Evet oldum bir ay once yine klomen kullanmistim tek yumurtam olmustu ama tutmadi bu ay hic agrim olmadi yumurtam olmamistir dedim ama cok sukur olduVar tabiki umarım tutarama doktorun tavsiyelerine dinle mutlaka. Çatlama iğnesi oldun mu peki?
Yaa sende benim gibisin benimde 2. Ayım klomenle Pazartesi ne diyecek bakalım doktor.Evet oldum bir ay once yine klomen kullanmistim tek yumurtam olmustu ama tutmadi bu ay hic agrim olmadi yumurtam olmamistir dedim ama cok sukur oldu
Benimde ilk seferinde 2 tane oluşmuştu, ilacın etkisiyle oluyor işte, ama şansın artar böyle olunca hadi bakalım beraberce bekleriz iyi haberleriInsallah iyi haberler alirsin ben 3 tane diyince cok sasirdim
İğneden sonra ortalama 36 saat içinde çatlıyor yumurta. O yüzden doktorun öyle demiş dinle mutlaka. Benim ki saat bile veriyor ilk ilişki için. Sonrada gün aşırı diyor.Kizlar bende bgn ovitrelle yaptiricam doktor bi yarin bide bigun ara verip pazar iliski dedi ne zaman iliskiye girmem lazim siz ne yaptiniz..bide tek yumurtam olmus mumkunmu ki
İğneden sonra ortalama 36 saat içinde çatlıyor yumurta. O yüzden doktorun öyle demiş dinle mutlaka. Benim ki saat bile veriyor ilk ilişki için. Sonrada gün aşırı diyor.
Sen zamanı iyi değerlendir yeter. Bende senin gibiyim o kadar ağlıyorum ki iğne vurulmadan hemşire beni bekliyor, aslında birikim hep bunlar. Rabbim nasib etsin.Simdi saglik ocqgindan geliyorum cnm dua edin nolur yaptirdim igneyi cok istiyorum artik aglayarak geldim yine bu sefer olur ins
Merhaba,
Ben de klomen +çatlatma iğnesi sürecindeyim. Benim yumurtam bu sefer çok erken ve hızlı büyümüş. 30 mm idi. doktor bu ay çatlatma iğnesi yaparsa kiste dönüşeceğini o yüzden doğal yollarla denememizi önerdi. Bu durumda
Catlamasa kist olur diye biliyorum ama yaniliyomuyum acaba.Merhaba,
Ben de klomen +çatlatma iğnesi sürecindeyim. Benim yumurtam bu sefer çok erken ve hızlı büyümüş. 30 mm idi. doktor bu ay çatlatma iğnesi yaparsa kiste dönüşeceğini o yüzden doğal yollarla denememizi önerdi. Bu durumda olan var mı? Hamile kalmayı engeller mi ki?
Ben yumurta catlamasa kist olur diye bbiliyorum amaMerhaba,
Ben de klomen +çatlatma iğnesi sürecindeyim. Benim yumurtam bu sefer çok erken ve hızlı büyümüş. 30 mm idi. doktor bu ay çatlatma iğnesi yaparsa kiste dönüşeceğini o yüzden doğal yollarla denememizi önerdi. Bu durumda olan var mı? Hamile kalmayı engeller mi ki?
maalesef negatifSonucun ne oldu canım?
5 gün baya bir zaman olmuş, ağrın dayanılmaz mı yoksa az az mı?Kizlar bugun igneni yaptirali 5 gun oluyo sol kasigimda batma basladi anlamadim akintimda devam ediyor anlamadim agrimin gevmesi gerekmeMiydi . Hafid duzlerime vuruyo agrisi ilk basta ccok agrim olmamisyi neden acaba aya
Benim ilk iğne vurulduğum ay akıntım sürekli devam etti adet olana kadar, bu ay ne olacak bilmiyorum ama inşallah hamilesindir belki ağrı yerleşmeden dolayıdırAra ara batma oluyo ilk igne de klomende agri olmayinca kafama takildi akintimda devam etti bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?