- 19 Şubat 2019
- 634
- 591
- 33
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #5.301
Doktorun ilişki günleri söylemedi mi? İğne vurulduktan 12, 24 ve 36 saat sonra yumurta çatlar. Ama hangi saatte çatlar bilinmiyor en geç 36 saat sonra çatlar. Bazı doktorlar iğnenin vurulduğu günü önermiyor bazıları da öneriyor. Bazı doktorlar gün aşırı diyor bazıları da o 3 günü değerlendirin diyor. Bence sen iğnenin vurulduğu gece ve takip eden 2 günü değerlendir sonra da gün aşırıya dönMerhba ben yeninuyeyimde bisey sorcm yrn 3 te ignyi yaptirdiktan sonra ne zmn iliskiye girmeliyim yardimci olurmusunz
cidden sabır gerektiriyo dmi Allahım cok aratmadan nasip etsin insallahMerhaba ben de geçen sene bu zamanlar ovitrelle tedavisine başlamıştım 4-5 ay denedik ama malesef olmadı. Bizim de bir sorunumuz yok nasip deyip bekliyoruz. Daha sonra 2 aşılama yaptırdım olmadı, tüp bebeğe geçmeyi bekliyoruz şimdi. İnşallah sizinki olumlu sonuçlanır
cidden sabır gerektiriyo dmi Allahım cok aratmadan nasip etsin insallah
Embriyo kaliteniz nasildi kac embriyo olustu kacinci gun. Teshis neydi.. zor uzun mesakatli yol umutsuzluga kapilmayin sabirli olun ve dusunmemeye çalışın.. sadece yazmak istedimCanım ben kalamadım hiç bi sorunumuz uok 1 aşılama 2 tüp bebek negatif şimdi doğal yollarla deniyoruz ama senin olmaz diye bi kural yok bi sürü kaln var
Canım hiç bi sorunumuz yok sebepsiz infertilite yumurtalar sperm embriyo herşey cok kaliteli ama olmayınca olmuyo umutsuzluk yok ya her ay bi umut doğal denemeler devamEmbriyo kaliteniz nasildi kac embriyo olustu kacinci gun. Teshis neydi.. zor uzun mesakatli yol umutsuzluga kapilmayin sabirli olun ve dusunmemeye çalışın.. sadece yazmak istedim
Sene geçmiş mesajın üzerindenNe zamana denk geliyor cnm sadece bugunmu okicaz
Nick ve hesap değişikliği olmuştu sen de kusıra bakmaben adetim acaba okuyabilirmiyim. bukadar okunacak dimi
Merhaba kasıklarım da ağrı olmuştu birkaç gün ama şimdi yok akıntım normalden az geliyor bugün benim 11.günüm dayanamadım test yaptım negatif malesef siz naptınız sonuçlarınız neMerhaba Nesibe benimde geçen yıl ilk gebeligim kürtajla sonlandı 1 yıldır eşimde ve bende sorun olmamasına rağmen hala hamile kalamadım bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım yarın 14. günüm adet olacakmis gibi belirtilerim var sanki ama henüz test yapmadım sizde de bu tarz belirtiler var mı ?