• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kızlar benıde bu ay kıloen+catlatma ıgnesı kullandım adetın 11 gunu 3 yumurtam vardı 2 sı 22 ml bırı 18 ml cok sasrdım sevındım bu 2 cı uygulamam adetın 11 catlatma ıgnemı oldum 3 gun sonra kntr gıttıgımde 3 de catlamıstı 10 kaldı regle heycanla beklıyorum ınsallah bu ay olur ısteyen herkezın olur ınsallah aminnn
Insallah benimde senin ggibi 3 yumurtam oluşmuş tu bende bekliyorum 8 - 9 gub sonra test yapacam

Bende iki yumurta oluşmuş ama iki gün dahabekleyip vurulacağım çatlama iğnesini bakalım ne olacak;( 5 Eylül benimde tarihim.
inşallah pozıtıf sonuç alırsın canım ınsallah benımde 3 taneydı ama umudum yok benım hıc bı belrıtımde yok k pogestıron testı ıstedı carsamba gunu cıkıcak sonuc hayırlısı olsun ınsallah 26 agustos benımde gunum

inşallah pozıtıf sonuç alırsın canım ınsallah benımde 3 taneydı ama umudum yok benım hıc bı belrıtımde yok k pogestıron testı ıstedı carsamba gunu cıkıcak sonuc hayırlısı olsun ınsallah 26 agustos benımde gunum
Az birşey kalmış senin yaa benim daha baya var;( beklemek çok zor ama beraber olunca daha kolay geçiyor vakit.

Az birşey kalmış senin yaa benim daha baya var;( beklemek çok zor ama beraber olunca daha kolay geçiyor vakit.
gunler gecmıyor sankı hıc gercekten beklemek zor canım hayırlısı olsun hepımız hakkında ınsallah tez zamanda gelır bebıslerımız amınnnn

Benimde çatlatma iğnemin bugün 3. günü gerçekten beklemek çok zor. Benim sadece bir yumurtam vardı bu ay ilk defa ilaç ve iğne kullandım.

Benimde çatlatma iğnemin bugün 3. günü gerçekten beklemek çok zor. Benim sadece bir yumurtam vardı bu ay ilk defa ilaç ve iğne kullandım.
Hep beraber bekliyoruz, inşallah hiç gerek kalmaz diğer aylarda hamile kalırsın.

bende dun vuruldum ama bi tanecik yumoşum vardı :'(

Merhaba,
Bende 27 Ağustos da oldum çatlatma iğnesini 3.günüm sanırım bu gün..
Evet beklemek gerçekten zor önümde koskoca 10 gün var...
Allah hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin...

Merhaba,
Bende 27 Ağustos da oldum çatlatma iğnesini 3.günüm sanırım bu gün..
Evet beklemek gerçekten zor önümde koskoca 10 gün var...
Allah hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin...
Benimde iğneden sonraki 10. Günüm ve 2. Denemem klomenle beklemek çok zor gerçektende..

ARKADAŞLAR 3 YILLIK EVLİYİM ÇOCUK İÇİN HASTANEDİYDİ TEDAVİYDİ UGRASTIK OLMADI YARIM KALDI VS..VS... HATTA BURADA BİR COK FORUMDA YAZMIŞLIGIM VARDIR. SİZE ÖNCELİKLE TAVSİYEM ACİZ OLDUGUMUZU KABUL EDİP HERŞEYİ ALLAH'A TESLİM EDELİM VE ÇOK DUA EDELİM :) BU BİRİNCİ MADDE İKİNCİSİ HAMİLE KALMAYA CALISTIGINIZI UNUTUN :) 3. HEM KENDİNİZE HEM BEBEK İSTEYENLERE DUA EDİŞE DEVAM.
  • 1 TATLI KAŞIGI HAYIT TOHUMUNU 1 SU BARDAGI KAYNAR SUYA ATIP DEMLENİŞİNİ BEKLEYİN.10 DAKİKA SONRA İÇEBİLİRSİNİZ.BEN TOHUMLARI DA SÜZMEDEN İÇTİM.
  • AYNI GUN EŞİMLE BERABER YENİBAHAR TOHUMU İÇMEYE BAŞLADIK.HER GECE UYUMADAN 2 TANE İÇTİK(BANA DEDİKLERİNE GÖRE NE KADAR İÇERSEN O KADAR COCUGUN OLUR :) )
  • YİNE AYNI TARİHLERDE EŞİM 4 HAFTA ÜSTÜSTE CUMA GÜNLERİ SELAYLA NAMAZ ARASINDA 1000 TANE YA EVVEL CELLE CELALUHU İSMİNİ ÇEKTİ.
  • YİNE AYNI TARİHLERDE 7GÜN ORUÇ TUTUP İFTARDA ORUCU21 KEZ YA MUSAVVİR CELLE CELALUHU İSMİNİ CEKEREK ACTIM.
  • EŞİMSE YİNE AYNI TARİHLERDE SANIRIM 3GÜN(7 DE OLABİLİR UNUTTUM) ORUÇ TUTUP ORUCU AÇARKEN 21 TANE YA MUSAVVİR CELLE CELALUHU İSMİ ŞERİFİNİ SUYA OKUDU VE İÇTİ.
  • BU ARADA BEN İKİ KEZ ADET OLDUM.İKİNCİ ADETİMDEN SONRA OVULASYON GÜNÜMDE GECE UYUMADAN 2 TANE YENİ KARANFİL TOHUMU İÇTİK.(SONRA HİÇ KONUŞMAYACAKSIN EŞİNLE!!! )ARDINDAN 2 REKAT NAMAZ KILDIK VE YİNE HİÇ KONUŞMADAN İLİŞKİ... SONRA DUA EDİN UYUYUN .
  • ASILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR BELKİ İNANMAZSINIZ BENİMDE AYNI SEYLER BAŞIMDAN GECTİĞİ İÇİN SOYLUYORUM.BU ANLATTIKLARIMDAN SONRA ERTESİ GÜN 20 DK TRAMBOLİNE BİNDİM.2.GUN YİNE YEGENİMİ KIRAMADIM 20 DK TRAMBOLİNE BİNDİM.ERTESİ GUN KAPLICAYA GİTTİK İLTİHAP SOKUCUYDU SUYU 4 SAAT SUDAN CIKMADIK....2 GÜN SONRA DENİZE GİTTİK Bİ HAFTA SUDAN CIKMADIM ATLADIM METLEDİM.VE Bİ DAHA ADET GORMEDİM.ŞU ANDA 5 HAFTALIK HAMİLEYİM.Bİ KEZ DAHA ANLADIM Kİ ALLAH COK COK COOOOK BÜYÜK.
  • EĞER İNANARAK YAPARSANIZ ALLAH EVELALLAH HAZİNESİNDEN BİZE DE VERİR.BEN FORUMA COK GİREMİYCEM SORULARINIZ OLURSA İŞE BAŞLADIM ÇUNKU.((((((((((( YANLIZ BİZ NAMAZDAN SONRA TOHUMLARI İÇMEYİ BIRAKTIK EVE DÖNÜNCE RAHAT RAHAT UYGULARIZ DİYE)))))))))) SİZ YİNE İÇMEYE DEVAM EDİN GEBELİĞİ ÖGRENİNCE BIRAKIRSINIZ.
  • BİRDE TOHUMLARI EN FAZLA 3 AY İÇİN SONRA ARA VERİN MUTLAKAA!!!!!!!!
  • VE TABİ O SIRA DA OLUR BEBİŞLER EVELALLAH :) :) :)
  • BANA DA DUA EDERSENİZ SEVİNİRİM BEBİŞ VE BEN SAĞLIKLA KURTULALIM. ALLAH İSTEYEN TÜM MÜSLÜMAN KULLARINA HAYIRLISAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN....

Test yaptırdım mı canım, bugün test günün yanılmıyorsam... Hadi güzel haberler ver inşallahhhh...
Evet evde yaptım gebelik testi ve aldım negatifi 13. Gün çatlama iğnesinden sonraki. Biraz ara vereceğim tedaviye. Çok sıkıldı canım.

Evet evde yaptım gebelik testi ve aldım negatifi 13. Gün çatlama iğnesinden sonraki. Biraz ara vereceğim tedaviye. Çok sıkıldı canım.

Hayırlısı olsun canım, çok üzüldüm... Ama regl olmadığı sürece umut her zaman vardır...
Ara vermek iyi fikir, arada kafayı dağıtmak lazım...

Merhaba kizlar bnde yeni katildim araniza 10eylulde saat oglen12de ignemi oldum 36 saat sonra 11eylul gece 12yi degerlendirdik gun asiri 3gun devam edin sonra ayin 15inde progestan a basla dedi doktorum. Sizindemi bu sekilde oldu tedavileriniz ?

Kızlar bende 10 Eylülde Vuruldum bakalım beklemedeyim ilk kez tedavi uygulandı 23.5mm tek yumurtam vardı.. 9 aydır deniyoruz

Merhaba kizlar bnde yeni katildim araniza 10eylulde saat oglen12de ignemi oldum 36 saat sonra 11eylul gece 12yi degerlendirdik gun asiri 3gun devam edin sonra ayin 15inde progestan a basla dedi doktorum. Sizindemi bu sekilde oldu tedavileriniz ?

Canım bende 10 Eylülde 11 de vuruldum sabah ertesi gece 11 De degerlendirdik. Ve 5 gün gün aşırı dedi yanlız ben iğneden 1 gün sonra duphaston a başladım bana zaman vermedi.

Back