- 31 Ağustos 2018
- 4.198
- 6.880
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #3.281
Olsunda ne onemi var yine sizin genler ne alaka oylede olsak etrafa soylememek lazim canim dogru. Cok gecikms ya kafayi yemissindirnAgrilarim var .bugun igne gunuyle birlikte 19.gün cinnet geciricem inanki...bugün sogan suyuna kekikte koymaya basladim.olsamda doktora gitsem.stres dahada cok etkiliyor.tüp bebegi düsünüyorduk eşimle.dün üst kattaki komsularim geldi kadincagizin 10yil cocugu olmamis.kayinvalidesinin yapmadigi kalmamis girdigi her ortamda bizim gelin cocuk yapmayi beceremiyor diyormuş.sindi 8 aylik bebegi var tup bebek yapmislar.kiz diyorki bu bayramda bir akrabalari bu cocuk tüp bebektenmi oldu yani bir acayip sanki sizin olmuyormus gibime geliyor demiş.kadin oyle üzülmüşki.bunlari duyunca vazgectim.eger asılama yaptirirsamda eşime dahil söylememeye karar verdim.yengem aşılama yöntemiyle gamile kalmisti babanem bu çocuk benim oglumdan degil baskasinin çocugunu aşıladilar dedi.millet onada laf bulur.esime sana da tahlil yapilacak diye ornek verdiricem aşılama yapilacagini söylemicem.
Yok canimm negatifti benim degismez o umut yok gelsin die ugrasiyorm:)Umudumuzsun bakalım güzel haberler alasın inş :)
Hadi hayırlısı olsun :) reglin gelmesi bile tedavi için bi adım olduğundan ona bile seviniyoruz. İnşallah bu ay olucak canım. Aşılama da yaptırcaksın dimi?Kizlar reglim geldi vatana millete hayirli olsun :))..diktor yarin cagirdi sil baştan
Kizlar reglim geldi vatana millete hayirli olsun :))..diktor yarin cagirdi sil baştan
Hadi hayırlısı olsun :) reglin gelmesi bile tedavi için bi adım olduğundan ona bile seviniyoruz. İnşallah bu ay olucak canım. Aşılama da yaptırcaksın dimi?
kiyamam erkekler biraz gec idrak edebilio. bendd hkc zorlamadim esimi. simdi kendi cok pismanHiç çocuğumuz yok, iki yıllık evliyim bu güne kadar hiç çocuk olsun istemedi zorlamalarımla bugüne gelebildik..
kiyamam erkekler biraz gec idrak edebilio. bendd hkc zorlamadim esimi. simdi kendi cok pisman
İçten içe eşime bu konudan dolayı biraz kırgınım, umarım idrak edebilir
Anladım bebeğim. Aşılamam güzel sonuç alanlar çok. İnşallah artık bu ay olucak sen rahat ol stres yapma, sonra da güzel çalış :) gerçi aşılamada ilişki prosedürü nasıl oluyo bilmiyorumBilmiyorumki canim.yarin 3 de randevum var .tekrar bakicak hormonlara .duruma gore bu ay aşılama yapalım dedi.
Sen kendini üzme canım, bi çok erkekte bu sorumluluk korkusu oluyo. Sen pes etme, mutlaka gelicek yavrun ve o zaman böyle davrandığına çok pişman olucakİçten içe eşime bu konudan dolayı biraz kırgınım, umarım idrak edebilir
Çok haklı bi tepki :) çok güldüm :))Karninda 9 ay tasiyan biz.dogum korkusunu yasayan sanci ceken biz.gece emziren uykusu bölünen biz nazlanan erkekler vericen sopayı hepsine...
Sukurr Darisi basima:)Kizlar reglim geldi vatana millete hayirli olsun :))..diktor yarin cagirdi sil baştan
Ayni seyi bende suan dusunuyorum. Nette goremedim fiyat falan. Tup bebekten uygub oldugunu duydum sadede. Doktora gidince aci gerceklerle yuzlesecez sanirim:))Kizlar aşılama özel hastenelerde nekadar bilen varmi.ne yapilacak nasil olucak hic bilmiyorum.
Uzuldum canim eminim dogunca cok pisman olacak ve farkedip gonlunu alacak ins:)İçten içe eşime bu konudan dolayı biraz kırgınım, umarım idrak edebilir
Idrak edecektir kadnlarin hormonal bisi tabi anlayamiyorlar bazen. Bende hemen ilk aylarda istemiyordm sora birden istek geldi sorada olmadi hevesim kirildi hepHiç çocuğumuz yok, iki yıllık evliyim bu güne kadar hiç çocuk olsun istemedi zorlamalarımla bugüne gelebildik..
bende basta cok kirgindim. dun oyle soylesi keske prezervatif kullanmasaydk dedi. vala onu akil hocalarina sogleyecektin bana degil dedim. kapatti konuyuİçten içe eşime bu konudan dolayı biraz kırgınım, umarım idrak edebilir
:) iyi demişsin :)bende basta cok kirgindim. dun oyle soylesi keske prezervatif kullanmasaydk dedi. vala onu akil hocalarina sogleyecektin bana degil dedim. kapatti konuyu