• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 30lu ovulasyon 50li gebelik testi aldim.psikolojim bozuldu

bana da olmuştu o geçen aylarda çok istiyordum çünkü olmadıkça çöktüm ama bu ay tamamen salladım ve tamamen meraktan test yapmak istiyorum, doktorum da öğretmen gibi herşeyi tek tek öğretiyor o yüzden bakacağım bakalım azalacak mı artacak mı :KK200:

inşallah hepimizinki artar

Selam kızlar baya bi konuşma olmuş ancak okuyabildim. Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 iğne etkisi geçmiş artık kuzum bakalım bundan sonra nolucak pozitife döner inşallah. Umutumut82 Umutumut82 aslında çok da kilolu değilmişsin canım ya o kiloyla millet kaç kere hamile kalıyo ama tabi verirsen belki iş kolaylaşır. Sabahları limonlu ılık su iç koca bi bardak, hem yağları yakar hem tokluk hissi verir

Selam kızlar baya bi konuşma olmuş ancak okuyabildim. Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 iğne etkisi geçmiş artık kuzum bakalım bundan sonra nolucak pozitife döner inşallah. Umutumut82 Umutumut82 aslında çok da kilolu değilmişsin canım ya o kiloyla millet kaç kere hamile kalıyo ama tabi verirsen belki iş kolaylaşır. Sabahları limonlu ılık su iç koca bi bardak, hem yağları yakar hem tokluk hissi verir
Cuma sabahı tekrar yapicam canm 12. Gün oluyo ozaman

Bugün markete elim emziklere gitti çünkü hamileliğini öğrenirsem insallah eşime hediye paketi yapıp sürpriz yapıcam aldım bıraktım aldım bıraktım sonra dedim bi dursun şimdi eğer cikmassa bide elimde emzik olursa çok kötü olurum dedim
aynı şeyi ben de düşünüyorum. bu durumun en kötüsü de eşime baba oluyorsun diye süpriz yapamıyor olmak. o müjdeyi vermeyi çok istiyorum

aynı şeyi ben de düşünüyorum. bu durumun en kötüsü de eşime baba oluyorsun diye süpriz yapamıyor olmak. o müjdeyi vermeyi çok istiyorum
Rabbim nasip eder inşallah kuzum insallah ozaman sende verirsin o güzel haberi rabbim yaşatsın insallah

yok canım olmadım inşaalh olmam bebiş vardır :)
ınstagramda bir sayfa var gebeannebebek diye orada biri bir paylaşım yapmış adetten 6 gün önce diyor değerim 0,267 çıktı
doktor gebe degılsın falan dedı bı suru ılac verdı sen bu hormonlarla gebe kalamazsın falan dedı.adetım 2 gün gectı test yaptım demıs 3 tane ıdrar testı 3üde pozıtıf.inşallah bu bizede umut olur canım.
Ins kuzum bende bu ihtimallere sarildm ama olmadi. Mucizeleri bizde yasasak keske

Ah ne guzel hayaller kizlar Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 bende esime surpriz yapmayi cok istemistim. Tedaviye girincede surprizi kalmiyor pek zaten :(

Selam kizlar. Kan sonucum cikti 2 kusurlerde olan deger 0 a inmis tamamen negatif yani coktum bugun:( en kotu bu ay yikildim cnku asilama yapildi. bi islem yapildigindada insan daha cok beklentiye giriyor ister istemez daha fazla umutlaniyor. Hic olmicak gibi geliyor. Asilama yine tekrar denenebilir ama tup cok pahali tekrari olmaz sanirim. Bu yontemlerin hic birinde garanti yok malesef

Valla canim birde onu deniyim.mutfak zaten labaratuara döndü :hamarat:

Selam kizlar. Kan sonucum cikti 2 kusurlerde olan deger 0 a inmis tamamen negatif yani coktum bugun:KK43: en kotu bu ay yikildim cnku asilama yapildi. bi islem yapildigindada insan daha cok beklentiye giriyor ister istemez daha fazla umutlaniyor. Hic olmicak gibi geliyor. Asilama yine tekrar denenebilir ama tup cok pahali tekrari olmaz sanirim. Bu yontemlerin hic birinde garanti yok malesef
Ay kuzum nasıl üzüldüm ya :( evet insan tedavi sürecinde negatifi görünce daha çok üzülüyo off. Sen dağıtma kendini, her şeyin başı sağlık ve moral. Gerisi hallolucak, ben inanıyorum hepimiz hamile kalıcaz mutlaka ama zaman alıyo işte biraz. Sabırr :dua:

Ay kuzum nasıl üzüldüm ya :KK43: evet insan tedavi sürecinde negatifi görünce daha çok üzülüyo off. Sen dağıtma kendini, her şeyin başı sağlık ve moral. Gerisi hallolucak, ben inanıyorum hepimiz hamile kalıcaz mutlaka ama zaman alıyo işte biraz. Sabırr :dua:
Bndw cok uzuldum ya bklemiyodm kendimden:( sagdydi yumrtamda sagmda sizi sklnde agri vardi calsti calsti dollenemedi mi bilemedim. Bikacgun dagink gezerm sora toparlarm alskinz bu surece 1 yil oldu sayilr. Ins kuzum ya umudumu yitiriyorum iyice sizle konusmasam da kotu olurum

Bndw cok uzuldum ya bklemiyodm kendimden:KK43: sagdydi yumrtamda sagmda sizi sklnde agri vardi calsti calsti dollenemedi mi bilemedim. Bikacgun dagink gezerm sora toparlarm alskinz bu surece 1 yil oldu sayilr. Ins kuzum ya umudumu yitiriyorum iyice sizle konusmasam da kotu olurum
Seni çok iyi anlıyorum canım ama nasip, biz çabalamayı bırakmayalım, dua da edelim bol bol. Olucak bi gün

Keske hepimiz denk gelsek ne cumbus olur burda kzlar :) basim tuttu aglamaktn eve gidince ilac icicem :KK43:
Aynen aynı zamanlarda hamile kalsak yıkarız buraları :) artık 9 ay hep bebişlerimizi konuşuruz ayy ne güzel :)
Ağlama artık canımcım, insan ister istemez bi sinir boşalması yaşıyo ama işte ağlayınca da bi şey değişmiyo ki hırpalanma boşuna

Selam kizlar. Kan sonucum cikti 2 kusurlerde olan deger 0 a inmis tamamen negatif yani coktum bugun:KK43: en kotu bu ay yikildim cnku asilama yapildi. bi islem yapildigindada insan daha cok beklentiye giriyor ister istemez daha fazla umutlaniyor. Hic olmicak gibi geliyor. Asilama yine tekrar denenebilir ama tup cok pahali tekrari olmaz sanirim. Bu yontemlerin hic birinde garanti yok malesef

Üzülme canim benim. Zaten ikk asilamada basari orani cok dusuk.cogu kisinin 3 de tutmus
Allah yardimcimiz olsun

Back
X