- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Ay eşlerimiz bile aynı desene onlar yiyo bize yariyo sankiBenim esimde 1tabak corba 1 tabak yemek 1tabak makarnayi abartisiz 1ekmekle yer.ustunede tatlisini yer.75kg civari.ben sadece 1 dilim ekmek ve ya sadece corba yada yemek yerim.
Bende 30lu ovulasyon 50li gebelik testi aldim.psikolojim bozuldu
Cuma sabahı tekrar yapicam canm 12. Gün oluyo ozamanSelam kızlar baya bi konuşma olmuş ancak okuyabildim.Anneyimbenanne35 iğne etkisi geçmiş artık kuzum bakalım bundan sonra nolucak pozitife döner inşallah. Umutumut82 aslında çok da kilolu değilmişsin canım ya o kiloyla millet kaç kere hamile kalıyo ama tabi verirsen belki iş kolaylaşır. Sabahları limonlu ılık su iç koca bi bardak, hem yağları yakar hem tokluk hissi verir
Bi de o zaman dene bakalım kuzum. Ay çok heyecanlıyım artık yaCuma sabahı tekrar yapicam canm 12. Gün oluyo ozaman
Benmi senmi kalbim duracak nerdeyseBi de o zaman dene bakalım kuzum. Ay çok heyecanlıyım artık ya
aynı şeyi ben de düşünüyorum. bu durumun en kötüsü de eşime baba oluyorsun diye süpriz yapamıyor olmak. o müjdeyi vermeyi çok istiyorumBugün markete elim emziklere gitti çünkü hamileliğini öğrenirsem insallah eşime hediye paketi yapıp sürpriz yapıcam aldım bıraktım aldım bıraktım sonra dedim bi dursun şimdi eğer cikmassa bide elimde emzik olursa çok kötü olurum dedim
Rabbim nasip eder inşallah kuzum insallah ozaman sende verirsin o güzel haberi rabbim yaşatsın insallahaynı şeyi ben de düşünüyorum. bu durumun en kötüsü de eşime baba oluyorsun diye süpriz yapamıyor olmak. o müjdeyi vermeyi çok istiyorum
Ins kuzum bende bu ihtimallere sarildm ama olmadi. Mucizeleri bizde yasasak keskeyok canım olmadım inşaalh olmam bebiş vardır :)
ınstagramda bir sayfa var gebeannebebek diye orada biri bir paylaşım yapmış adetten 6 gün önce diyor değerim 0,267 çıktı
doktor gebe degılsın falan dedı bı suru ılac verdı sen bu hormonlarla gebe kalamazsın falan dedı.adetım 2 gün gectı test yaptım demıs 3 tane ıdrar testı 3üde pozıtıf.inşallah bu bizede umut olur canım.
Ah ne guzel hayaller kizlaraynı şeyi ben de düşünüyorum. bu durumun en kötüsü de eşime baba oluyorsun diye süpriz yapamıyor olmak. o müjdeyi vermeyi çok istiyorum
Selam kızlar baya bi konuşma olmuş ancak okuyabildim.Anneyimbenanne35 iğne etkisi geçmiş artık kuzum bakalım bundan sonra nolucak pozitife döner inşallah. Umutumut82 aslında çok da kilolu değilmişsin canım ya o kiloyla millet kaç kere hamile kalıyo ama tabi verirsen belki iş kolaylaşır. Sabahları limonlu ılık su iç koca bi bardak, hem yağları yakar hem tokluk hissi verir
Ay kuzum nasıl üzüldüm yaSelam kizlar. Kan sonucum cikti 2 kusurlerde olan deger 0 a inmis tamamen negatif yani coktum bugunen kotu bu ay yikildim cnku asilama yapildi. bi islem yapildigindada insan daha cok beklentiye giriyor ister istemez daha fazla umutlaniyor. Hic olmicak gibi geliyor. Asilama yine tekrar denenebilir ama tup cok pahali tekrari olmaz sanirim. Bu yontemlerin hic birinde garanti yok malesef
Dene canım sabahlatı aç karnına, zor bi şey değil. 2-3 ay bırakma ama. Biz senle beraber hamile kalıcaz gibi geliyo bana şöyle yaklaşık 3 ay sonraValla canim birde onu deniyim.mutfak zaten labaratuara döndü
Bndw cok uzuldum ya bklemiyodm kendimdenAy kuzum nasıl üzüldüm yaevet insan tedavi sürecinde negatifi görünce daha çok üzülüyo off. Sen dağıtma kendini, her şeyin başı sağlık ve moral. Gerisi hallolucak, ben inanıyorum hepimiz hamile kalıcaz mutlaka ama zaman alıyo işte biraz. Sabırr
Keske hepimiz denk gelsek ne cumbus olur burda kzlar :) basim tuttu aglamaktn eve gidince ilac icicemDene canım sabahlatı aç karnına, zor bi şey değil. 2-3 ay bırakma ama. Biz senle beraber hamile kalıcaz gibi geliyo bana şöyle yaklaşık 3 ay sonra
Seni çok iyi anlıyorum canım ama nasip, biz çabalamayı bırakmayalım, dua da edelim bol bol. Olucak bi günBndw cok uzuldum ya bklemiyodm kendimdensagdydi yumrtamda sagmda sizi sklnde agri vardi calsti calsti dollenemedi mi bilemedim. Bikacgun dagink gezerm sora toparlarm alskinz bu surece 1 yil oldu sayilr. Ins kuzum ya umudumu yitiriyorum iyice sizle konusmasam da kotu olurum
Aynen aynı zamanlarda hamile kalsak yıkarız buraları :) artık 9 ay hep bebişlerimizi konuşuruz ayy ne güzel :)Keske hepimiz denk gelsek ne cumbus olur burda kzlar :) basim tuttu aglamaktn eve gidince ilac icicem
Selam kizlar. Kan sonucum cikti 2 kusurlerde olan deger 0 a inmis tamamen negatif yani coktum bugunen kotu bu ay yikildim cnku asilama yapildi. bi islem yapildigindada insan daha cok beklentiye giriyor ister istemez daha fazla umutlaniyor. Hic olmicak gibi geliyor. Asilama yine tekrar denenebilir ama tup cok pahali tekrari olmaz sanirim. Bu yontemlerin hic birinde garanti yok malesef
Dene canım sabahlatı aç karnına, zor bi şey değil. 2-3 ay bırakma ama. Biz senle beraber hamile kalıcaz gibi geliyo bana şöyle yaklaşık 3 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?