Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ben Salı iğne olacağım klomen günde tek mi çift mi içiyorsunuz siz bana bi Prof iki dedi biri tek dedi ufak kist var büyür diye bende kararsız kaldım
Canm ben femara kullandım ama klomen kullandgmda gününde sabah akşam içtiğinde tank gelişmedi yumurtalar sonra aynu anda 2 tane verdi doktor ama bilemedim şimdi 2 doktor demiş ama

Insallah diyemicem canim bu ay sizin bari tutsun.yine yapeak dokümü basladi.
Ah ahh nerde o günler. Sanmıyorum pek şu an hamile olduğumu canım. Eşimin de cuma günü ameliyatı var. Yani 3 aya spermler ancak toparlanır. Bakalım neler olucak

Arkadaşlar ben Salı iğne olacağım klomen günde tek mi çift mi içiyorsunuz siz bana bi Prof iki dedi biri tek dedi ufak kist var büyür diye bende kararsız kaldım
Ben ilk kullanımda sabah akşam yani günde 2 tane kullandım 5 yumurtam oluştu 3 ü olgunlaşıp çatlatıldı. Bu ay günde 1 tane kullandım 4 yumurtam oluştu 3 ü olgunlaştı ve çatlatıldı. Yani yumurtaların büyüme durumuna göre ayarlıyo doktor ama işk kullanıcaksan risk alıp 2 tanr kullan derim canım. Klomen kist oluştursa bile basit kist olur hemen atılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…