Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyleyse daha iyi canim yinede baskasindada baktir. Yumrta dagilimi dagink demsti bana bide kstler vardi iste. Zatn olmsz etkiyide bu yapiyo snde gormedyse hormon cok etkilemz
Anladım kuzum kendi kendimin doktoru oldum valla burda size sora sora başka doktorada baktirirm

Canim bisi sorcam bu hap kucuk bisi mi. Ya istn geldgmzde eczane kapanmsti 2 gubdur alamadik. Yarin ise siparis edeym bare:) 1 hafta 10 gunmuz var artr ins

11.gun canim igneden sonrancuma gunu yapilacak kan testi beta hcg benim regl donemimde ben bunlari yasamiyorrdum rrgl zamaninda

Benm mantkta hep oylrydi bi dayanagim olsn cizgi goreym oyle kan vereyim derdm hep. Aminn canim ins olumlu olir senin

Ya artık galiba yoruldum kafa olarak, çizgi görsem bile inancım yok gibi. Bilmiyorum bir farklılık var aşağıda hissediyorum ama iğneden mi kist mi oldu yoksa bebek mi bilemiyorum.

Sen olsan benim yerimde napardın peki? Yarın iğnenin 13. Günü dün ve bugün silik epey ama var son kalan mı acaba bilemedim

Silik milk cizgi gordgm an kana giderdm:) ama o halti gecen ay yedim. Sabrtmk gerektgini anladim. Cnku igne etkisi devm edebiliyo kan bile guven vermiyo 14 15 i bkleyn diyolar. Kan verebilirsn ama sonuxa gore tekrarlaman gerekick anlarsn sonuctn zatn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…