Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Slm kizlar bende ilk defa bu ay igne kullandim.1 yillik evliyim henuz hamile kalamadim. Bugun ignenin 8. Günü ara ara karnimin altinda agri oluyor bu igneden mi acaba. Akintim da pek olmadi. Acaba catlamismidir yumurta.
Çatlayıp çatlamadığını doktor anlayabilir aslında ama sanırım çağırmadı kontrole. Akıntı genelde oluyor ama şart değil, doktorun yine çağırında görürsün zaten inşallah hamilesindirde gerek kalmaz hiç bunlara

Benim ilk iğne vurulduğum ay akıntım sürekli devam etti adet olana kadar, bu ay ne olacak bilmiyorum ama inşallah hamilesindir belki ağrı yerleşmeden dolayıdır
Bilemiyorum ki bugun moralim altust gereksiz bir moral bozuklugu var fecen ay cok uzulmustum bu ayda moralim bozulsun istemiuorum ya

Bilemiyorum ki bugun moralim altust gereksiz bir moral bozuklugu var fecen ay cok uzulmustum bu ayda moralim bozulsun istemiuorum ya
Haklısın tabi ama ilaçlar yan etki olarak yapabiliyor haberin olsun bu moral bozukluğunu.
Ancak biz anlarız hüsranla boğuşmanın olumsuz sonuçların ne demek olduğunu, bu ay olmuştur inşaallah üzülme 2. Ay şans daha yüksek diyorlar. Bakalım ben ne yapacağım. Senin kaç günün kaldı?

Igne olali 5. Gun oldu esimide moralim bozuk olunca uzmek istemiyorum. Senim kacinci gunun

Slm kizlar bende ilk defa bu ay igne kullandim.1 yillik evliyim henuz hamile kalamadim. Bugun ignenin 8. Günü ara ara karnimin altinda agri oluyor bu igneden mi acaba. Akintim da pek olmadi. Acaba catlamismidir yumurta.
Ayni sey bendede oluyo aki ti olmayaniliyomus kiminde benimde hala akintim var bende anlam veremiyorum

Igne olali 5. Gun oldu esimide moralim bozuk olunca uzmek istemiyorum. Senim kacinci gunun
Benim bu 2.klomen denemem, geçen ay olmadı. Bu ayda klomen kullanmayı bırakalı 3 gün oldu yarın doktor kontrolüm var, bakalım oluştu mu ve büyüdü mü yumurtam

Insallah olmustur. Bu aralar agrin falan var mi
Yani ben ilk ayda da hiç sıkıntı yaşamadım bu ay da hiç olmadı. Sadece aşırı şişkinlik var yarın çatlama iğnesi verirse şişkinlik daha da artıyor bakalım ne olacak, adet olunca geçiyor klomen kullanınca tekrar;(

Insallah adet olmazsim karnin daha cok siser dogumda iner

kızlar benıde bu ay kıloen+catlatma ıgnesı kullandım adetın 11 gunu 3 yumurtam vardı 2 sı 22 ml bırı 18 ml cok sasrdım sevındım bu 2 cı uygulamam adetın 11 catlatma ıgnemı oldum 3 gun sonra kntr gıttıgımde 3 de catlamıstı 10 kaldı regle heycanla beklıyorum ınsallah bu ay olur ısteyen herkezın olur ınsallah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…