mı canım, bugün test günün yanılmıyorsam... Hadi güzel haberler ver inşallahhhh...
Evet evde yaptım gebelik testi ve aldım negatifi 13. Gün çatlama iğnesinden sonraki. Biraz ara vereceğim tedaviye. Çok sıkıldı canım.
Merhaba kizlar bnde yeni katildim araniza 10eylulde saat oglen12de ignemi oldum 36 saat sonra 11eylul gece 12yi degerlendirdik gun asiri 3gun devam edin sonra ayin 15inde progestan a basla dedi doktorum. Sizindemi bu sekilde oldu tedavileriniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?