• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ben bıraktım bu ay dinlemeyi kuzum ya. Keşke olsa da şaşırsam şok olsam ama olmadığına emin gibiyim. Sabırla bekliycem

Bende 5.günümdü gecikmede az önce WC de kahverengi lekesi gördüm ilk kez bu kadar gecikme yaşadım :( nasip diğer aylara inşAllah

Aşılama olucak demi kuzum bu ay senin
Yarin basliyorm igneye ctesi gorucek doktor gelisimini. Acikcasi asilama traftari olmadik cok biraz dusunme payi verdiler skstrmiyolar guzelce anlatiyolar. Bizde asilama dusk ihtimal kuzum buda hep parayi cope atmk oluyo olmassa yine tup parasi cikck %5 pay icn mantkli glmiyo esimn degrleri dusk bnde kist oluyo. Sil bastan yasamak zor geliyor. Asilama olursa sondu bu ay 2 den fazla denemicektim. Biz devlttn iade almicz zatn bi kurala uydrmama gerk yok sgk yok bnde ozel sigorta sartlarida ayni 3 yil evli sarti glms biz 2 olcz yaknda.

Yok bitanem yarin basliyorz igneye. Evet bi kutusu 500 civari 3 kutu yazdi. Hastsnr anlasmali eczanesi vrms oraya gonderdi indrim yaptilar 300 geldi bi kutu. 900 verdk

Netteki forumlarda 500 tl ama ozelede gitsen ssk ya da gitsen eger sigortan varsa eger ozele gidiyorsan 25tl karsiligi bir rapor yaziyorlarmiş. eczaneden 109tl ye raporu verip aliyormussun..

Senin ne zaman çıktı testte?

Ya bilmiyorum normalde regl 22siydi ama iğne olduktan 14 gün sonrası 18ine geliyor çıldırıcam valla Doktorum da regl olursan gel dedi soramıyorum
Kuzum benm. 12.gunu cokkk cokkk silik cikti aynı gün kanda 23.4 cıktı tabi iğne etkisi degilse

Back
X