• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
bende 13 eylül de oldum iğnemi yani 3.günüm henüz bakalım zaman neler göstericek

Ben bişey sormak istiyorum bende 12eylülde yaptrdım iğnemi peki iğneden snra bi belirti bşey olması gerekiyormu? Sadece iğneden snra iki üç gün gögüslerimde agrı oldu bnm şimdi gecti yani bebiş olsa belirti olurmu hemen :(

Kızlar ya ben 10 eylülde vuruldum iğnemi bu sabah negatif sizce umut varmıdır?

SONUÇ IÇIN BENCE COK ERKEN.EN 12 ĞÜN OLMASI LAZIM BENCE

Şekerim yarın yapsam çıkarmı ilk idrarda gerçi bu sabahta ilk idrarlaydı. şimdi iğne vuruldugumuz günü sayarsak 11 saymassak 10 oluyor hangisi acaba ilk kez vuruldum da

BENCE BEKLE EYLÜLCÜM.2 ĞÜN DA BEKLE ÖYLE YAP .AMA YINEDE SEN BILIRSIN.

Şekerim p.tesi doktor kontroluım var duphaston kullandım bugun bitiyor bitince gel demişti pazara denk Geliyor die p.tesi gidicem belki kanda bakar bilemiycem

Selammm kızçeler benimde 5 günüm Ne zaman test. Yaptırmam Lazım? Dr.10 veya 15 dgünü gel demişti Adet Tarihim 7 eylül...

Arkadaşlar İSTANBUL İKİTELLİ BATI BAHAT HASTANESİ DR FUAT ESEROL DA TEDAVİ OLAN , TÜPBEBEK YAPTIRAN VARMI ?

kizlarrr bende 27 eylulde igne oldum o günü saymiyorum ilk iliski tarihi 28eylul bugün 11.günüm dün evde test yaptim uyduruk testlerden negatif çikti.Şimdi sabah ilk idrarla yapsammi die düşünür oldum ama negatif ciktigina göre iğnenin etkiside geçmiş demkki bende kendi kendime pozitif çiksa inanmicam ignenin etkisindendr diyodum:) pzar günü kan testi yapicam hayrlisi bakalim:)

Merhaba kızlar bende bugün igne vuruldum hayırlısı olsun inşallah bu ay olur

merhaba kızlar bende 2.kez kullanıyorum klomen ve ovtrelleyi bugün10.günüm heycanla bekliyoumm bakalım 15.günden sonra adet olmazsam test yaptırcam inşallah hayırlısıyla oluur

Selamlar catlama ignesinden sonraki 11.gun iliskiden onceki 10. Gun. Kan degerim 2.83 cikti. Adetine 4 -5 gun var sizce yukselir mi yoksa kesin negatif mi.

kizlarrr bende 27 eylulde igne oldum o günü saymiyorum ilk iliski tarihi 28eylul bugün 11.günüm dün evde test yaptim uyduruk testlerden negatif çikti.Şimdi sabah ilk idrarla yapsammi die düşünür oldum ama negatif ciktigina göre iğnenin etkiside geçmiş demkki bende kendi kendime pozitif çiksa inanmicam ignenin etkisindendr diyodum:) pzar günü kan testi yapicam hayrlisi bakalim:)
Sonuc ne oldu senin canım

hayallergercekolsa hayallergercekolsa canim benim simdilik pozitif çok şükür RABBIM'e..Ama henüz muayene olmadim haftaya olucam yani kese görmedik bakalim İNŞALLAH hayirlısıyla bunu nasip eden RABBIM onuda nasip eder..Cok içten dua ediyorum hepinize okdae iyi anliyorumki sizi RABBIM en hayirlı ve tez vakitte hepimizi yavrularina kavustursun İNŞALLAH..:)MAŞALLAH deyin kizlar:)

ben adet oluyorum galiba lekeler başladı :( bugün 12.günümdü 15 i bekliyodum :( artık bidahaki aya inşallah

hayallergercekolsa hayallergercekolsa canim benim simdilik pozitif çok şükür RABBIM'e..Ama henüz muayene olmadim haftaya olucam yani kese görmedik bakalim İNŞALLAH hayirlısıyla bunu nasip eden RABBIM onuda nasip eder..Cok içten dua ediyorum hepinize okdae iyi anliyorumki sizi RABBIM en hayirlı ve tez vakitte hepimizi yavrularina kavustursun İNŞALLAH..:)MAŞALLAH deyin kizlar:)
Aminn canim amin bende 13 ekimde ignemi oldu 27 mm 25 mm 2 yumosum vardi inşallah bu ay olur olmayan herkese rabbim en kisa zamanda versin amin :)

Back