Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar benimde 6. Günüm sabah test yaptım negatif çıktı hiçbir belirti de yok açıkçası
6.gün çok erken bence bekle biraz daha.Ne çok ümitlenip hayal kırıklığı yaşamalı nede çok ümitsizliğe kapılıp umudu kesmemeli
Bugün 14. Günün yine negatif hayırlısı artık ne diyeyim. olursa cok güzel olacak olmazsa da nasip ne yapalım.
İnşaallah olur senin canım. bende umutlar azalıyor açıkçası hiçbir belirti yok 2 gün sonra adet olacam o değil adet belirtisi de yok:)canım hayırlısı olsun sıkma canını..Benim bugün 8.gün bekliyorum bakalım
İnşaallah olur senin canım. bende umutlar azalıyor açıkçası hiçbir belirti yok 2 gün sonra adet olacam o değil adet belirtisi de yok:)
hatta az önce okurken geçen yıl çatlatma iğnei vurulduktan sonra kendi yazdıklarımı buldum ve üzüldüm açıkcası bi umut bekliyoruz yine![]()
Olur inşallah, bende kafamdan çıkarayım diyorum senin gibi bu düşünceyi ama olmuyor. Bende otrivelle vuruldum doktor olmazsa aşılamayı konusalım dedi kafsm karıstı doktor mu değiştirsem acaba? Ankara da mısın sen? Kacıncı denemen?
canım bana da bu ayda olmazsa aşılama yapcaz dedi.Ben geçen yıl bi ay klomen kullandım sonraki ay klomen ve pregnyl çatlatma iğnesi yaptırdım olmadı doktor film çektirceksin dedi bi kaç ay ara verdim sonra kasımda doktorumu değiştirdim serephone ve ovitrelle yaptı olmadı aralıkta film çektirdim şimdi ayın 16.sında pazar günü ovitrelel yaptırdım ve doktorum bundan sonra aşılmaya geçicez dedi.3,5 yıllık evliyim Antalyadayım ben.Sen neler yaptırdın?
Ben gecen ay gıttım klomen verdi klomenden sonra inofolic verdi o devam ederken 10 subatta otrıvelle vuruldum rahim filmi cekelım dedı bu ay olmazsa ve asılama konusalım dedı ama daha ılk deneyısım manasız geldi bana ama ben pkoluyum o var birde esimin sperm sayısı normalden biraz az çıktı. Ankaradayım ben. ne yapsam bilemedim canım aşılamaya gecsem mi yoksa devam mı etsem doktormu değiştirsem ??
canım öncelikle eşinin yemesini içmesini dikkat et sperm sayısını arttıracak şeyler yedir içir,2.si o filmi mutlaka çektir çünkü kanallarda yapışkanlık veya tıkanıklık varsa açıyor ve bebek olma ihtimalini arttırıyor.Aşılama için banada erken gibi geldi ama tabi senide etkilemek istemem,karar sana ait.
İnşaallah olur aramıza hoşgeldin güzel haberler bekliyoruz burdaki herkesten inş.mrb aRkdslar bende 1 hafta klomen kullandım yarında ovitrelle iğne yaptıracam göbeğimden inşlhh bu ay olur yaa beklekmekten usandım bittim artık..
Filmde acı veriyormus galiba ama napalım cektirecez mecbur. İnternetten baktık sperm arttırıcı seylere sevmiyor eşim çoğunu yemiyor. O bu sekilde de olacağı kanaatinde, erkeklerin anlamsız egoları işte:)) ben doktor değiştireyim en iyisi zaten pahalı bi hastane her gittiğimde 110 lira veriyorum sadece muayene için. Özelde iyi bir doktor bulmak lazım esasen. İnşaallah senin ki tutar hayırlı sağlıklı bir evladın olur. sonra da benim:) Canım bir şey soracm biz bu klomeni içince adetler düzene giriyor değil mi? Günğ gününe olması lazım?
Canım muayene 110 tl ise aşılama daha pahalıdır mutlaka bence bi kaç ay denemeli ondan sonra aşılamaya geçilmeli.Ben burda vitale diye özel bi hastane var oraya gidiyorum muayene ücreti 60 tl 10 gün içerisinde 2.kez gittiğimde ücretsiz.Filmide 250tl ye çektirdim eğer narkoz istersen 350 tl'ydi yanlış hatırlamıyorsam ama giden arkadaşlarım gerek olmadığını söylediler tamam acı oluyor ama inan 1dakika bile değil çok kısa sürüyor ve bebiş için değer mi bence değer..Ben adetim genelde düzenlidir ama klomen adet düzenliyor mu açıkcası bilmiyorum.Çatlatma iğnesinden sonra 14 yada 15.gün geliyor genelde benim adetim o yüzden değişebiliyor..Rabbim inşallah sanada banada nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
29 yaşındayım tatlım. Aşılama için hastanenin eski fiyatı 2011'i buldum netten 1,5 milyar yazıyordu şimdi kimbilir kaç oldu:s benim bugün 15. Günüm dediğim gibi ne adet belirtisi ne baska bir belirti hiçbirşey yok nasıl bir bünye ben anlamadım:) daha uygun bir özelde cektireyim film o halde farketmez değil mi? Her hastane cekebilir?? İnsallah tatlım ya Allah isteyen herkese nasip etsin. Sana da bana da herkese.Yaşın kaç senin buda önemli..