• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün gece ilişki oldu, iğneyi bu sabah vuruldum, yarın gece çatlama olacak o yüzden yarın akşamüstü düşünüyorum ilişki, bugün boş geçsin, yarın önemli çünkü. Sonrasında ben de senin gibi yapayım. İğnenin vurulduğu gün mü başlatıyor canım doktorun? Geçen ay bit hafta boyunca her gün ilişki dedi, psikolojimiz zor kaldırdı inan, ikimiz de çalışıyoruz, bir de böyle şartlanınca eşimin boşalması zor oluyor, bışalamıyor bazen, o yüzden bu ay iki güne bir gibi olsun diyorum ben, hayırlısı inşallah. Rahim filmi de çektirdim bu ay, o yüzden daha umutluyum. İki üç ay daha deneyip aşılamaya geçmek istiyorum, bir yılımız doluyor zaten gelecek ay, klomen ve ovitrelle'de 2. ayımız.
merhaba sizinle aynıyız ben de rahim filmi çekildim klomen kullandım ve bugün çatlatma iğnesi oldum, aynı duurmdayız biz de dün gece takıldın, doktor bu gece olsun dedi ben dün oldu demedim ama , acaba gece değil de sabahı mı beklesek var mı fikriniz

Canım çok teşekkür ederim. Eşimin sperm sayısı bu ay 16 milyon çıktı, üroloji doktoru ilaç önerdi, ama alıp kullanmamak için direndi resmen, bu sabah kavga ettik hatta, ilacın fiyatı 200 lira civarı, daha bugün muayene iğne derken 150 lira harcadım sabah, rahim filmine 700 verdim, vücuduma hormon yükleniyor iki aydır, ama eşim bir ilacı alıp kullanmayınca gerçekten hüsrana uğradım, şimdi başlasam bir etkisi olmaz ki diyor bir kaç gün içinde, en az iki ay kullanılması gerekiyormuş, hemen alsa 10 gündür kullanıyor olacaktı halbuki. Keçiboynuzu özü diyorum, içemem ben onu diyor, boşa kürek çekiyormuşum gibi hissettim ve çok üzüldüm bugün, halbuki o da en az benim kadar istiyor bebeğimiz olmasını.

kesinlikle davanda haklısın bence. benim eşim de bu süreçte çocuğu istiyor ama diğer kısımlarda bağırıp çağırıyor. üzme kendini nolur bizim stresimiz bebiş olmasını çok etkiliyor çünkü.

İşte durum böyle oldu mu kızıyorum böyle yapan eşlere. Çocuk tek taraflı olan bi şey değil ki, onun da mutlaka takviye kullanması gerekiyo. Mesela benim eşimin sperm sayısı 9 milyon çıktı, harekette de sorun vardı. Solda varikosel çıktı, apar topar ameliyat olduk. Sağ olsun asla yok ameliyat olmam yok ilaç kullanmam falan demedi ki iğneden bile korkar aslında. Çakşır suyu, havuç suyu, keçiboynuzu özü içiriyorum içmem demedi hiç. Biraz anlat durumu eşine canım, sana o kadar hormon yüklenirken onun da biraz fedakarlık yapması şart

A AloeeVeraa çok haklı eşinle bir konuş, fedakarlık çok önemli. dediğim gibi benim ki de yapmıyor ama ben anlatmaya çalışmaktan hiç vazgeçmiyorum. :/

Korktum ama eşim yaptı canım :)) bugün 12 de aşılama yapıldı gerisi Allaha kaldı olursa olur olmasa da denemeye devam

Asilamada ilk deneyiminmi canim.birde klomenmi kullandin kac yumurta oldu.cok sordum aralikta beninde asilama olucak fazla bilgim yok

kesinlikle davanda haklısın bence. benim eşim de bu süreçte çocuğu istiyor ama diğer kısımlarda bağırıp çağırıyor. üzme kendini nolur bizim stresimiz bebiş olmasını çok etkiliyor çünkü.

A AloeeVeraa çok haklı eşinle bir konuş, fedakarlık çok önemli. dediğim gibi benim ki de yapmıyor ama ben anlatmaya çalışmaktan hiç vazgeçmiyorum. :/
A AloeeVeraa Umutumut82 Umutumut82 kızlar çok haklısınız, bir haftadır yalvarıyorum al kullan şu ilacı diye, çok pahalı diyor bana, inanamıyorum ya, bugün tartıştık sonunda. dedim ki demek ben çalışmasam senin eline baksam vay halime. Ne alakası var diyor. Umarım bugün alır ve başlar. Keçiboynuzu özünü de alıcam yemezse de ben de bırakıyorum tedaviyi dicem. Sorsan benden çok istiyor bebeğimiz olsun. Umarım biraz aklı başına gelmiştir bugün, aşırı sinirlendim.

Tereddütteyim canım, sperm kalitesi daha da düşer mi, bir de eşim için zor oluyor her gün üstüste, boşalamayınca geriliyor, ben de senin gibi düşünüyorum ama hayırlısı bakalım.

Inanki ayni seyleri yasiyoruz.benim esimdede ayni problem oluyor.hatta 2.ay bence o yuzden tutmadi.simdi yumurtlama donemime yakin farkli bir vitamin veriyorum

A AloeeVeraa kızlar çok haklısınız, bir haftadır yalvarıyorum al kullan şu ilacı diye, çok pahalı diyor bana, inanamıyorum ya, bugün tartıştık sonunda. dedim ki demek ben çalışmasam senin eline baksam vay halime. Ne alakası var diyor. Umarım bugün alır ve başlar. Keçiboynuzu özünü de alıcam yemezse de ben de bırakıyorum tedaviyi dicem. Sorsan benden çok istiyor bebeğimiz olsun. Umarım biraz aklı başına gelmiştir bugün, aşırı sinirlendim.

Uzulme canim erkeklerin yuzde 90 i ayni.benim esimde cocuk istiyor ama agzini yokladim asilama olursa sperm testi icin ornek vermek istemiyor.muayene asla olmaz .ameliyata gelince asla yanasmaz .

Evet canım ilk deneyimim klomen kullandım 2 tane yumurta oluştu. Benimde pek bilgim yoktu yaşayıp gördüm kısa bir işlemdi hafif bir acı oldu sadece

Bana igneyle yapalim diye doktor israr ediyor.ben 3 kez klomen kullandim 2 sinde bir tane oldu sonuncusunda hic gelismedi.insallah senin tutar.asilamanin 5 6.gunu eger dollenme olursa yerlesme günü oluyormus dikkat edersin.

merhaba sizinle aynıyız ben de rahim filmi çekildim klomen kullandım ve bugün çatlatma iğnesi oldum, aynı duurmdayız biz de dün gece takıldın, doktor bu gece olsun dedi ben dün oldu demedim ama , acaba gece değil de sabahı mı beklesek var mı fikriniz
Sabah daha iyi olur canım bence de ama bu sefer akşama kadar ne kadar kaliteli sperm üretilir bilmiyorum, ben bu sabah 9.30 da vuruldum, yarın akşam 21.30 gibi çatlar dedi doktor. Sabah yaparsak akşam bi daha yapabilir miyiz sanmıyorum. Zaten sabah ancak hazırlanıp evden çıkıyoruz, işe gitme stresi varken beceremeyiz gibime geliyor. Tek düşüncem bu gece de olsun mu yoksa olmasın mı. Akıntım başladı iğneden sonra, acaba erken mi çatladı bilmiyorum ki. İki yumurtam vardı 18-19 mm.

Bana igneyle yapalim diye doktor israr ediyor.ben 3 kez klomen kullandim 2 sinde bir tane oldu sonuncusunda hic gelismedi.insallah senin tutar.asilamanin 5 6.gunu eger dollenme olursa yerlesme günü oluyormus dikkat edersin.
Eğer yetmiyorsa ığne daha iyi canım ya da femara çok iyi diyorlar 3 4 yumurta ile şans daha yüksek olur. 2 gün sonra falan anneme şehir dışına gidicem zaten kafam da dağılır

Uzulme canim erkeklerin yuzde 90 i ayni.benim esimde cocuk istiyor ama agzini yokladim asilama olursa sperm testi icin ornek vermek istemiyor.muayene asla olmaz .ameliyata gelince asla yanasmaz .
Örnek verdi psikolojisi bozuldu hemen :KK48: Ne şartlar altında neler yapmış falan filan. Ben ikidir göbekten iğne vuruluyorum, klomen duphaston progestan kullanıyorum, narkozlu rahim filmi çekildim kolumu delik deşik ettiler ilaç geçmedi damarımdan başta vs. Ama hiç psikolojim bozulmadı di mi :halay:Ne diyeyim canım onlar iyi olsun sorun çıkmasın da muhtaç etmesin Allahım bizi.

Sabah daha iyi olur canım bence de ama bu sefer akşama kadar ne kadar kaliteli sperm üretilir bilmiyorum, ben bu sabah 9.30 da vuruldum, yarın akşam 21.30 gibi çatlar dedi doktor. Sabah yaparsak akşam bi daha yapabilir miyiz sanmıyorum. Zaten sabah ancak hazırlanıp evden çıkıyoruz, işe gitme stresi varken beceremeyiz gibime geliyor. Tek düşüncem bu gece de olsun mu yoksa olmasın mı. Akıntım başladı iğneden sonra, acaba erken mi çatladı bilmiyorum ki. İki yumurtam vardı 18-19 mm.

Canim bende 9.30 da vurulmustum.doktor bugunde olsun 36 saat sonrada dedi. Bende gece degilde aksam ustu 4 5 gibi degerlendirdim birde ertesi gün 21 gibi.cocunun 36 saatten once catliyormus

Inanki ayni seyleri yasiyoruz.benim esimdede ayni problem oluyor.hatta 2.ay bence o yuzden tutmadi.simdi yumurtlama donemime yakin farkli bir vitamin veriyorum
Vitaminin adını özelden yazabilir misin canım? Ben de bol fındık ceviz bal yediricem bugünlerde, bir de muz, bitter çikolata, bunlar da sperm üretimini destekleyiciymiş.

Örnek verdi psikolojisi bozuldu hemen :KK48: Ne şartlar altında neler yapmış falan filan. Ben ikidir göbekten iğne vuruluyorum, klomen duphaston progestan kullanıyorum, narkozlu rahim filmi çekildim kolumu delik deşik ettiler ilaç geçmedi damarımdan başta vs. Ama hiç psikolojim bozulmadı di mi :halay:Ne diyeyim canım onlar iyi olsun sorun çıkmasın da muhtaç etmesin Allahım bizi.

Ben sana sunu soyliyim ben ogluma dogum yaptigimda odada beni hazirladilar sedyeye aldilar sezeryan icin oglumda son anda sıkıntı oldu ters dondü kordon dolandi falan ben hem cocuguma hemde ameliyat korkusuyla ayetel kürsi okurken esim odadan hadi gorüsürüz diyip gonderiyordu hemsire nasil yani ameliyathane kapisina kadar refakat etmiyecekmisin diye kizdida zahmet edip geldi.ameliyattan cikincada odaya gelince onca agrinin sancinin icinde kaynanama donup anne iyiki beni kız dogurmamisin beni kimse o ameliyathaneye sokamazdi dedi.midesi bulanmis paşanin.inan 7.kattan atasim geldi. En onemliside dogum yapan herkesin kapisinda kapi susleri cicekleri vardi sadece benim yoktu hatta bir ara temixlik sirketi iceti daldi aaaa kusura baknayin kapida sus olmayinca bos sandik dediler.ama 4 yildir yüzüne vuruyorum kac kere hasta oldu süründürdüm.ama napican bazi erkeklerin kapasiteside bu kadar oluyor.cocuk yapmak icinde ihtiyacimiz olnasa ne iyi olurdu

Tereddütteyim canım, sperm kalitesi daha da düşer mi, bir de eşim için zor oluyor her gün üstüste, boşalamayınca geriliyor, ben de senin gibi düşünüyorum ama hayırlısı bakalım.
Valla benim esimde oyle bikti artik ama ne yapayim canim cicim yalvar yakar yapiyoruz. Zaten bu bebek sevdasi yuzunden bazen papaz oluyoruz. Haklilar onlarda planli projeli olmuyor ama mecburuz. Zaten en buyuk yuk bizde ignesi ilaci takibi hsg si tathlileri hep bizde biz ne yapalim.

Canım çok teşekkür ederim. Eşimin sperm sayısı bu ay 16 milyon çıktı, üroloji doktoru ilaç önerdi, ama alıp kullanmamak için direndi resmen, bu sabah kavga ettik hatta, ilacın fiyatı 200 lira civarı, daha bugün muayene iğne derken 150 lira harcadım sabah, rahim filmine 700 verdim, vücuduma hormon yükleniyor iki aydır, ama eşim bir ilacı alıp kullanmayınca gerçekten hüsrana uğradım, şimdi başlasam bir etkisi olmaz ki diyor bir kaç gün içinde, en az iki ay kullanılması gerekiyormuş, hemen alsa 10 gündür kullanıyor olacaktı halbuki. Keçiboynuzu özü diyorum, içemem ben onu diyor, boşa kürek çekiyormuşum gibi hissettim ve çok üzüldüm bugün, halbuki o da en az benim kadar istiyor bebeğimiz olmasını.
Valla arkadasim sana o kadar katiliyorum ki bende cok sikayetciyim esimden bu aralar. Biz tek basimiza mucadele ediyoruz resmen hsg si ayri dert tahlilleri ayri dert ilaci ignesi doktor takibi ayri dert her ay ayni husran sonra basa don tekrar baslasin mucadele. Her ay yumurta gunumde esimin havalari bor gorseniz muhtacim ya mecburum ya. Tamam planli filan zor oluyor bazen ust uste denemek lazim ama ne yapalim. Bize yazik degil mi? Bir sperm testi verdi neredeyse tum sehre nasil bir fedakarlik yaptigini ilan edecek. Sanki cok zor. Sanki hsg cekilmis.
Normalde super bir insan allah var ama bu yumurtlama gunlerinde afedersiniz ne oluyor da bir taraflari havaya giriyor anlamiyorum.
Senin esinde ilac icmem diyormus hakki mi var?
Cocuk olsa senden benden cok sevinir gerine gerine soylerler ama.
Zaten bebegim bi dogsun gosterecem ben ona.
Uzme kendini yanliz degilsin inan ki. Yapacak birsey yok mucadeleye devam edecegiz.
Rabbim bizimde yuzumuze bakar bir gun elbet

Ben sana sunu soyliyim ben ogluma dogum yaptigimda odada beni hazirladilar sedyeye aldilar sezeryan icin oglumda son anda sıkıntı oldu ters dondü kordon dolandi falan ben hem cocuguma hemde ameliyat korkusuyla ayetel kürsi okurken esim odadan hadi gorüsürüz diyip gonderiyordu hemsire nasil yani ameliyathane kapisina kadar refakat etmiyecekmisin diye kizdida zahmet edip geldi.ameliyattan cikincada odaya gelince onca agrinin sancinin icinde kaynanama donup anne iyiki beni kız dogurmamisin beni kimse o ameliyathaneye sokamazdi dedi.midesi bulanmis paşanin.inan 7.kattan atasim geldi. En onemliside dogum yapan herkesin kapisinda kapi susleri cicekleri vardi sadece benim yoktu hatta bir ara temixlik sirketi iceti daldi aaaa kusura baknayin kapida sus olmayinca bos sandik dediler.ama 4 yildir yüzüne vuruyorum kac kere hasta oldu süründürdüm.ama napican bazi erkeklerin kapasiteside bu kadar oluyor.cocuk yapmak icinde ihtiyacimiz olnasa ne iyi olurdu
Canım içim acıdı okurken, kendimi senin yerine koydum. Cidden bazı erkeklerin kapasitesi bu kadar. Etrafında da düşünceli biri olmayınca böyle oluyor. Ben olur da abim alamaz diye orkide alıp gitmiştim yengemin doğumuna, abim de almış, doğumdan önce istemiş yengem, almamış olsa benim aldığım çiçeği verecektim karısına versin diye, gelen bir iki kişi daha almış, ne çok mutlu olmuştu yengem. Kapı süsünü de bir arkadaşı yapmıştı. Bu süs olayları 4-5 yıldır var, öncesinde pek yoktu, üzme canını, Allah can sağlığı versin.

Back
X