Çatlayıp çatlamadığını doktor anlayabilir aslında ama sanırım çağırmadı kontrole. Akıntı genelde oluyor ama şart değil, doktorun yine çağırında görürsün zatenSlm kizlar bende ilk defa bu ay igne kullandim.1 yillik evliyim henuz hamile kalamadim. Bugun ignenin 8. Günü ara ara karnimin altinda agri oluyor bu igneden mi acaba. Akintim da pek olmadi. Acaba catlamismidir yumurta.
Bilemiyorum ki bugun moralim altust gereksiz bir moral bozuklugu var fecen ay cok uzulmustum bu ayda moralim bozulsun istemiuorum yaBenim ilk iğne vurulduğum ay akıntım sürekli devam etti adet olana kadar, bu ay ne olacak bilmiyorum ama inşallah hamilesindir belki ağrı yerleşmeden dolayıdır
Haklısın tabi ama ilaçlar yan etki olarak yapabiliyor haberin olsun bu moral bozukluğunu.Bilemiyorum ki bugun moralim altust gereksiz bir moral bozuklugu var fecen ay cok uzulmustum bu ayda moralim bozulsun istemiuorum ya
Igne olali 5. Gun oldu esimide moralim bozuk olunca uzmek istemiyorum. Senim kacinci gununHaklısın tabi ama ilaçlar yan etki olarak yapabiliyor haberin olsun bu moral bozukluğunu.
Ancak biz anlarız hüsranla boğuşmanın olumsuz sonuçların ne demek olduğunu, bu ay olmuştur inşaallah üzülme 2. Ay şans daha yüksek diyorlar. Bakalım ben ne yapacağım. Senin kaç günün kaldı?
Ayni sey bendede oluyo aki ti olmayaniliyomus kiminde benimde hala akintim var bende anlam veremiyorumSlm kizlar bende ilk defa bu ay igne kullandim.1 yillik evliyim henuz hamile kalamadim. Bugun ignenin 8. Günü ara ara karnimin altinda agri oluyor bu igneden mi acaba. Akintim da pek olmadi. Acaba catlamismidir yumurta.
Benim bu 2.klomen denemem, geçen ay olmadı. Bu ayda klomen kullanmayı bırakalı 3 gün oldu yarın doktor kontrolüm var, bakalım oluştu mu ve büyüdü mü yumurtamIgne olali 5. Gun oldu esimide moralim bozuk olunca uzmek istemiyorum. Senim kacinci gunun
Insallah olmustur. Bu aralar agrin falan var miBenim bu 2.klomen denemem, geçen ay olmadı. Bu ayda klomen kullanmayı bırakalı 3 gün oldu yarın doktor kontrolüm var, bakalım oluştu mu ve büyüdü mü yumurtam
Yani ben ilk ayda da hiç sıkıntı yaşamadım bu ay da hiç olmadı. Sadece aşırı şişkinlik var yarın çatlama iğnesi verirse şişkinlik daha da artıyor bakalım ne olacak, adet olunca geçiyor klomen kullanınca tekrar;(Insallah olmustur. Bu aralar agrin falan var mi
Insallah adet olmazsim karnin daha cok siser dogumda inerYani ben ilk ayda da hiç sıkıntı yaşamadım bu ay da hiç olmadı. Sadece aşırı şişkinlik var yarın çatlama iğnesi verirse şişkinlik daha da artıyor bakalım ne olacak, adet olunca geçiyor klomen kullanınca tekrar;(
Âmin yaa sende inşallah beraber 2015 Mayıs annelerinde buluşuruz artıkInsallah adet olmazsim karnin daha cok siser dogumda iner
Çok sağol yaa yarın buraya yazarım gelir gelmez bu ay umudum çok fazla yok ama umarım gelişti yumurtam.Ayyy amin insallah yarin doktordan gelince haber et durumunu dua eserim sanada
Öğleden sonra bakalım neler olmuş senin kaç günün kaldı?Allahin izniyle olmustir canim soktora kacta giduosun
Benim daha baya zamanım var beklemek için bakalım.yarın bile yapsa iğneyi en az 14 gün bekleyeceğim.9 -10gum sonra test yaparim onsallah
Evet sabir gerekiyo yarin ilk hayirli habetini al insallah. Sonrada diger haber gelirBenim daha baya zamanım var beklemek için bakalım.yarın bile yapsa iğneyi en az 14 gün bekleyeceğim.
İnşallah bakalım, evde olunca geçmiyor vakit. Umarım olumlu olur herşey.Evet sabir gerekiyo yarin ilk hayirli habetini al insallah. Sonrada diger haber gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?