- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Iyi aksamlar kizlar. Bnde servisteym. Ne guzel bir mubarek cuma bugun boyle grubumuzdan hamis cikti gercekten bu topik ugurlu geldi bize de ugur getirsin. 3 gundur yasamiyor gibiydim bugun neselendim valla:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gun sonra gidicem zaten canm iğne vuruldum ben normal yolla olmadı ama belirtilerim vardı goguslerim çok sızlıyor damarlar cıktı akintim var kaisklairm batiyorNeguzel sende islemsiz tutmasi en cok da buna sevindim. Senin dua kabul olur bizleri unutma:) belirtilrin cok bariz degl di ama dimi. Bende bisi olmaynca hep diyorum ki olsaydi belli olurdu hissederdm diyp umtszluga kapiliyorm. Sen 2 gun sora da ver istersn kan eminin yukselise gecicek cok sevndm ya:)
Igne bisi degl canim dogal yol bu:)) asilama tup falan olmadi diye dedim. Sari aknti dimi bu. Belirgn belirtiler erkende basliyor demek ki sana sorar dururuz artk bitanem affet:) smdi en onemlisi saglikla devam etsn ve kucagina nasip olsn2 gun sonra gidicem zaten canm iğne vuruldum ben normal yolla olmadı ama belirtilerim vardı goguslerim çok sızlıyor damarlar cıktı akintim var kaisklairm batiyor
Bendede var canimben de PCOS var maalesef, sen de ne güzel bir sorun yokmuş. peki hsg'nin faydası oldu mu sana Canım?
Aşk olsun her soruya açığım bebeğim burda birbirimize yardmcı olmaz tabi kuzum benmIgne bisi degl canim dogal yol bu:)) asilama tup falan olmadi diye dedim. Sari aknti dimi bu. Belirgn belirtiler erkende basliyor demek ki sana sorar dururuz artk bitanem affet:) smdi en onemlisi saglikla devam etsn ve kucagina nasip olsn
Yok canım bu ay 20.ay ben yine hamile degilim malesef sorunda yokben de PCOS var maalesef, sen de ne güzel bir sorun yokmuş. peki hsg'nin faydası oldu mu sana Canım?
Yok canım bu ay 20.ay ben yine hamile degilim malesef sorunda yok
demekki zamanı var
Bu dedigine kandan mi bakip anliyo peki canim. Ultrasnda gorebiliyomu acaba:) bu ay cok agrim olmadi bn anlamadim oyuxden
Sagol bitanem:) esin biliyormu ay hayal edemiyorum ne kadr sevinirAşk olsun her soruya açığım bebeğim burda birbirimize yardmcı olmaz tabi kuzum benm
Yok kuzum pazartesinden önce söylemem yaSagol bitanem:) esin biliyormu ay hayal edemiyorum ne kadr sevinir
Cok sagol canim. Bunu sorucm yarin dotkora bakmadi kanima falan cnkukan tahlili yapıyorlar canım aynı gün çıkıyor
Sende haklisin olsun emin ol daha iyi. Insan inananamz kendidde okadr uzn zmaan olmaynca sahsen ben olursa kendim nasi tepki verirm bilemiyorm:)Yok kuzum pazartesinden önce söylemem ya
Bilmiyorum canım ya tekrar inferlitide bölümüne gidecem bakalım doktor nr diyecekyakın bir tanıdığım da hiç sebepsiz gebe kalamıyordu. psikolojik destek almış ve hamile kaldı :)
Aaa ben atladim mi orayi hic haberim yok. Isten gucten hepsine bakamiyoruz ki cok gecmis olsun insallah iyidir. Sagolsun A AloeeVeraa hep motive etti bizi...A AloeeVeraa ne yapti acaba bugün esi ameliyat olucakti.bir hamiş haberide ondan alsak ne süper olur.