- Konu Sahibi fatma_sibel
- #3.301
Kızlar merhaba ovitrelli ve klomen kullanan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide buna ilac fiyatlarini eklicen yurtdisndn geldgnden pahali oluyoms bayaSlm kizlar nette asılama ile ilgili yüzlerce yorum okudum ama tutan hic yok gibi birşey bayada masrafli 1000tl gibi birseý...ne yapsam kararsiz kaldim.3 asilamasini yaptiram var.herdefasindada 1000tl cok degil mi
Selam canim hepimizKızlar merhaba ovitrelli ve klomen kullanan varmı
Anlattım canım ya benim biraz kafam karıştı bugunSelam canim hepimiz
Soyle diyenlerde var. 2 3 asilama bi tup bebege denk geliyo die direk tup dusunenler var. Asilamada ihtimal yine dusuk tupde %55 mi ne sanirm ama cok agir die arkadslarmdan duydm onlara kalmayiz insSlm kizlar nette asılama ile ilgili yüzlerce yorum okudum ama tutan hic yok gibi birşey bayada masrafli 1000tl gibi birseý...ne yapsam kararsiz kaldim.3 asilamasini yaptiram var.herdefasindada 1000tl cok degil mi
Canım ya bugun doktor hafif kalınlaşma dedi ve yumurtam erken oluşmuş bugun çatlatalım dedi normal mi ve kalınlaşma dedi ben biraz korktum ne olduğunu bilmiyorum ilk kez başıma geliyoSelam canim hepimiz
Soyle diyenlerde var. 2 3 asilama bi tup bebege denk geliyo die direk tup dusunenler var. Asilamada ihtimal yine dusuk tupde %55 mi ne sanirm ama cok agir die arkadslarmdan duydm onlara kalmayiz ins
Benimde 10. Gunde catlatmsti buyumus die 1 tane olmstu yumrta.rahim kalinligi flan guzel gebelige uygn dedi ama olmadi bu ay kismet.Canım ya bugun doktor hafif kalınlaşma dedi ve yumurtam erken oluşmuş bugun çatlatalım dedi normal mi ve kalınlaşma dedi ben biraz korktum ne olduğunu bilmiyorum ilk kez başıma geliyo
Konus bencede. Sonucta asilamada garnti degl cok para dokmemis olursun. Oyle dusunme canim Allah bagislasn bitane evladn var neguzel bida nasip olcak ins olumlu dusun. Donemlerimiz denk bak moral olalim birbirmze :) bende 2 cizgiyi hic goremicem gibi geliyo sinirler lacka :)Bende aynisini düşündüm.yarin dojtorla konusucam.galiba benin birdaha cocugum olmiyacak.
Konus bencede. Sonucta asilamada garnti degl cok para dokmemis olursun. Oyle dusunme canim Allah bagislasn bitane evladn var neguzel bida nasip olcak ins olumlu dusun. Donemlerimiz denk bak moral olalim birbirmze :) bende 2 cizgiyi hic goremicem gibi geliyo sinirler lacka :)
Sonradan hatasının farkına varmış en azından ne diyelim. Hele bi bebiş olsun doğsun da daha çok pişman olurbende basta cok kirgindim. dun oyle soylesi keske prezervatif kullanmasaydk dedi. vala onu akil hocalarina sogleyecektin bana degil dedim. kapatti konuyu
Aşılamada ihtimal çok düşük canım, yani normal ilişkide olan ihtimalden biraz fazla. İstersen bi kez dene şansını ama tabi biraz daha ileride tüp bebek tedavisi daha mantıklı benceBende aynisini düşündüm.yarin dojtorla konusucam.galiba benin birdaha cocugum olmiyacak.
Kalınlaşma güzel mi yani bugun biraz aancım var 36 saat dedi bugunümü değerdirsem yoksa yarın saatinde mi olsa bilemedimBenimde 10. Gunde catlatmsti buyumus die 1 tane olmstu yumrta.rahim kalinligi flan guzel gebelige uygn dedi ama olmadi bu ay kismet.
ins cnm yrn doktora gidicm yumurta kontrolu vrSonradan hatasının farkına varmış en azından ne diyelim. Hele bi bebiş olsun doğsun da daha çok pişman olur
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımins cnm yrn doktora gidicm yumurta kontrolu vr
daha yumurta buyuklugune bakar herhalde. belki kan tahlili falanHadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım
Her şeyin hayırlısı olsun, bu ay her şey çok güzel olur inşallahdaha yumurta buyuklugune bakar herhalde. belki kan tahlili falan
Aşılamada ihtimal çok düşük canım, yani normal ilişkide olan ihtimalden biraz fazla. İstersen bi kez dene şansını ama tabi biraz daha ileride tüp bebek tedavisi daha mantıklı bence
Bende soleyim de doktora iceyim bare. Evet ya neden soylemezler ki cok ilginc benimkide hic demedi :)Bakalim canim konusucam.bu arada doktoruma infolic combi kullanmaya basladim dedim.çok iyi saglikli yumurta gelisimine katkisi var dedi.yahu madem neden 2 aydir vermedin.belki klomenle ayni anda kullansaydim tutardi.