- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.461
Anladım kuzum kendi kendimin doktoru oldum valla burda size sora sora başka doktorada baktirirmOyleyse daha iyi canim yinede baskasindada baktir. Yumrta dagilimi dagink demsti bana bide kstler vardi iste. Zatn olmsz etkiyide bu yapiyo snde gormedyse hormon cok etkilemz
Canim bisi sorcam bu hap kucuk bisi mi. Ya istn geldgmzde eczane kapanmsti 2 gubdur alamadik. Yarin ise siparis edeym bare:) 1 hafta 10 gunmuz var artr insEvet evet canim saracoglunun videosubda okudum erkegin spermleribden kaynaklanan sorunlarin devasi sifasi e vitamini ve keciboynuzu diyor ustune basa basa.ama sentetik e vitamini degil dogal olanini ve 200luk olanini alin diyor galiva birde 400lugu varmis onu kesinlikle alnayin diyor.ben evicapin 200lugunu aldim 15tl dogalmiş. Benim bir arkadasimin surekli dusugu ve sakat dogumlari oluyordu kuz 8 yil ugrasti sonra esine test yapildi sperm sekilinde bozukluk varmis e vitamini birde b12 d eksikmis onlari takviye yapti saglikli bir kizi oldu.e vitaminini kesin kesin kesin al
Benim kaynanam bana her seferinde diyor ama ben crsaret edemiyormoda diyor cok ilac kullandin diyemaydonozlu sut buhari yapicam karar verdim. yapan varmi aranizda
Sorma canim herkesn oyle bizim gibilet azinlik:)Ayy cok zorya valla oglum bedavaya gelmiş.
cnm 1 hafta once vajinada kasinti var die doktora gittkm. mantar dedi. fitil verdi kullandim. rhim kendini temizlemis dedi. istersen buhar yaoabilirsin dedi. bende yapicm adet bitsin.Benim kaynanam bana her seferinde diyor ama ben crsaret edemiyormoda diyor cok ilac kullandin diye
Keske istnbulda olsydin hastne doktor onerirdim. Hemsirelerde cok iyi hrdeyi anlatiyolar arayp soruyorm. Temz bi yer. Keske oncdn bulsaydm burayi bu doktoru dedm hp. Once insan mtluluguna onm veriyolr
kasik btmasi belrgin belirti sayiliyo bazn. Gogus ucunu duyinca bnde kaptrmstm baktm her ay oyle oluyoms adet donemnde zatn:) belkide bisiler var snde bak canim kacnci gundesn ignedn sora
Esnde sorun yoksa bu tedavyle mtlaka tutar canim merak etmeAynen öyle devam edicem tedahiye kuzum çoğu kişi 2. Tedavide hamile kaliyormus
Cok zor rakm kcti canim pekikanda pozitifti cnm. hayallee falan.kurmustm. ama olmadi ins bu ay olur
Biraz daha bkle ozaman canim suan kan versnde igne etkisi cikacaktr cbku. Dinle sen yine kendibi hayirlisi olur inss11.gun canim igneden sonrancuma gunu yapilacak kan testi beta hcg benim regl donemimde ben bunlari yasamiyorrdum rrgl zamaninda
15.35 ti cnmCok zor rakm kcti canim peki
Siz iğneden sonra ilk birliktelik saat verdi mi doktor acaba
Oyle bizde oyleyz duyp ogreniyoruz burdan hep canim insan kendini daha iyi tanirAnladım kuzum kendi kendimin doktoru oldum valla burda size sora sora başka doktorada baktirirm
Beklemekten baska carem yok zaten cnm suanBiraz daha bkle ozaman canim suan kan versnde igne etkisi cikacaktr cbku. Dinle sen yine kendibi hayirlisi olur inss
10 ustu yani buna var diyorlar cok kotu bi deneym olms canim. Ben 2 lere bile sevnmstm hep soradan arttigini okudumdan 0 dn bile yukselen varms bizdeki sans iste15.35 ti cnm
Yok şükür kuzum oda verdi geçen ay tahlilEsnde sorun yoksa bu tedavyle mtlaka tutar canim merak etme
Benm mantkta hep oylrydi bi dayanagim olsn cizgi goreym oyle kan vereyim derdm hep. Aminn canim ins olumlu olir senin
aynen cnm adet olunxa sok oldum ne oldu falan demeye basladik10 ustu yani buna var diyorlar cok kotu bi deneym olms canim. Ben 2 lere bile sevnmstm hep soradan arttigini okudumdan 0 dn bile yukselen varms bizdeki sans iste
Sukur kuzm merak etme sen iyi dusun. Es faktoru cok onmli o etkiliyo cognlk zatnYok şükür kuzum oda verdi geçen ay tahlil
Sukur kuzm merak etme sen iyi dusun. Es faktoru cok onmli o etkiliyo cognlk zatn
Silik milk cizgi gordgm an kana giderdm:) ama o halti gecen ay yedim. Sabrtmk gerektgini anladim. Cnku igne etkisi devm edebiliyo kan bile guven vermiyo 14 15 i bkleyn diyolar. Kan verebilirsn ama sonuxa gore tekrarlaman gerekick anlarsn sonuctn zatnYa artık galiba yoruldum kafa olarak, çizgi görsem bile inancım yok gibi. Bilmiyorum bir farklılık var aşağıda hissediyorum ama iğneden mi kist mi oldu yoksa bebek mi bilemiyorum.
Sen olsan benim yerimde napardın peki? Yarın iğnenin 13. Günü dün ve bugün silik epey ama var son kalan mı acaba bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?