- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Selam kızlar nasılsınız? Var mı bir gelişme :)
Olurmu tedavi olsada yap sürprizi nasip etsin rabbim sende yapasın inşalalh sürprizi kuzumAh ne guzel hayaller kizlarAnneyimbenanne35 bende esime surpriz yapmayi cok istemistim. Tedaviye girincede surprizi kalmiyor pek zaten
Evet dusuk de bklenti artiyo kuzum. 3 flaan denemem sanirim ya bosa para gidiyo rup dneemek da mantikli 3 4 da yipratici 2 yi dusunuyorm da bakalmÜzülme canim benim. Zaten ikk asilamada basari orani cok dusuk.cogu kisinin 3 de tutmus
Allah yardimcimiz olsun
Ins kuzum. Tum surece benimle hakim hep yanimda haberdar ondan diyorum:)Olurmu tedavi olsada yap sürprizi nasip etsin rabbim sende yapasın inşalalh sürprizi kuzum
Canim ya gelmeynce siz hic sokturucu falan kullandiniz mi. Adetin gecikme gunune bile gelemiyorm suan. Bide randevum var ctesi reg donemde olmam lazim ya glmsseSelam canim benim bat yarin reglinin gelmesini bekliyorum
Hımmm anladım kuzum benimki her ay negatif gördü bu için kolay olur benm icinIns kuzum. Tum surece benimle hakim hep yanimda haberdar ondan diyorum:)
Canm bugün 10. Gün bugün test yaptım bide 6. Gunu yapmıştım üstteki 6. Alttaki bugunSelam kızlar nasılsınız? Var mı bir gelişme :)
Canm ben femara kullandım ama klomen kullandgmda gününde sabah akşam içtiğinde tank gelişmedi yumurtalar sonra aynu anda 2 tane verdi doktor ama bilemedim şimdi 2 doktor demiş amaArkadaşlar ben Salı iğne olacağım klomen günde tek mi çift mi içiyorsunuz siz bana bi Prof iki dedi biri tek dedi ufak kist var büyür diye bende kararsız kaldım
Inşallah kuzum 12. Gün bidaha yapicam koyuladirsa var demek insallahHayali bir cizgi var canım inşallah pozitifi görürsün
Benimde yarın 13.gün bakalimInşallah kuzum 12. Gün bidaha yapicam koyuladirsa var demek insallah
Yaptinmi hiç tatlım test ne yapmayı düşünüyosun kan ne zaman vercenBenimde yarın 13.gün bakalim
9.gun yaptım hayalî bir ciz gi vardı ama bana ovitrelle iğnesi vurulmadı dayanabilirsem 14.günü bekliyecemYaptinmi hiç tatlım test ne yapmayı düşünüyosun kan ne zaman vercen
Hadi canm iğne vurulmasından ozaman inşalalh bebisin çizgisidir kuzum ya9.gun yaptım hayalî bir ciz gi vardı ama bana ovitrelle iğnesi vurulmadı dayanabilirsem 14.günü bekliyecem
Inşallah öyledir bende belirtimde yok normalde uykuya bayılırım halsiz falan olurum bu aralar tam tersi hem zindeyim hemde hic uykum gelmiyorHadi canm iğne vurulmasından ozaman inşalalh bebisin çizgisidir kuzum ya
Ah ahh nerde o günler. Sanmıyorum pek şu an hamile olduğumu canım. Eşimin de cuma günü ameliyatı var. Yani 3 aya spermler ancak toparlanır. Bakalım neler olucakInsallah diyemicem canim bu ay sizin bari tutsun.yine yapeak dokümü basladi.
Ben ilk kullanımda sabah akşam yani günde 2 tane kullandım 5 yumurtam oluştu 3 ü olgunlaşıp çatlatıldı. Bu ay günde 1 tane kullandım 4 yumurtam oluştu 3 ü olgunlaştı ve çatlatıldı. Yani yumurtaların büyüme durumuna göre ayarlıyo doktor ama işk kullanıcaksan risk alıp 2 tanr kullan derim canım. Klomen kist oluştursa bile basit kist olur hemen atılırArkadaşlar ben Salı iğne olacağım klomen günde tek mi çift mi içiyorsunuz siz bana bi Prof iki dedi biri tek dedi ufak kist var büyür diye bende kararsız kaldım
Canım iğne yapılmadığın halde çizgiyi gördüysen o gerçektir muhtemelen. Hadi inşallah hayırlı haberler ver bize9.gun yaptım hayalî bir ciz gi vardı ama bana ovitrelle iğnesi vurulmadı dayanabilirsem 14.günü bekliyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?