Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SONUÇ IÇIN BENCE COK ERKEN.EN 12 ĞÜN OLMASI LAZIM BENCEKızlar ya ben 10 eylülde vuruldum iğnemi bu sabah negatif sizce umut varmıdır?
SONUÇ IÇIN BENCE COK ERKEN.EN 12 ĞÜN OLMASI LAZIM BENCE
BENCE BEKLE EYLÜLCÜM.2 ĞÜN DA BEKLE ÖYLE YAP .AMA YINEDE SEN BILIRSIN.Şekerim yarın yapsam çıkarmı ilk idrarda gerçi bu sabahta ilk idrarlaydı. şimdi iğne vuruldugumuz günü sayarsak 11 saymassak 10 oluyor hangisi acaba ilk kez vuruldum da
BENCE BEKLE EYLÜLCÜM.2 ĞÜN DA BEKLE ÖYLE YAP .AMA YINEDE SEN BILIRSIN.
BENCE BEKLE EYLÜLCÜM.2 ĞÜN DA BEKLE ÖYLE YAP .AMA YINEDE SEN BILIRSIN.
Bende 13de oldu m bekliyorum sende bı haber var mıbende 13 eylül de oldum iğnemi yani 3.günüm henüz bakalım zaman neler göstericek
Sonuc ne oldu senin canımkizlarrr bende 27 eylulde igne oldum o günü saymiyorum ilk iliski tarihi 28eylul bugün 11.günüm dün evde test yaptim uyduruk testlerden negatif çikti.Şimdi sabah ilk idrarla yapsammi die düşünür oldum ama negatif ciktigina göre iğnenin etkiside geçmiş demkki bende kendi kendime pozitif çiksa inanmicam ignenin etkisindendr diyodum:) pzar günü kan testi yapicam hayrlisi bakalim:)
Aminn canim amin bende 13 ekimde ignemi oldu 27 mm 25 mm 2 yumosum vardi inşallah bu ay olur olmayan herkese rabbim en kisa zamanda versin amin :)hayallergercekolsa canim benim simdilik pozitif çok şükür RABBIM'e..Ama henüz muayene olmadim haftaya olucam yani kese görmedik bakalim İNŞALLAH hayirlısıyla bunu nasip eden RABBIM onuda nasip eder..Cok içten dua ediyorum hepinize okdae iyi anliyorumki sizi RABBIM en hayirlı ve tez vakitte hepimizi yavrularina kavustursun İNŞALLAH..:)MAŞALLAH deyin kizlar:)