Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar asilama veya tup bebek yönteminde kullanilan igneleri örnegin gonal f icin sadece cocugu hic olmayanlar rapor cikartabiliyormuş.1 tedaviye yaklasik 3 kutu gidiyor ve kutusu 430tl eger cocuk yojsa ve ssk li iseniz 100tl tabi en az 3 yil evlilik şarti ve 40yaş sinirida var.doktorla konustum.1.asilama icin

Rahim filmi 750tl
Muayene ucreti 80tl ×3=160tl
İgneler 1450tl
Ovitrelle
Asilama 800tl dedi toplam 3200tl civari gozden cikart dedi.tabi 1.seferde tutarsa tutmazsa ki ilkinde tutma ihtimali yüzde 5 2.asilamada 2500tl ne yapsam ki.ben bukadarini karsilayamam.tekrar klomenmi istesem

Canim agla.. rahatlarsin ama sakın istan etme dua ya dahacok saril vaktin varsa hep dua et rabbim ol der olur insallahh.meryem.suresini okumaya calis.hergun

Canim 5 defa klomen hakkin var klomenle birlikte sogan kuru uygula bak benim klomenle buyumemisti yunurtan sogan kuriyle yaptim klomeni.18mm oldu bu ay

Çok sağol kuzum tabiki duadayım hep şükür bunada keşke olsaydi diyorum ama yinede nasip

Elbet olur tatlim sen yeterki morelini yuksek tut bak ben 11 yildir bekliyorum ve ilk defa horminlarim bu kadar iyi cikti ve yumurtam buyudu umudunu bakbetme sakın rabbimin izniyle.er gec olacak zamani demekki suan degil

canım senin durumunu bilemeden yorum yapamam aslında. ne kadar zamandır olmuyor,tahlillerin nasıldı,sebepsiz mi?

Canım merhaba hikayeni bilmiyorum Ama bende bu ay klomen ve iğne vuruldum benmde eşimde sperm sayısı azlığı var doktor böyle durumlarda 3 gümde öneriyorlar çok olsun ve kaliteli olsun diye Allah gönlüne göre versin

canım senin durumunu bilemeden yorum yapamam aslında. ne kadar zamandır olmuyor,tahlillerin nasıldı,sebepsiz mi?

Valla canim evlilik öncesinden beri infertilite dedi doktorlar ama evlendigim ilk ayda ogluma hamile kaldim.simdi 2 yildir olmuyor ama şöyleki ara ara 2 sefer 3 ay 4 ay adet olamadigimdan dogum kontrol hapi kullandim.1.5 yil once korunmayi birakir birakmaz kendiliginden ilk ayda hamile kaldim ama beta hcg 200lerde kaldi düsük oldu.doktor 3ay önce hormon testleri yapti hormonlar düzelmiş dedi.

Sağol canjm, bizim doktor da her gün ya da gün aşırı dedi, ama bizim yine hergün olcak sanırım çünkü dün de oldu. Zormuş böyle tutturmak. Klomeni 3. kez kullandıktan sonra aşılamaya geçicem canım.

Benim ilk klomen kullanmam adeti bekliyorum zor böyle bi garantisi Yok yani hiç bişeyin hergğn olunca kaliteli olmuyo bide zAten sayı az olunca dahada azalıyo şans bize öyle denmişti duyduğumu söyleyim dedim :)

Canim 5 defa klomen hakkin var klomenle birlikte sogan kuru uygula bak benim klomenle buyumemisti yunurtan sogan kuriyle yaptim klomeni.18mm oldu bu ay

sagolasin canim.Bende yaptim ama duzenli degil her ay 7 8 gun yaptim sogan kürü.bu ay rahim filmi sonrasi 2 ay ara vericek ozaman sadece sogan kürü yapicam.

rahim filmi çekilmesi bana mantıklı geliyor. ben 3-4 ay öçnce 500 tl vermiştim. hiç zor bi işlem de değil. ama aşılama bana mantıklı gelmiyor. onun yerine yumurta takibi yaptırabilirsin.ya da düzenli haftada 3 kez ilişki yaşıyosanız hatta yumurta takibine bile gerek yok. ama ymurtan normal yollarla oluşuyorsa tabi.

3kez klomen kullandim.1. Ay 31mm oldu ise yaramadi 2.ay 20mm tek yumurta tutmadi 3.ay 10dan fazla yumurta oldu gelismedi.asilamayi dusunme nedenim esimin yasi 37 asılama sirasinda spermler yikaniyor ve haraket hizi arttiriliyor o yuzden .gerci bende dusünmedim doktor dedi.

yari tüp bebek maşallah. bende şimdi bi hesap yaptım. ağustos başından bu yana 3 milyara yakın tutmuş harcamalar. Tek ki olsun da... valla ne diyim bilemedim. hele bi rahim filmini cektirde bi de bi dr daha bul lütfen.

eşin için 37 yaş geç yas değil.45 ten sonra sperm kalitesi düşmeye başlıyor erkeklerde diye biliyorum.yumurtan gelişiyorsa normal yollarla gebelik ihtimali ile aşılama ile gebelik ihtimali aynı diye biliyorum. aşılamada spermler yıkanıyor evet ama normal yollarla oldugunda da en hızlı sperm gidip yumurtaya ulaşıyor. yani onca sperm arasından en hızlısı ve kalitelisi gidip yumurtayı buluyor. aşılamada yıkamada en kaliteli spermleri ayıkladıklarını çok sanmıyorum.

yari tüp bebek maşallah. bende şimdi bi hesap yaptım. ağustos başından bu yana 3 milyara yakın tutmuş harcamalar. Tek ki olsun da... valla ne diyim bilemedim. hele bi rahim filmini cektirde bi de bi dr daha bul lütfen.

Ben doktora gidincem rahim filmi sonrasi 2 ay ara dedi sonrasinda klomen istemeye karar verdim.2 ay daha klomen ve ovitrelle denicem.asilama yerinede esime sperm testi yaptircam 200tl civariymiş.

Böyle bir sonucu beklemiyordum hastanede kan.sonuclarin mi karışmış peki. ayrıca o nasıl özel Hastane o zaman yaw.. Rabbim ne verirse hayirlisini verir. vermiyorsa vardır bir bildiği. ya daha hayırlısı olcak ya da hayırlı değilmiş demekki.. evlatlarına sağlık versin rabbim.

Bende oyuzden asilama yerine esime sperm testi yaptirmaya karar verdim normal cikarsa asılamaya gerek kalmaz

Yok kuzum devletteki kan makinesi bozuktu ya ondan çıkmış ozeldemi doğru 0.1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…